Elena Udrea * n. 26.12.1973

Elena Udrea, in ciuda imaginii sale destul de compromise in ochii publicului, are toate datele pentru a fi in prim planul vietii publice.
Cifra sa de vibratie interioara 8 corespunde unei personalitati puternice, cu o mare vointa si foarte mult curaj. Cariera lui "8" tine de munca grea, de eforturi si pericole. Daca vor sa faca ceva, atunci tin sa o faca cel mai bine, daca tind sa dobandeasca ceva, atunci vor totul sau nimic, acum ori niciodata. Cei nascuti sub aceasta vibratie sunt cei care ajung in varful ierarhiei sociale, indiferent de cat de jos au pornit. Au o gandire pragmatica, eficienta si constructiva, sunt ambitiosi si realisti. 
Cifra sa de vibratie exterioara este 3. Cei aflati sub aceasta vibratie sunt veseli, joviali, nu au complexe de inferioritate, sunt sociabili si au o vitalitate contagioasa. Cei cu 3 creeaza impresia ca obtin totul foarte usor, ca si cum le-ar cadea din cer. E posibil ca de aici sa provina si antipatia unora fata de E.U. In realitate lucrurile stau altfel si asta se vede si din cifra ei de destin.
Cifra de destin 4 este cifra "constructorului", a celui care trebuie sa-si construiasca viata pe temelii solide. Ei sunt oameni practici, carora nu le este teama de efort si carora le place sa-si vada concretizate rezultatele muncii lor, isi planifica foarte bine ceea ce au de facut. Cuvintele ferm, solid si neclintit descriu cel mai bine viata lor. Ei se sprijina cu incapatanare pe lumea certitudinilor si a realitatilor materiale. Sunt persoane oneste si muncitoare care se daruie cu trup si suflet activitatii pe care o desfasoara. Niciodata nu abandoneaza, pentru ca dispun de resurse inepuizabile. Sunt persoane demne de incredere, capabile sa se implice in proiecte care cer multa rabdare, disciplina si tenacitate. Nu isi asuma riscuri in situatii neclare, actioneaza cu prudenta si verifica totul cu minutiozitate.
Oricum, misiunea in viata este sa devina lider (anul nasterii 73, 7+3=10 = 1).
Numarul  karmic arata cum poate evita repetarea greselilor in aceasta viata, si anume, sa se foloseasca de diplomatie, de sentimente, de feminitatea ei, sa interactioneze cu ceilalti (2), pentru a deveni, prin vizionarism si intelepciune (7), un lider generos si plin de compasiune(9).
In ce priveste matricea, cu 3 de 1 (111), ea are o forta psihica destul de mare, fara insa a deveni dictatoriala. Cei cu 111 stiu si simt foarte clar ce se petrece in sufletul celorlalti, nu cred in vorbe si nu se lasa pacaliti, chiar daca ii lasa pe ceilalti sa creada asta. In sinea lor deja si-au schimbat atitudinea fata de interlocutor, chiar daca n-o arata. Daca ati incercat sa-i duceti de nas, nu sunt razbunatori, iarta cu usurinta. Sunt cei mai buni sfatuitori si lumea tinde sa le impartaseasca gandurile, ideile si problemele lor. Nu le place sa fie in pozitia de supus, subaltern, deoarece sunt nonconformisti, originali si independenti. Atunci cand nu au incotro, stiu foarte bine sa-si aleaga seful. Acesta trebuie sa fie cu adevarat cel mai bun pe toate planurile, altfel nu lucreaza cu elan si daruire.
Are trei de 2, ceea ce inseamna ca tinde sa fie total independenta si libera, comunicativa, energica si activa. Cei cu 222 se descurca foarte bine in diferite domenii unde trebuie sa vorbeasca mult, sa comunice cu publicul. Cuvantul rostit de ei are o mare forta de impact asupra psihicului uman. Sunt mereu in centrul atentiei, admirati si iubiti, impart energiile fara a tine cont. Sunt inclinati spre sexualitate si flirt.
Vectorul 1-4-7 arata capacitatea de a-si urmari cu tenacitate obiectivele, vectorul fiind prea incarcat, cu 6 cifre, arata ca se risipeste in prea multe obiective in acelasi timp. Cei cu 2 de 7 inteleg ca degeaba ai cunoastere daca nu incerci sa o folosesti pentru transformare si evolutie. 
Vectorul familiei (2-5-8) nu are decat 3 cifre si lipseste 8, ceea ce arata ca Elena Udrea nu isi asuma responsabilitati legate de familie. Desi si-a dorit teoretic o casatorie, nu a avut motivatia sa o si pastreze.
26.12.1973.31.4.27.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month