Emil Boc * n. 06.09.1966

Emil Boc sta sub semnul lui 6, dar acest 666 din matricea psiho-energo-informativa nu are nicio legatura cu semnele biblice. Cei care au acest marcaj sunt oameni foarte practici. Indiferent de informatiile pe care le detin si dorintele pe care le au, realizarile lor practice pot fi nu numai pentru oamenii apropiati, dar si pentru mase largi de oameni, mai ales daca sunt plasati in pozitii sociale inalte. Acestia tind sa realizeze in practica tot ce vad, tot ce aud, tot ce simt. Daca intalniti o persoana cu 666, sa stiti ca aveti in fata un maniac al muncii, el nu poate trai fara munca, daca nu are ceva de facut, cauta pana gaseste, tot face el ceva. In plus nici nu va putea niciodata sa-i inteleaga pe ceilalti, care nu muncesc din greu dintr-un motiv sau altul.
In casuta lui 9 are 99,  ceea ce se traduce prin faptul ca are o inteligenta peste medie,  un potential intelectual ridicat, dar a trebuit sa depuna un efort pentru a studia si a-si largi granitele intelectului.
Cifra 7 se refera la comunicarea cu divinitatea, la cunoasterea intuitiva a lumii, la religie, axa spirituala interioara. Are 77 in matrice, ceea ce inseamna ca este un om religios, dar in acelasi timp este si rational si se impaca usor cu toate situatiile vietii. Cei cu 77 sunt mai detasati de lumea materiala, in schimb tind spre reformarea societatii, spre transformarea lumii interioare a oamenilor.
Un lucru surprinzator, care se intalneste foarte rar, este echilibrul perfect intre cei trei vectori 1,2,3 - 4,5,6 - 7,8,9, numarul cifrelor de pe cele 3 coloane este acelasi, 4, adica E.B, este un om foarte echilibrat, care nu prea scapa caii.
Cifra sa de vibratie interioara este 6, cifra profesorului, a celui care vrea sa ghideze, sa indrume, sa transmita invataturile lui pentru viata. El se imagineaza in locul celuilalt si isi pune tot timpul intrebarea "ce as face eu in locul lui?". Latura negativa a lui 6 poate fi egoismul sau, dimpotriva, sa exagereze cu asumarea de responsabilitati.
Cifra sa de vibratie exterioara este 9, cifra celui care da dovada de o mare generozitate. Un 9 este atent la suferintele altora, ajuta pe toata lumea fara discriminare. Are mai mult prietenii feminine, fiindca femeile apreciaza generozitatea lui cavalereasca.
Cifra sa de destin este 1. Un 1 este initiatorul, pionierul, seful, cel care ii ghideaza pe ceilalti. El are multe idei pe care le paseaza celorlalti pentru a le continua si pune in practica. Un 1 trebuie sa inceapa, nu sa si termine, asta e misiunea lui, sa initieze. Proiecte de lunga durata trebuie delegate altora. Cea mai mare satisfactie a lui este sa participe la o competitie, sa-si invinga limitele, sa-si testeze capacitatea de luptator. Nu este niciodata multumit cu ceea ce realizeaza, accepta greu criticile, nu ii plac discutiile in contradictoriu si de aceea evita sa-si expuna clar pozitia.
Sa nu uitam ca Emil Boc, inainte de a fi Prim ministru, a avut o cariera "efervescenta" ca parlamentar si ca primar. Desigur, in fata lui Traian Basescu care are o forta psihica distrugatoare (cinci de 1 in matrice), chiar si Boc pare un executant fidel, fara initiativa, ceea ce nu e chiar adevarat.

6.9.1966.37.10.25.7

1 comment:

 1. Lipsa lui 8 arata ca un astfel de om nu prea doreste sa-si asume responsabilitati devenind prin urmare mai degraba un executant foarte bun decat un initiator.
  Cu 666, un astfel de om ar trebui sa lucreze la pamant, dar pentru ca are un singur 2-sustinere energetica insuficienta a proiectelor si scopurilor, ei tind sa cuprinda meserii cu un grad cat mai mare de confort astfel incat consumul de energie sa fie cat mai mic. Asta ii inclina treptat catre a deveni speculativi.
  Cu 11 nu prea are cum sa reziste la presiuni de origine psihica si usor poate ceda daca este puternic presat.
  Cu un singur 2 nu rezista nici la presiuni de origine emotionala si iarasi pus sub presiune va ceda. Din punct de vedere emotional este un egoist fin, astfel viata lui emotionala depinde foarte mult de dozele de complimente si aprecieri venite din exterior. Uneori pot deveni dependenti de acestea. Critica si lipsa de hrana afectiv-emotionala ii poate distruge, mai intai emotional, sufleteste apoi si psihosomatic.
  Ii place sa primeasca tot felul de complimente si aprecieri, dar nu poate sa si ofere altora, tocmai in asta se exprima egoismul emotional.
  Oamenilor li se poate crea impresia ca un astfel de om este lenes, cand de fapt el este comod si economicos in consumul energetic. Daca un astfel de om este scos brusc si pe o durata mai mare de timp din zona lui de comfort, atuni foarte repede are de suferit din cauza consumului mare de energie necesare procesului de readaptare.
  Zonele slabe in organism sunt sistemul cardiovascular, caile respiratorii, glanda tiroida, umarul stang, clavicula stanga, mana stanga.
  Bunastarea spirituala va depinde de sanatatea corpului fizic. Capacitatile creative depind de gradul de implicare, responsabilitatea pe care si-o asuma si de nivelul de intelegere a - de ce anume eu trebuie sa fac asta?
  Este un om echilibrat sub aspectul imulsivitate-gandire, reactiune - actiune.
  Anatol Basarab

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month