Ion Cristoiu * n. 16.11.1948

Ion Cristoiu are o matrice foarte interesanta: are nu mai putin de sapte de 1(1111111), ceea ce ii confera o forta mentala deosebita si capacitati de leader si initiator.
Anatol Basarab in cartea sa "Numerologia in viata fiecaruia" spune despre cei cu sapte de unu: "Numerologic este foarte greu a sti exact cum se va manifesta un astfel de sistem psihic... Un lucru este cert, acesti oameni sunt complet imprevizibili in modul lor de manifestare". 
Pe de alta parte, cei cu pana la 5 de 1 sunt considerati a avea un caracter despotic, cu o dorinta foarte mare de a conduce. O supraincarcare a casutei, in schimb, slabeste aceasta caracteristica, oamenii cu 6 sau 7 de 1 sunt calmi, toleranti si explodeaza doar in cazul unei acumulari mari de resentimente, cand presiunea devine insuportabila. Alegerea locului de munca o fac nu in functie de munca propriu-zisa, ci de gradul de libertate care li se ofera, fiindca ei nu se supun niciunei autoritati.
D-l Cristoiu are un singur 2 in matrice, ceea ce inseamna ca tinde sa acumuleze energii din mediul inconjurator si de la persoanele cu care vine in contact. Cei cu un singur 2 dau impresia ca sunt lenesi, apatici, in realitate ei nu prea au energii de epuizat si nu-si consuma energiile aiurea. Cateodata tind sa se certe neaparat cu cineva sau, inconstient, neintentionat, tind sa enerveze pe cineva, sa contrazica pe cineva, chiar daca stiu ca nu au dreptate. Toate acestea le fac numai pentru a stabili un canal de legatura intre ei si ceilalti pentru a-si reinnoi propriile energii. Ei simt ca se elibereaza cand se joaca cu nervii altora. Cifra de vibratie interioara a d-lui Cristoiu este 7, cifra invatatului, a filozofului, a celui caruia  place viata singuratica pentru a studia si medita. 
Cei cu 7 sunt seriosi, mandri, au abilitati de conducatori, sunt critici cu oamenii neseriosi si superficiali. Nu ii intereseaza banii sau confortul personal. Nu le place munca de rutina, sunt foarte creativi, dar destul de interiorizati si isi exprima cu greutate ideile, mai degraba "vad" ideile, decat sa le spuna prin cuvinte. Ei supun controlului ratiunii tot ce li se intampla.
Cifra sa de vibratie exterioara este 11, un numar Maestru.
Numarul 11 indica o persoana care vede dincolo de aparente si care e tot timpul in cautarea adevarului absolut. Vibratia numarului 11 nu este nici pozitiva, nici negativa, ea necesita insa o implicare matura si profunda din partea persoanei respective. Societatea il considera pe cel aflat sub aceasta vibratie cam ciudat, de multe ori viata il va supune la probe dure, tocmai fiindca trebuie sa dovedeasca lucruri pe care numai intuitia lui le poate percepe. Judecatile lui de valoare, opiniile lui, sunt foarte cautate fiindca are abilitati in a dezvalui lucruri care altora le scapa.
Cifra sa karmica este tot 29.11, unde energia este folosita pentru atingerea obiectivelor (2) legate de activarea memoriei si anticiparea evenimentelor cu clarviziune (9).
Cifra sa de destin este 4, care rezulta din 3 si 1. D-l Cristoiu trebuie sa fie un animator (3), prin puterea originalitatii (1). 4 este cifra constructorului, a celui care isi construieste viata pe baze solide, muncind metodic si cu multa rabdare. Cei nascuti sub vibratia lui 4 nu au teama de efort. Pot indura orice lipsuri pentru a obtine ceea ce vor de la viata. Sunt seriosi, maturi, organizati, indemanatici, lucreaza intotdeauna dupa un plan bine stabilit. Sunt traditionalisti in gandire, nu le place aventura,  schimbarile neasteptate ii destabilizeaza. Pentru ca sunt intr-o continua activitate, se simt vinovati cand pierd timpul. Dusmani categorici ai lenei si indolentei, exigenti cu ei insisi, cer daruire totala si colaboratorilor.
Lipsa lui 5 din matrice arata ca d-l Cristoiu nu este orgolios, nu are o imagine de sine la care sa tina foarte mult. Putin ii pasa..."din acest punct de vedere".
Vectorul 3-6-9, cu 4 cifre, indica o persoana stabila, cu multe tabieturi la care tine si pe care cu greu accepta sa le schimbe.
16.11.1948.31.4.29.11

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month