Lady Gaga * n. 28.03.1986

Ia sa vedem ce-i cu fata asta, de ce e ea cea mai influenta vedeta din lume...
28.3.1986.37.10.33.6
Cifra sa de vibratie interioara este 1(2+8), evident, trebuie sa fie "number one" intotdeauna, cu mentiunea ca 28 combina doua cifre feminine, dar una este mai puternica decat cealalta, si anume 8, care incearca sa domine si conduce spre manifestari de forta si putere combatanta. 
Cifra de vibratie exterioara este 3. Energici, cu o imaginatie bogata, cu mintea ascutita, cei cu 3 sunt alintati de natura si dotati cu talente artistice. Ambitiosi, dornici de putere, isi risipesc energia in toate directiile. Sunt atrasi mai mult forma decat de continut.
Cifra ei de destin este tot 1, oricum o dai, ea trebuie sa fie conducatoare, initiatoare, creatoare de trend-uri, cea mai influenta desigur. Acest 1 provine din 10, zero aducand un plus de energie si de dorinta de afirmare, calauzindu-se dupa deviza "totul sau nimic".
Lady Gaga are 4 de 3 (3333) in matrice, ceea ce inseamna ca are o memorie foarte buna, este capabila sa acumuleze informatii si sa le folosesca cu o rapiditate uimitoare, poate sa ia hotarari importante fara sa stea mult pe ganduri, se descurca in orice situatie etalandu-si cunostintele ca si cum ar fi experta in domeniu si, in plus, poate sa intre in pielea unor personaje, sa se transpuna, cu usurinta.
Are 88, ceea ce inseamna ca are un simt al datoriei destul de dezvoltat, este capabila sa se sacrifice pentru altii, daca promite ceva se tine de cuvant.
Vectorul 3-6-9 indica prezenta multor tabieturi si obiceiuri consolidate, care la un moment dat incep sa devina o povara. Din cand in cand apare o dorinta de a se debarasa de tot ce insemna incorsetare in tabieturi si se porneste de la zero.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month