Madonna * n. 16.08.1958

Madonna sta sub semnul lui 8, ea are trei de 8 (888) in matrice. Cifra 8 caracterizeaza simtul datoriei, capacitatea omului de a simti ca el este dator sa se implice intr-o situatie concreta, responsabilitatea de a-si duce crucea, de a se sacrifica pentru cei apropiati sau pentru societate (daca nu eu, atunci cine?), capacitatea de a iubi si de a se simti util. Cei cu trei de 8 (888) se simt responsabili pentru intreaga omenire, sunt oameni destinati sa serveasca mase mari de oameni. Chiar daca nu ajung in sferele inalte, ei tind sa faca ceva important, sa dea noi dimensiuni anumitor actiuni chiar la nivelul lor, oricare ar fi acesta. Se simt obligati, in orice actiune, chiar si in cele mai nesemnificative, sa se implice, sa faca lucrurile pe care ei le considera juste.
Cifra ei de vibratie exterioara este tot 8, cifra puterii si a succesului. Cei aflati sub aceasta vibratie au un instinct special in a-si urmari scopurile, dublat de o munca asidua aducatoare de rezultate concrete. Uneori par nesuferiti, egoisti, pragmatici, dar in sufletul lor ascund un entuziasm uimitor si o dorinta de a-si trai viata cu intensitate. Ei vor sa-si asume responsabilitati pentru a castiga prestigiu si a deveni puncte de referinta pentru ceilalti. Au o energie psihofizica extraordinara in dorinta de a face lucrurile sa mearga, dar isi asuma si rolul lideri si ghizi pentru ca oamenii din jurul lor sa-si atinga si ei obiectivele. Instinctul lor este sa ii conduca pe ceilalti, sa detina puterea pentru a instaura armonia in familie si in lume.
Cifra ei de vibratie interioara este 7, care rezulta din 16 (ziua de nastere). Este o combinatie dintre o cifra dinamica, masculina, mentala, 1, si o cifra feminina, a energiilor afective, 6. Exprimarea lui 1 se face intr-o maniera mai nuantata, mai concilianta, in combinatie cu 6. Iar suma lor este 7, cifra invatatului, a filozofului, a misticului. Celor aflati sub aceasta vibratie nu le place rutina, ei au nevoie de activitati creative, sunt introspectivi, inclinati spre studiu si filozofie. Au un mod de gandire netraditional, nonconformist, dar cateodata le este greu sa exprime in cuvinte ceea ce vad cu ochii mintii. Uneori au impresia ca sunt alesi de Dumnezeu pentru o anumita misiune, au un aer de superioritate.
Cu patru de 1(1111) in matrice, Madonna are o forta psihica mare, un caracter puternic, o vointa puternica, calitati de lider. Relatiile cu ceilalti depind de obiectivele sale. 
Din punctul de vedere al bioenergiei, ii lipseste cifra 2, Madonna este ca un burete energetic, tinde sa se incarce energetic de la ceilalti, nicio problema, donatori sunt cu duiumul in jurul ei.
Un alt vector puternic din matricea Madonnei este 7-8-9, zona creativitatii, a nonconformismului si originalitatii. 
Vectorul 3-6-9 reprezinta convingerile consolidate, tabieturile. Cu 6 cifre linia devine supraincarcata, convingerile initiale devin o armura prea stramta si din aceasta cauza, la un moment dat se elibereaza de ele si incepe sa perceapa si sa absoarba tot ce este nou in jurul ei.
Cifra ei de destin este 11, numar maestru. Este un dublu numar 1, care vine sa conduca si sa ghideze in acelasi timp. Este numarul inspiratiei si iluminarii. Atitudinea fata de viata a celor ce au acest destin este oarecum extrema: intuitiva, avangardista, idealista, vizionara. Mintea inventiva si vederile largi sunt aducatoare de succes in orice situatie. Ei sunt inspiratorii, cei pe care trebuie sa-i urmeze ceilalti. Sunt tot timpul in centrul atentiei, iubiti si detestati in acelasi timp.
Cifra ei karmica este 9, cifra spiritualitatii crescute, a celor cu o viziune profunda asupra vietii, a celor care se pun in slujba celorlalti in scopuri umanitare.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month