Oprah Winfrey * n. 29.01.1954

Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate femei din lume (chiar cea mai bogata in 2012), s-anascut intr-o zi de 29, cifra sa de vibratie interioara fiind 11 (2+9=11), un Numar Maestru. I se potriveste asta: "Oamenii cu 11 au un stil propriu de a-i motiva pe ceilalti sa faca totul bine , de a-i incuraja si de a fi deschizator de drumuri pentru ca au in ochi acea scanteie de intelepciune si stiu sa rosteasca cuvintele potrivite la momentul potrivit." (Gladys Lobos)
Cifra de destin este cifra "constructorului", a celui care isi organizeaza viata in cele mai mici detalii, care pune caramida cu caramida, cu multa rabdare, pentru a realiza ceea ce isi propune. Cei aflati sub aceasta vibratie sunt oameni practici, carora nu le este teama de efort si carora le place sa-si vada concretizate rezultatele muncii lor. Cuvintele ferm, solid si neclintit descriu cel mai bine viata lor.
Numarul 4 simbolizeaza consecventa, simtul practic, eficienta, logica si disciplina. Au incredere numai in lucrurile clare, schimbarile neasteptate le provoaca o adevarata panica. Sunt prudenti, analitici si rationali, conservatori si moderati si nu abandoneaza niciodata un proiect sau o idee in desfasurare.
Datoria sa karmica este 9 si se refera la calea pe care trebuie sa o urmeze in aceasta viata pentru a repara greselile trecutului si anume, sa se foloseasca de diplomatie, de sentimente, sa interactioneze cu ceilalti (2) si cu intelepciune si vizionarism(7), sa devina un lider spiritual generos si plin de compasiune(9).
Cifra de vibratie exterioara este 1, cifra initiatorilor, a inovatorilor, a conducatorilor. Ei sunt creativi, incapatanati, iubitori de sine, independenti, stiu sa-si atinga scopurile cu usurinta, sunt liderii prin excelenta.
Are trei de 1 in matrice (111), ceea ce inseamna ca este o persoana echilibrata din punct de vedere psihic, cu care poti gasi intotdeauna un limbaj comun, este deschisa pentru colaborare, ii face placere sa-i ajute pe ceilalti. Este toleranta, cat timp nu este calcata pe coada. Este o buna sfatuitoare si multe persoane tind sa-i impartaseasca gandurile, ideile si problemele lor.

Prezenta lui 22 in matrice arata ca ea se afla tot timpul in legatura cu interlocutorul ei si poate patrunde cu usurinta in sferele emotionale si psihice ale omului cu care sta de vorba. 
999 arata o inteligenta notabila, abilitati de a face rapid legaturi cauzale in orice situatie.
Cariera ei (vectorul 1-5-9) se bazeaza pe forta psihica (111), inteligenta (999), pe o anumita intuitie (5). 
Cei doi de 4 arata faptul ca are o sanatate de fier, poate trece prin foc si sabie, sanatatea ei ramane neatinsa. Are un temperament ardent, ii place stabilitatea, ordinea si disciplina.
Prezenta lui 7 arata ca are o samanta spirituala in lumea ei interioara, poate sa nu creada in religie, in biserici, in preoti, dar are frica de Dumnezeu.
Lipsa lui 6 arata ca are o viziune proprie asupra practicii. Ea nu prea iubeste munca, dar prosperitatea ei s-a construit prin inteligenta (999), prin vointa, prin orientarea constanta spre scopul propus, prin dorinta de a-si realiza conceptiile spirituale in aceasta viata, si mai ales, prin creativitate si nonconformism.
29.01.1954.31.4.27.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month