Irina Petrescu * n. 19.06.1941

Abia acum, vazandu-i matricea, am inteles de ce, dupa o tinerete exuberanta si plina de culoare, chiar glamour pe alocuri, a ales sa ramana in umbra si atat de retrasa.

Datoria ei karmica, rezultata din insumarea cifrelor celui de al 3-lea numar operativ (29), este 11, un Numar Maestru, numarul celui retras din lume, al propovaduitorului si invatatorului, simbolul vizionarismului spiritual.

Are sase de 1(111111) in matrice, o forta psihica notabila. Acest sistem este foarte puternic si este indreptat spre exterior. A te afla in preajma unui om cu o forta psihica atat de mare este ca si cum ti s-ar transmite telepatic toate gandurile lui. E de ajuns o privire ca te simti paralizat. Cei care au aceasta forta psihica trebuie sa fie atenti ce gandesc, deoarece au o mare putere in a determina mersul lucrurilor, putand provoca mai degraba situatii negative decat pozitive. 
Desi ceilalti ii percep ca pe niste oameni dificili si despotici, in realitate ei se dedica cu totul celor pe care-i iubesc si ii apreciaza, fiind capabili de sacrificii imense pentru acestia.
Irina Petrescu este o femeie foarte inteligenta, are trei de 9 (999) in matrice, ceea ce inseamna ca intotdeauna se va detasa de ceilalti prin forta intelectului, este exigenta cu cei din jur, nu suporta oamenii greoi la minte si pe cei care au nevoie de prea multe explicatii pentru a intelege ceva.
  Cariera ei s-a bazat pe aceasta inteligenta si pe sistemul lui 1, dar si pe necesitatea de a primi energia din exterior, sistemul ei emotional fiind unul care absoarbe energia ca un burete, avand un singur 2. Atata vreme cat a primit admiratia spectatorilor, a fost sustinuta de energia transmisa de acestia. Acum se manifesta adevarata natura a lui 2. Pe de alta parte sistemul lui 4 (44), care inseamna o sanatate de fier (care poate fi distrusa numai prin influente care vin din exterior, cum ar fi traumele) suplineste aceasta lipsa.
Vectorul 2-5-8 are o singura cifra ceea ce inseamna ca Irina Petrescu nu este interesata de imaginea ei in societate si nu isi asuma nici un rol legat de vreo resposabilitate sociala sau familiala.

Cifra sa de vibratie interioara este 1 (ziua nasterii 1+9=10=1).
Oamenii cu cifra de vibratie 1 au un caracter puternic, sunt creativi, incapatanati, iubitori de sine si intotdeauna se bazeaza numai pe ei insisi. Sunt foarte independenti, nu primesc sfaturi, sunt directi, spun adevarul in fata atunci cand ceva nu le convine.
Cifra sa de vibratie exterioara este 6, cifra armoniei, a firilor artistice, a celor carora le place viata linistita si care se feresc de momentele tensionate ale vietii. Ei cauta in permanenta armonia interioara si exterioara.
Cifra sa de destin este 4. Cifra de destin reprezinta cheia tabloului numerologic, este numarul norocos, cel care traseaza itinerariul ce trebuie parcurs, campul de actiune in interiorul caruia se manifesta liberul arbitru.  Respectarea directiei indicata de cifra de destin ne face existenta mai usoara, nerespectarea ei creeaza situatii in care ne simtim rataciti si nefericiti. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra de destin arata directia in viata, sansele pe care fiecare le poate atrage, talentele si caracteristicile de baza.
Pentru Irina Petrescu destinul sta sub vibratia lui 4, cifra constructorului, a celui care isi cauta siguranta prin intermediul muncii, care isi cladeste realizarile caramida cu caramida. Nu degeaba a vrut sa devina arhitect, era scris in destinul ei, dar ce te faci cand altii vin si iti deturneaza proiectul initial...? Daca ai noroc devii celebru...daca nu, te chinui...
Cei aflati sub vibratia lui 4 sunt predispusi spre o viata bine organizata, in care totul se construieste pas cu pas. Scopul in viata este acceptarea regulilor. Ei muncesc foarte mult fara sa simta oboseala. Le place sa vada rezultatele concrete ale muncii lor. Sunt traditionalisti in gandire, niciodata nu risca, nu se abat de la planurile lor. Prima parte a vietii lor este mai dificila fiindca le e teama de nou, de abordarea inedita a problemelor.

Ce interesant! Si Adrian Pintea avea 6 de 1(111111) si 3 de 9(999) in matrice.


19.3.2013. Irina, ai plecat prea devreme! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month