Mircea Dinescu * n. 11.11.1950

"Cineva acolo sus ma iubeste, ma izbeste doar putin de un copac..." pare sa zica Mircea Dinescu.
El are nu mai putin de 8 de 1 in matrice...11111111
Anatol Basarab spune ca incepand de la cinci de 1 in sus, energiile psihice ale acestor oameni pot lua diverse forme de manifestare, pot lucra pe cateva planuri concomitent, se pot transforma in alte energii, pot corela cateva lumi paralele...
Ei au un scop foarte precis, uneori pot deveni fanatici religiosi sau ideologici si sunt destul de imprevizibili.
Daca cei cu doi de 1 sunt ca un soare care lumineaza si uneori da caldura, cei cu trei de 1 lumineaza permanent, ofera caldura permanent fara a astepta ceva in loc, cei cu patru de 1, lumineaza si dau caldura, dar uneori te pot parjoli, cei cu mai mult de cinci de 1, in anumite situatii se pot transforma intr-o adevarata torţă! Intr-adevar, in ce priveste "stihiile" sau cele 4 elemente fundamentale, apa, aer, foc, pamant, matricea d-lui Dinescu este o vapaie de-a dreptul, cu 11 elemente de foc.
Cum e pe dinauntru, asa e si pe dinafara, "ce e in gusa si-n capusa", are atat cifra de vibratie interioara, cat si cifra de vibratie exterioara 11, un Numar Maestru. Chiar daca nu intotdeauna se ridica la inaltimea vibratiei lui 11, ramanand uneori la nivelul lui 2, Mircea Dinescu este dintre cei alesi, care au acces la inspiratia divina, care au libertate de gandire, curaj si capacitatea de a-i influenta pe cei din jurul lor. Forta interioara care-i anima poate uneori sa-i tradeze si sa le provoace stari de nervozitate si intoleranta.
Are misiunea in viata 5, cifra comunicarii, a versatilitatii si inteligentei. Isi disperseaza energia in prea multe lucruri deodata, este foarte activ si fara astampar.
Cifra sa de destin este 1, este initiatorul, conducatorul, cel care aprinde scanteia...Creativ, independent, original, indraznet, spontan, cu simtul umorului, genial uneori, polemic, are toate calitatile pentru a fi o persoana influenta.
Cifra karmica este 8 (formata din 1 si 7), cifra puterii, pe care trebuie sa o exercite ca initiator, conducator(1), cu inteleptciune (7).
Vectorul 7-8-9 arata ca este creativ, original, nonconformist, iar inteligenta lui (99) este peste medie.
Lipsa lui 2 arata ca are un sistem bioenergetic deschis pentru a absorbi energiile celor din jur, de aceea are nevoie de public in jurul lui. Ii place sa se inconjoare de lucruri vechi, de antichitati, care emana o anumita energie care vine din trecut.
Se poate manifesta dublu: uneori este interiorizat si necomunicativ, alteori este energic, activ, volubil. Chiar spune intr-un interviu ca el este in realitate un melancolic. Pai nu! El este in ambele feluri!
Prezenta lui 8 arata ca are simtul responsabilitatii, dar ii place totusi sa fie liber, sa nu fie legat de familie. In iubire se manifesta dupa principiul " cat ma iubesti tu pe mine, atat te iubesc si eu pe tine, atat si nimic mai mult". Folosind metoda lui Alexandrov, pentru echilibrarea matricei, patru din cei opt de 11 se pot transforma in doi de 8. In acest fel linia obiectivelor (1-4-7) nu mai este supraincarcata, iar linia 2-5-8 capata alte valente, cu 888, simtul responsabilitatii se extinde asupra unei mase mari de oameni.
Cei carora le lipseste 6, daca au alaturi de ei o persoana care are grija de latura materiala a vietii, devin aerieni, adica pot zburda pe campiile creatiei, fara grija zilei de maine. 
Cu doua cifre in linia 3-6-9, nu este o persoana stabila in obiceiri, atasamente, tabieturi, el este un spirit liber, capabil de schimbari majore in viata lui,

Candva scria si poezii...

Sunt tânăr, Doamnă, vinul mă ştie pe de rost

şi ochiul sclav îmi cară fecioarele prin sânge,
cum aş putea întoarce copilul care-am fost
când carne-mi înfloreşte şi doar uitarea plânge.

Sunt tânăr, Doamnă, lucruri am aşezat destul

ca să pricep căderea din somn spre echilibru,
dar bulgări de lumină dac-aş mânca, sătul
nu m-aş încape încă în pielea mea de tigru.

Sunt tânăr, Doamnă, tânăr cu spatele frumos

şi vreau drept hrană lapte din sfârcuri de cometă,
să-mi crească ceru-n suflet şi stelele în os
şi să dezmint zăpada pierdut în piruetă.

Sunt tânăr, Doamnă, încă aripile mă ţin

chiar de ating pământul pe-aproape cu genunchii,
această putrezire mă-mbată ca un vin
căci simt curgând printr-însa bunicile şi unchii.

Sunt tânăr, Doamnă, tânăr, de-aceea nu te cred,

oricât mi-ai spune, timpul nu-şi ascute gheara
deşi arcaşii ceţii spre mine îşi reped
săgeţile vestirii, sunt tânăr. Bună seara!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month