Adrian Mutu * n. 08.01.1979

 In ciuda celor spuse de francezi, cum ca Mutu ar avea un IQ de stridie, din punct de vedere numerologic, Mutu pare un baiat inteligent. Cu 3 de 9 in matricea numerologica, el are o inteligenta nativa notabila. El este tipul omului care nu prea invata, dar la examene se descurca cu brio.
Are 4 de 1 (1111) ceea ce inseamna ca are un caracter puternic, ii place sa i se recunoasca meritele si sa fie admirat. Cei cu 1111 sunt ambitiosi, tind sa devina lideri. Sunt buni sefi  mai ales acolo unde e nevoie de ordine si disciplina. Pentru ei e foarte important sa tina lucrurile sub control, nu suporta sa fie contrazisi, de aceea cercul lor de prieteni e compus numai din oameni care gandesc la fel cu ei. Ei tind spre cei puternici din punct de vedere material, intelectual sau social, iar daca nu, pot tinde chiar spre puternicii lumii interlope.
Vectorul 7-8-9, cu 6 cifre, arata un talent de geniu, pentru care totul este posibil, toate drumurile sunt deschise, dar care poate usor sa-si risipeasca potentialul, fie nestiind ce sa aleaga, fie neavand dorinta de a face ceva. Noroc ca in sport exista antrenorul.
Cu 88, Mutu are simtul responsabilitatii in general. De regula, cei cu 88 nu promit prea multe, dar cand o fac, se tin de cuvant. Daca isi primesc doza necesara de laude, daca sunt intelesi si sustinuti, atunci pot rasturna si muntii. Vectorul 2-5-8 avand 3 cifre arata ca isi doreste o familie, daca apar conditiile necesare, daca nu, nu. Cei cu 88 divorteaza numai cand au motive serioase, cand nu se mai poate face nimic si, de obicei, nu se considera vinovati pentru asta.
Are cifra de vibratie interioara  8, cifra dorintei de putere, de bunastare materiala si de recunoastere sociala si cifra de vibratie exterioara 1, cifra conducatorilor, a creatorilor, a celor cu un caracter puternic.
Are cifra de destin 8. In aceasta cifra a destinului se intalnesc frecvent lupta pentru putere si placerea competitiei. Cei care au aceasta cifra de destin sunt persoane cu o carisma speciala, prin care reusesc sa domine. Au mare incredere in ei insisi si pot sa exercite a anumita autoritate. Doresc sa aiba pozitii de putere si faima, au un talent inascut de a coordona, de a tine totul sub control.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month