Angela Similea * n. 09.07.1946

 Surprise! Am mai descoperit o doamna cu 4 de 9 in matricea numerologica (inafara de Jennifer Aniston si de Simona...)!
Angela Similea este exagerat de inteligenta! Cei cu 9999 au o minte sclipitoare, gandesc foarte diferit de restul lumii, au o perspectiva larga asupra lucrurilor si considera ca rezolvarea problemelor vine din mental. Ei stiu ca arma si, in acelasi timp, scutul lor de protectie este forta mentala. Nu suporta prostii, sunt duri si exigenti cu acestia.
Un alt aspect interesant este faptul ca  vectorul 7-8-9, adica "vizitiul", este foarte puternic , ceea ce inseamna ca Angela Similea este o femeie puternica, tine totul sub control, cateodata pare chiar rece, desi in jurul ei totul se prabuseste.
Cifra ei de vibratie exterioara este 7, cifra perfectionistilor, a celor care isi exteriorizeaza cu greu emotiile. Desi le place mult singuratatea, se descurca foarte bine si in public. Par reci si aroganti, dar in sinea lor sunt capabili de emotii profunde. Au capacitatea de a ajuta si de a tamadui.
OK, vad ca unii nu prea sunt convinsi de inteligenta ei. Oricum viata ei sta sub semnul lui 9.
Are cifra de vibratie interioara 9, are cifra de destin 9 si are cifra karmica 9.
Cifra de vibratie interioara 9  este cifra spiritualitatii crescute (aud iarasi un nuuuu!...), a celor impresionabili si hipersensibili. Au o mare dorinta de a ajuta pe altii, de a sluji scopurilor si ideilor umanitare. Dorinta lor de a face bine se poate exprima printr-o infumurare egocentrica, fiindca uneori par sa nu-i vada pe cei de langa ei, atat sunt de preocupati de soarta omenirii in intregul ei (aici aud un daaa, asa e!)
Cei cu cifra de destin 9 sunt persoane deosebit de senzitive, intuitive, clarvazatoare, sunt altruiste, sar intotdeauna in ajutorul celorlalti ajungand sa se identifice cu problemele lor. Pentru ca generozitatea lor poate fi prost inteleasa, nu este exclus ca multa lume sa profite de bunatatea lor.
Vibratia lui 9, prin natura sa complexa (contine toate vibratiile celorlalte opt cifre care o preced), poate sa aiba atat efecte pozitive, cat si efecte negative, poate sa ridice omul pe culmile gloriei, dar poate sa-l si coboare in cea mai mare mizerie morala, poate sa aduca atat iluminare, toleranta si bunatate, cat si depresie, indecizie si nervozitate. (Whitney Houston era si ea sub semnul lui 9, avea cifra de vibratie exterioara, cifra misiunii in viata, cifra de destin si cifra karmica, egale cu 9)
Datoria karmica a Angelei Similea este legata tot de vibratia cifrei 9, ea trebuie sa-i ajute pe ceilalti devenind un initiator (1) si folosindu-si puterea si influenta pe care o are in societate (8).

3 comments:

 1. Angela Similea,inteligenta?Ati innebunit!

  ReplyDelete
 2. asa cum ai scris ,,daca impartiti orice numar format din 4 cifre la 9999, rezultatul va fi egal cu 0,
  la fel am impartit si eu.Similea=0!

  ReplyDelete
 3. E ciudat sa cauti pe google o persoana pe care o detesti...
  Inteligenta poate fi folosita atat in bine cat si in rau.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month