Madalina Diana Ghenea * n. 08.08.1988 * Leonardo DiCaprio n. 11.11.1974 * Gerard Butler n. 13.11.1969

Madalina Diana Ghenea este un top model de mare succes in Italia, actrita in devenire, a participat si la "Ballando con le stelle", un "Dansez pentru tine" italian si este considerata cea mai interesanta aparitie feminina din Peninsula, etc. ( - Asta scriam in septembrie 2011, cand putini stiau ceva despre ea, intre timp s-a descurcat atat de bine, incat  nu mai are nevoie de nicio prezentare...)
Ea are  5 de 8 (88888) in matrice... ceva foarte rar. Nascuta in 08.08.1988, are din start 4 de 8, la care se mai adauga unul dupa calcule...
Sistemul lui 8 caracterizeaza simtul datoriei, capacitatea omului de a simti ca are o misiune concreta  intr-o situatie data, capacitatea de a se sacrifica pentru o persoana sau pentru intreaga societate, capacitatea de a iubi si de a se simti util. Excesul de cifre dintr-o casuta creeaza energii foarte puternice, imprevizibile insa, a caror manifestare depinde si de celelalte numere din matrice. Pe de alta parte, prezenta a mai mult de cinci cifre intr-un vector, duce la slabirea calitatilor acelui vector. In cazul de fata poate fi vorba despre o dorinta foarte mare de a avea o familie, dar, fiindca imaginea ei este idealizata, iar cerintele foarte mari, pot aparea blocaje. Supraincarcarea cu 8 poate sa duca si la o reconsiderare a propriei scari de valori, asa incat perfectiunea devine un obiectiv in sine, fara sa mai conteze rezultatele. Exigenta fata de sine se transforma in pretentii absurde fata de ceilalti.
Daca privim cifrele din matrice, in casuta lui 1 are o singura cifra, ceea ce inseamna ca forta ei psihica se manifesta mai mult ca o incapatanare de a spune "nu" acolo unde nu stie ce alegere sa faca, in casuta lui 9, tot o cifra, are o inteligenta normala, la 2 are doua cifre, are o energie buna pentru relationarea cu ceilalti, are 66,  este practica si muncitoare, daca privim in ansamblu, vedem ca predomina elementele pamant+apa, ceea ce inseamna ca este o persoana care tinde sa-si materializeze intotdeauna ideile in practica si vrea sa atinga rezultate concrete atunci cand isi propune ceva. Este foarte determinata, exacta si fixata pe ideea cuceririi lumii materiale, dar in acelasi timp, avand si elementul apa destul de prezent, are si intuitie, este emotionala si senzitiva, are o legatura energetica apropiata cu lumea inconjuratoare.
Cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara si numarul karmic sunt egale cu 8, un numar care permite gestionarea unei forme de putere, fie materiala, fie spirituala. Aceasta vibratie caracterizeaza persoanele active, competitive, care vor sa-si asume responsabilitati pentru a deveni puncte de referinta pentru ceilalti. Personele cu 8 sunt capabile de actiuni care altora nici nu le-ar fi trecut prin minte, ele intotdeauna urca treptele sociale indiferent de unde pornesc.
Cifra ei de destin este 6, numarul celor care trebuie sa invete semnificatia responsabilitatii si sa armonizeze contrariile. Un 6 concepe iubirea ca pe un mod de a-i face pe ceilalti fericiti. El este ca un inger pazitor care vrea sa le rezolve problemele celorlalti. El este altruistul care se gandeste prima data la ceilalti si apoi la el insusi. Numarul 6 se manifesta si prin arta, prin creatie, prin dorinta de a-si infrumuseta viata si tot ce il inconjoara.

Madalina are o idila cu Leonardo DiCaprio ???? (oct.2011)
Conform matricei numerologice, DiCaprio (n. 11.11.1974) este un tip orientat  spre cariera profesionala, pentru care isi foloseste toata energia. Este insa un mic dictator, cu cinci de 1(11111) in matrice. Are o mare forta psihica cu care ii este foarte usor sa sujuge pe oricine. Are un Numar Maestru in dublu exemplar = 11 (cifra de vibratie interioara si exterioara). Vibratia lui 11 confera imaginatie, creativitate, originalitate si posibilitatea, celor aflati sub aceasta vibratie, sa devina persoane importante si influente, sa cunoasca succesul in orice domeniu. Atitudinea fata de viata a celor aflati sub vibratia lui 11 este extrem de intuitiva, avangardista , vizionara si   profunda. Sunt foarte exigenti si au mari asteptari de la ei insisi si de la ceilalti.
DiCaprio este foc si aer  iar Madalina pamant si apa. Din acest punct de vedere sunt complementari... Ea il aduce cu picioarele pe pamant, iar el o ridica in focul si aerul rarefiat al creatiei...si se intalnesc undeva la mijloc.

Noul iubit al Madalinei este Gerard Butler? (Stire din 2 sept.2012)
Madalina, inca un scorpion? Si inca unul si mai afurisit?
Gerard Butler are 7 de 1 (1111111), o forta psihica incomensurabila, nu se stie ce energii "zac" in el..., are 3 de 9(999), o inteligenta notabila, are foarte multe convingeri consolidate,  dar nu este genul care isi asuma responsabilitati in familie sau in societate.
Are cifra de vibratie interioara, dar si cifra destinului egale cu 4. Este un tipicar pe care nu-l scoti din ale lui. Ii place stabilitatea, disciplina, nu se exteriorizeaza prea usor.
In general cei cu 4 au o fire inchisa, isi expun opiiniile direct si concis, uneori pot fi chiar taiosi in exprimare, sunt foarte exigenti cu ei insisi si cu ceilalti, deseori fiind considerati cam intoleranti. Au o gandire logica patrunzatoare, dar uneori inflexibila.
El are insa atat cifra de vibratie exterioara, cat si cifra karmica egale cu 11, un Numar Maestru, pe care il avea si DiCaprio, de altfel.

Din pacate nu am putut tine pasul cu urmatorii iubiti ai Madalinei... Sunt prea multi...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month