Cauta in acest blog (de ex.: "Cifra de destin 6" sau "Cifra de vibratie exterioara 5", etc.):

Loading...

Sep 19, 2011

Simona Florescu * n. 26.08.1967 - Ion Dichiseanu * n. 20.10.1933

Nu ma mir ca Simona Florescu a stat atatia ani cu d-l Dichiseanu care are o forta psihica notabila, cu 5 de 1(11111) in matrice. Din punct de vedere psihic ea era clar dominata de sotul ei, pe de o parte, iar pe de alta parte, avand 88, chiar daca nu era fericita, dintr-un simt al responsabilitatii foarte accentuat, nici macar nu concepea ideea de divort. Cei cu 88, de regula, se casatoresc cu acele persoane care au nevoie de ei si daca simt ei acest lucru sunt capabili de sacrificii fara nici un calcul, doar din iubire si simtul datoriei. Ei isi abandoneaza foarte greu familia si numai cand nu mai este nimic de facut.


Simona este o persoana foarte echilibrata, avand vectorii 1-2-3 si 7-8-9 cu un numar aproximativ egal de cifre.
Asa cum arata matricea ei, Simona este o fiinta creativa, nonconformista, careia nu-i plac sabloanele sociale. Ar fi putut foarte bine sa-si construiasca o cariera artistica notabila.
Avand linia 3-6-9 bine populata, ea poate foarte bine sa dobandeasca o bunastare materiala prin propriile forte.
Ceea ce este foarte interesant la Simona este faptul ca atat cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara, cat si cifra karmica, sunt egale cu 8!
8 este cifra puterii, a bogatiei si a recunoasterii sociale. Cei aflati sub vibratia lui 8 sunt capabili sa dobandeasca succese uimitoare, dar din cauza ca iubesc pericolele, uneori pot sa nimereasca in situatii mai putin placute. Nu le plac oamenii barfitori, lingusitori si intotdeauna isi "spala rufele in familie". In cercul lor de prieteni sunt vorbareti si distractivi, pe cand in lume sunt mai severi si directi. Sunt foarte ambitiosi si au o vointa de fier cand e vorba sa-si urmareasca obiectivele pe care si le propun.
In ce priveste cifra de destin, calea in viata, aceasta este 3, cifra "animatorului"( are aceeasi cifra de destin cu fiica lor, Ioana n. in 22.10.1987). Misiunea unui 3 este sa aduca bucurie celorlalti folosindu-si imaginatia si creativitatea. Entuziast, sociabil, face bani cu usurinta si tot atat de repede ii cheltuie. Detesta monotonia, ingradirile si mediocritatea. La orice varsta isi pastreaza inima tanara, buna dispozitie si nu inceteaza sa caute dragostea, frumosul si perfectiunea. Un 3 are nevoie sa-si exprime creativitatea prin arta.
Anul 2012 este pentru Simona un an de inceput de ciclu, un an al schimbarilor, in care trebuie sa se reinventeze, sa inceapa noi activitati in care sa-si foloseasca originalitatea si creativitatea.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...