Simona Florescu * n. 26.08.1967 - Ion Dichiseanu * n. 20.10.1933

Nu ma mir ca mariajul Simonei Florescu cu d-l Dichiseanu a rezistat atatia ani, acesta avand o forta psihica notabila, cu 5 de 1(11111) in matrice. Din punct de vedere psihic era dominata de sotul ei, dar, pe de alta parte, Simona avand 88 in matrice, chiar presupunand ca nu era fericita, dintr-un simt al responsabilitatii foarte accentuat, nici macar nu concepea ideea de divort. Cei cu 88, de regula, se casatoresc cu acele persoane care au nevoie de ei si daca simt acest lucru, sunt capabili de sacrificii fara nici un calcul, doar din iubire si simtul datoriei. Ei isi abandoneaza foarte greu familia si numai cand nu mai este nimic de facut.
Asa cum arata matricea ei, Simona este o persoana puternica, talentata, creativa, nonconformista, 
Ceea ce este foarte interesant la Simona este faptul ca atat cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara, cat si cifra karmica, sunt egale cu 8, cifra puterii, a bogatiei si a recunoasterii sociale. Cifra 8 caracterizeaza o persoana puternica, independenta, care infrunta dificultatile cu calm si determinare, fiind sigura de drumul ales. Are simt practic,  dar este in acelasi timp vizionara. Ii place sa ii inspire pe altii si sa-i ghideze. Cei aflati sub aceasta vibratie au ambitii nelimitate, fiindca au si mijloacele de a se ridica deasupra mediei celor din zona lor profesionala. Ei nu vor atat bogatia materiala, cat vor puterea, acesta fiind adevaratul lor obiectiv. Cu toate astea ei nu se simt impliniti decat atunci cand gasesc echilibrul dintre putere si bani, pe de o parte, si valorile etice, morale si spirituale, pe de alta parte. Femeilor cu multi de 8 le plac barbatii de succes, cei cu o situatie financiara buna. In cazul in care nu intalnesc un astfel de barbat, preiau ele fraiele, se organizeaza si obtin singure resursele materiale pe care si le doresc, avand un talent natural in acest sens..
In ce priveste cifra de destin,  aceasta este 3, cifra "animatorului"( are aceeasi cifra de destin cu fiica lor, Ioana n. in 22.10.1987). Misiunea unui 3 este sa aduca bucurie celorlalti folosindu-si imaginatia si creativitatea. Entuziast, sociabil, face bani cu usurinta si tot atat de repede ii cheltuie. Detesta monotonia, ingradirile si mediocritatea. La orice varsta isi pastreaza inima tanara, buna dispozitie si nu inceteaza sa caute dragostea, frumosul si perfectiunea. Un 3 are nevoie sa-si exprime creativitatea prin arta.
20.10.1933.19.10.15.6
26.8.1967.39.12.35.8

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month