Andreea Raicu * n. 18.07.1977

18.7.1977.40.4.38.11
Nascuta intr-o zi de 18, Andreea Raicu se afla sub influenta a doua vibratii puternice si eficiente, 1 si 8, care amandoua conduc spre rezultate notabile si spre o pozitie de lider. Pentru ea viata este o lupta continua, fiind capabila sa transforme cu usurinta un esec intr-un succes.  Dar 1 si 8 se reduc la 9, cifra altruismului si filantropiei, a integritatii si intelepciunii si care sustine celelalte doua vibratii.
Cifra ei de vibratie exterioara este 7, numar mistic, ce corespunde unei personalitati introvertite si selective, careia ii place sa descopere latura spirituala si filozofica a vietii.
Cu toate astea Andreea nu este o fiinta cu capul in nori, cifra ei de destin este 4, adica filozofam, daruim, dar sa si construim ceva, daca tot am venit.
Cei nascuti sub aceasta vibratie sunt profunzi, responsabili si demni de incredere. Au un simt practic notabil, sunt prudenti, nu au incredere in lucrurile nesigure, sunt analitici, rationali, foarte incapatanati si consecventi in abordarea proiectelor. Opiniile lor sunt concise si directe, ei nu umbla niciodata cu ocolisuri. Nu sunt persoane temperamentale, vorbarete si superficiale. Sunt statornici in prietenie, dar sunt foarte selectivi: putini, dar buni.
Matrice:
  • Linia 1-4-7 - predomina elementul activ, ceea ce ne arata ca este o persoana energica, activa, dornica sa-si urmareasca obiectivele cu orice pret. Totusi, o supraincarcare a acestei linii poate duce la o slabire a calitatii,  prea multe sau prea mari obiective pot duce la blocaje. Cu 4 de 1, Andreea are o forta psihica destul de mare cu care poate, in mod inconstient, sa-i influenteze pe cei din jur. Cei cu 1111 au un caracter puternic si o vointa pe masura. Le place pozitia de sefi, cuvantul lor trebuie sa fie lege, influenta lor fiind indreptata spre exterior. Vreau sa tina totul sub control si lucrurile sa se intample potrivit dorintelor lor. Cu 44 are din nastere o sanatate buna, este rezistenta la munci epuizante. Are 777, un semn foarte puternic. In general, 7 reprezinta un semn special al existentei umane, si anume cantitatea de experienta acumulata mai ales in situatii asa-numite de sacrificiu. Intelegerea profunda, filozofica, a unor astfel de situatii constituie un potential rapid de crestere a constiintei spirituale. 
  • Linia 2-5-8, care reprezinta capacitatea omului de a iubi, de a se sacrifica pentru altii, simtul responsabilitatii, toleranta, nu are decat 2 cifre, ceea ce arata ca Andreea este pregatita sa-si intemeieze o familie, dar nu se straduieste excesiv in acest sens, ceva de genul "daca va fi sa fie, bine, daca nu, tot bine". Lipsa lui 2 arata un sistem bioenergetic deficitar, deschis spre acumularea de energie din mediul inconjurator. Este foarte utila practicarea unui sport de tip Qi Gong. Lipsa lui 5 din matrice arata ca Andreea nu se poate baza pe intuitie, ci numai pe propria experienta. 
  • Linia 3-6-9, care reprezinta obiceiurile, tabieturile, capacitatea de a accepta cu usurinta schimbarile, are numai 2 cifre, ceea ce arata ca Andreea are un spirit "revolutionar", ca nu are atasamente si ca poate usor sa-si schimbe ideile si obiectivele. Lipsa lui 6 arata ca prefera o munca intelectuala unei munci fizice.
  • Coloana 1-2-3 este dezvoltata la maximum. Ea reprezinta autostima, vointa si dorinta de a se impune in fata celorlalti.
  • Coloana 4-5-6, care arata capacitatea de a lupta pentru autonomie financiara, are numai 2 cifre, ceea ce arata ca Andreea ar putea sa renunte la idealurile ei si sa faca o munca exclusiv pentru bani, numai in conditii extreme.
  • Coloana 7-8-9, care este responsabila de punerea in valoare a talentelor, de dorinta de a construi ceva nou, bazat pe creativitate, este supraincarcata si din aceasta cauza pote fi destabilizata. Prea multe talente pot sa incurce mai mult decat sa ajute.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month