Charles, Print de Wales * n. 14.11.1948

Charles, Print de Wales este o persoana cu o forta psihica foarte mare, cu un caracter puternic, pentru care nicio realizare nu este la nivelul ambitiilor sale. Cei cu 111111 pot deveni foarte usor tirani, daca le sta cineva in cale, dar pe de alta parte si-ar da chiar viata pentru familie sau comunitate. Capacitatea celor cu sase de 1 de a-i controla mental pe ceilalti este uriasa. Este suficient sa gandeasca ceva si in clipa urmatoare ori isi paralizeaza interlocutorul, care se simte ca o musca in plasa unui paianjen, ori determina ca lucrurile sa se intimple cum vor ei. De aceea nici Regina Mama nu a reusit sa-i impuna nimic, dar nici Diana nu s-a simtit confortabil in preajma lui, cu atat mai mult cu cat aceasta avea vibratia 7 ca dominanta (cifra de vibratie interioara, calea in viata, cifra de destin), era introvertita, cu tendinta spre izolare si singuratate. Culmea e ca si Camilla, Ducesa de Cornwall, are niste marcaje puternice legate de  numarul 7, are patru de 7 in matrice (7777), ceea ce inseamna noroc divin, dar si supunere in fata destinului.
Cu 999, Printul Charles are o inteligenta nativa superioara mediei.
Un vector important din matricea sa este si 7-8-9, care reprezinta capacitatea lui creativa, dorinta de a evita sabloanele si traditionalismul, el este chiar un nonconformist daca ne gandim ca deja cu vreo 20 de ani in urma practica o agricultura ecologica la Highgrove ( celebrele culturi de rosii), crestea pui pe care-i hranea chiar el si promova alte diverse proiecte legate de protectia mediului, care doar in ultimii ani au devenit actiuni sustinute de grupuri mai mari. Cifra sa de vibratie interioara este 5, un numar reprezentat printr-o stea cu cinci colturi, de aceea cei cu cifra de vibratie 5 se considera oameni cu "stea in frunte". Ei sunt destepti, fara astampar, iubesc calatoriile, ii atrag lucrurile ciudate si neobisnuite, sunt personalitati multilaterale si imprevizibile, se adapteaza usor, iubesc libertatea, atat a lor, cat si acelorlalti, sunt comunicativi, iubesc latura imprevizibila a vietii.
Cifra sa de vibratie exterioara este 11, la fel ca si numarul sau de destin, 11 fiind un Numar Maestru, care este asociat cu notiunea de iluminare, intuitie, vizionarism, iar vibratiile sale aduc cunoastere dincolo de limitele perceptiei obisnuite. 
Cei cu cifra destin 11 sunt persoane cu o gandire profunda, interesate in intelegerea misterelor si aspectelor interesante ale vietii, sunt vizionari, au multe idei si au multe asteptari de la ceilalalti. Ei pot fi de folos in acele activitati care sunt legate de ajutorarea celorlalti. Uneori au planuri grandioase, au idei indraznete care  altor oameni nici nu le-ar fi trecut prin cap. Sunt idealisti si au incredere in oameni.
Numarul sau karmic este 9 (2+7). 9 este cifra celor care care trebuie sa se dedice celorlalti, a celor care se preocupa de soarta omenirii in intregul ei, a celor care slujesc ideile umanitare si de intrajutorare prin diplomatie, comunicare (2) si prin intelepciune (7).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month