Radu Mazare * n.05.07.1968

Cu un singur 1 in matrice, Radu Mazare este  un egoist fin, tot ce face, face pentru el, pentru a-si satisface propriul ego, chiar si atunci cand face ceva pentru altii, in realitate o face tot pentru el, pentru a-si asigura propria liniste.
Este genul de om care nu poate sa spuna niciodata NU. Daca cineva il roaga  ceva cu insistenta, intotdeauna va ceda, va cadea de acord, dar  va pune o conditie cat de mica, necesara pentru a se motiva mai tarziu si pentru a-si satisface propriul orgoliu.
Cu un singur 2 si emotional este un egoist si un burete absorbant de energie.

In casuta lui 6 are trei cifre (666), adica este un om foarte practic, muncitor, cu un temperament activ, diabolic in gandire, cu instincte foarte puternice. Cei cu 666 tind sa realizeze in practica tot ce le trece prin minte, realizarile lor avand o arie de actiune nu numai asupra celor apropiati, dar chiar a unor mase mari de oameni, daca acestia au o pozitie sociala inalta. Pentru ei aspectul exterior este foarte important, haina poate fi uneori o adevarata arma in directia atingerii unui scop ( de aceea se deghizeaza in diverse personaje...?).
Cu doi de 8 (88) Radu Mazare este un tip cu simtul responsabilitatii dezvoltat, daca promite ceva, face tot posibilul sa-si indeplineasca promisiunea, iar daca primeste laude si complimente, daca este sustinut, poate rasturna si muntii. (Nu-mi vine sa cred ca am scris despre el ca e un om responsabil...)
Cu vectorul 7-8-9 bine format, el este un nonconformist, este creativ si nu accepta sabloanele si standardele traditionaliste ale societatii.
La fel, vectorul bunastarii materiale este foarte puternic, banii vin la el fie ca vrea, fie ca nu vrea.
Radu Mazare are cifra de vibratie interioara 5, este  un om "cu stea in frunte". Mai mult nerv decat muschi, el  este tot timpul nerabdator, fara astampar, vrea sa schimbe mereu ceva in viata lui, locurile, femeile, atmosfera...Cei cu 5 au succes la femei si considera asta cel mai normal lucru din lume.
Cifra sa de vibratie exterioara 7, vine in contradictie cu 5, cifra sa de vibratie interioara. Vibratia lui 7 se potriveste unei persoane serioase, introvertite, analitice, cu preocupari legate de filozofie si cercetari oculte. Nu se stie niciodata ce transformari se vor petrece cu varsta...va deveni un guru...in Madagascar...

Cifra sa de destin este 9.  Vibratia lui 9 inchide in ea vibratiile tuturor cifrelor precedente, ea poate fi multiforma dar si dispersiva. Sub aceasta vibratie gasim atat maestri spirituali, cat si arivisti fara scrupule, atat persoane carismatice si pline de lumina, cat si personaje dubioase, omul este cel care alege calea de urmat. Cei cu 9, se disting oricum de restul lumii, sunt intuitivi si convinsi ca viata lor face parte dintr-un proiect mai mare, pot fi geniali, umani, dar si egoisti si nedecisi. Oricum, au o mare capacitate de a comunica si a influenta.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month