Angelina Jolie * n. 04.06.1975, Brad Pitt * n.18.12.1963


4.6.1975.32.5.24.6
Nascuta intr-o zi de 4, cifra de vibratie interioara a Angelinei Jolie este 4, cifra stabilitatii, cifra oamenilor practici care nu pot inflacara pe altii, dar pot fi foarte bine  buni organizatori si administratori. Ei sunt destul de severi si suspiciosi, au inclinatia de a-i presa pe cei din jur. Tot ce dobandesc in viata vine din munca grea, minutioasa si indelungata.
Cifra sa de vibratie exterioara este 6, arhetipul "parintelui interior", ceea ce inseamna ca dorinta ei de a avea multi copii nu este o fita, este chiar o necesitate dictata de destin. 6 reprezinta puterea dragostei si corespunde unei personalitati mature si responsabile.
Cifra sa de destin este 5. Cei aflati sub aceasta vibratie sunt originali, extravaganti, impulsivi in gandire si in actiune, vor sa experimenteze tot timpul ceva nou. Pentru ei viata este o provocare si nu concep sa piarda nici macar o zi fara sa traiasca noi aventuri. Numarul 5 este cel mai agitat numar, le place sa calatoreasca mult, sa schimbe decorul, sa faca proiecte, sa schimbe mereu ceva in viata lor.
Sunt foarte receptivi la tot ce se intampla in jurul lor, prind din zbor ideile, percep foarte rapid toate nuantele unei probleme.
Cifra ei de destin vine in contradictie cu cifra ei de vibratie interioara 4. Un 4 este mai stabil, in timp ce lui 5 ii place schimbarea. Probabil ca Angelina si-a consumat exuberanta in anii adolescentei si primei tinereti, iar acum este influentata mai mult de cifra 4.
Matricea:
  • 1-2-3 - vector cu 4 cifre, arata ca se autoevalueaza corect, incercand de fiecare data sa demonstreze incredere in propriile forte, independenta si determinare; un singur 1, arata ca are o forta psihica slaba, ceva intre vointa si incapatanare, ii e greu sa ia decizii, de aceea singura posibilitate este sa spuna "nu" sau sa fie contra; sistem energetic normal (22), are o comunicare buna cu oricine la nivel emotional; sistemul informational (3), care se refera mai mult la emisfera stanga, nu este bine dezvoltat, ceea ce inseamna ca nu se descurca bine in situatii complicate, prefera sa inchida ochii si sa le ignore sau mai bine sa ia altii hotararile;
  • 4-5-6 - reprezinta aspiratia spre autonomie financiara si necesitatea de a-si sustine material familia. Cele 6 cifre din aceasta coloana arata ca este o persoana  excesiv de muncitoare, ca se arunca in orice activitate ca si cum nimic altceva nu conteaza, dar rezultatele nu sunt intotdeauna cele asteptate, fiindca ritmul nu este constant; cu 44 are o sanatate foarte buna, are foarte mare grija de corpul sau, dovada si operatiile pe care si le-a facut, incercand sa evite orice risc de boala; canalul intuitiv (55) este indreptat spre exterior, are o buna intuitie si logica,
  • 7-8-9 - reprezinta talentul, forta creativa; cu 2 cifre in coloana calitatea poate fi dezvoltata;
  • 1-4-7 - reprezinta capacitatea de a-si stabili si urmari cu consecventa obiectivele si de a-si sustine propriile opinii. Cu 4 cifre in aceasta linie, isi stabileste destul de realist obiectivele, incat sa le poata duce la indeplinire;
  • 2-5-8 - vector cu 4 cifre, are idei clare si realiste cu privire la familie, este nascuta sa se dedice familiei, educarii copiilor, lipsa lui 8 poate fi compensata prin alte cifre care apar in matrice;
  • 3-6-9 - indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile si tabieturile. Cu 4 cifre in aceasta linie, simte nevoia sa-si creeze un mediu stabil, cu obiceiuri clare, iar schimbarile radicale nu sunt acceptate usor.
  • 1-5-9 - diagonala descendenta are 4 cifre, nu este la maximum, dar este bine sustinuta; arata aspiratia spre spiritualitate, apropierea de divinitate, dorinta de a progresa spiritual;
  • 3-5-7 - cu 4 cifre in aceasta diagonala este o persoana cu sex appeal evident.

Brad Pitt are cifra de vibratie interioara (dar si misiunea in viata) 9, cifra idealistilor cu o viziune mai larga asupra lumii, pasionati, impulsivi si indrazneti, a celor senzitivi si intuitivi, a celor care lupta pentru idealul de justitie si ajutorarea celorlalti. Este si cifra "bunului samaritean", cand a vazut-o pe Angelina si-a si imaginat-o cu cardul de copii dupa ea si s-a gandit: "bine, hai, o sa ma sacrific pentru tine si copiii tai (nostri), sunt plin de compasiune si generozitate".
Cifra sa de vibratie exterioara 3 ii aduce dinamism, versatilitate, dorinta de exprimare a creativitatii, imaginatie bogata, optimism, calitati de comunicator.
Cifra de destin a lui Brad Pitt este 4, cifra celor care isi construiesc viata pe baze solide, care muncesc din greu si nu le e teama de efort. Pot fi caracterizati ca: loiali, realisti, traditionalisti, uneori dogmatici.
Cifra lui karmica este 11 ne arata ca datoria lui in aceasta viata este sa devina un sfatuitor, un indrumator, prin diplomatie si cooperare (2), prin compasiune si generozitate(9).
4 fiind cifra de destin a lui Brad Pitt, dar si cifra de vibratie interioara a Angelinei, aceasta ii apropie foarte mult prin nevoia de stabilitate, siguranta, traditionalism.
Cu 6 de 1 (111111) in matrice (indicator al fortei de caracter si vointei), Brad Pitt poate deveni victima propriei ambitii, fiindca niciodata nu este multumit cu ceea ce face, vrea intotdeauna mai mult.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month