Luca Zingaretti * n. 11.11.1961

Luca Zingaretti, actor italian cunoscut la noi din serialul "Comisarul Montalbano", protagonist al filmului "La kryptonite nella borsa" prezentat recent la Festivalul Iternational de film de la Roma, are nu mai putin de noua (9!) cifre de 1 in matriX: 111111111! Incredibil! Cum se poate manifesta un astfel de om? Boh! Lipsa unei cifre nu inseamna ca un om nu are o anumita calitate, la fel cum prezenta din abundenta a unei cifre nu inseamna ca acel om are o calitate ridicata la o valoare exponentiala. In portretul pe care i l-am facut am fost probabil influentata de ideea ca are o forta psihica uriasa si l-am desenat asa mai dur, mai incruntat, de fapt el are o privire foarte blanda, ba chiar usor trista...Si totusi...In rolul comisarului Montalbano a redat caracterul personajului cu o forta incredibila, cu toate ca fizic  nu avea datele necesare. Mic, chel si cracanat, nu i-ai fi dat nicio sansa.
Un lucru este cert: nu se stie niciodata (?) cum poate sa se manifeste un astfel de om intr-o situatie oarecare, el este complet  imprevizibil in modul lui de a fi. Energiile unor astfel de oameni pot lua diferite forme de exteriorizare, pot lucra pe cateva planuri concomitent, se pot transforma in alte energii, se pot corela cu alte lumi paralele...! Acestor oameni li se pot trezi foarte usor capacitatile paranormale.
Dar cine poate sa-i faca fata unui astfel de om? Unul cu o forta psihica aproape la fel de mare! Partenera lui de viata, Luisa Ranieri, pe care o stiti din reclama la Nestea cu "Antonio...fa caldo...", are 5 de 1 (11111) in matrice! 

Ceea ce este incredibil (da, cand o sa incetez sa ma mai mir de matricea cuiva, atunci acest blog nu va mai avea sens... asa ca pana atunci, nu incetez sa ma mir...) este că si fosta sotie a lui Zingaretti avea 5 de 1 (11111) in matrice!  Cum se gasesc astia??!!! Cu radarele...

Ce copil credeti ca au facut  Zingaretti si Ranieri? Unul cu 14 de 1? Nu!!! O  fetita cu 5 de 2 (22222), 1+1= 2, nu?  Si ea tot o paranormala... in fasa...

Ceva si mai interesant la acest om este faptul ca "scara fericirii" lui este formata doar din 7 trepte.  Simbolic, scara fericirii (gasiti modul de calcul in cartea lui Anatol Basarab "Numerologia in viata fiecaruia") ar trebui sa aiba cam 17 trepte,  asta daca ai o evolutie liniara si nu ai accidente de parcurs care sa te oblige sa revii pe o treapta inferioara. Zingaretti din 7 pasi a fost sus, a realizat o cariera interesanta si, la pachet cu ea, a venit si bunastarea materiala. Fiindca ii lipsesc cifrele din 4 casute, ceea ce inseamna ca el si-a cam invatat unele lectii in alta viata, scara lui a fost si mai scurta decat in mod normal.
Atat cifra de vibratie interioara, cat si cifra de vibratie exterioara sunt egale cu 11, un Numar Maestru. Considerat un simbol al maturitatii spirituale si al cunoasterii dincolo de limitele intelegerii omenesti, 11 este asociat cu o deschidere mentala speciala si cu o intuitie deosebita. Numarul 11 contine o uriasa energie care impinge spre asumarea unor responsabilitati fata de ceilalti, dar in acelasi timp presupune o forta morala si idealuri inalte.

Cifra sa de destin este 3. Meseria de actor ii vine manusa, fiindca 3-ul este cifra "comunicatorului", a celor care trebuie sa aduca bucuria, a entuziastilor, a celor plini de imaginatie si creativitate.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month