Mihai Morar * n. 14.10.1981

 Din categoria "rau da' bun", voiam sa zic din categoria "mi-am schimbat parerea despre el dupa ce i-am vazut matricea", este si Mihai Morar.
El este un lider innascut, cu patru de 1 (1111) in matrice. Are o forta psihica  mare, un caracter puternic si o vointa puternica. Cei cu 1111 vor sa fie admirati si recunoscuti, vor ca lucrurile sa mearga in directia in care doresc ei. Nu recunosc niciodata daca gresesc, cuvantul lor trebuie sa fie lege si trebuie sa fie executat intocmai.
Daca afla care este punctul slab al cuiva, vor lovi cu satisfactie exact acolo unde doare, uneori glumet, alteori in serios. Daca ei au o problema, intodeauna ii implica si pe cei din jur, facandu-i sa se simta chiar vinovati de starea lor. Nu suporta criticile, desi ei sunt primii care critica tot timpul pe cineva.
Sunt foarte buni sefi mai ales acolo unde este nevoie de ordine si disciplina si sunt cei mai buni in rezolvarea conflictelor altora.
Are 22, ceea ce inseamna ca este comunicativ, isi face repede cunostinte noi, se afla in legatura permanenta cu interlocutorul lui, poate patrunde destul de adanc in sferele emotionale, spirituale si psihice ale omului cu care discuta. Este destul de sensibil si in ce priveste atitudinea celorlalti fata de el. Prefera mai mult discutiile emotionale decat pe cele pur informationale. Emotiile, atat cele proprii cat si ale altora, inseamna mult pentru el, ii place sa creeze emotii in ceilalti oameni.
In rest, numai de bine: este un tip creativ, nonconformist, uraste sabloanele, dorinta lui cea mai mare este sa-si dezvolte creativitatea. Cariera lui este cladita nu pe ideea de a acumula bunuri materiale, ci pe implinirea aspiratiilor spirituale, pe iubire, pe armonia in familie (vectorul 2-5-8), pe ideea de responsabilitate, pe dorinta de face lucrurile care ii plac, nu care ii sunt impuse.
Cifra lui de vibratie interioara este 5, cifra celor care se considera cu stea in frunte, oameni speciali, destepti, fara astampar, aventurieri, mereu in cautare de noi provocari. Mandri de personalitatea lor, se considera barbatii ideali si li se pare normal sa aiba succes la femei.
Cifra de vibratie exterioara este 1, cifra celor carismatici, energici, hotarati, inovatori, initiatori de proiecte, spirite libere, cu calitati de lideri.
Cifra lui de destin este 7. Foarte interesant! Daca ne amintim, el s-a facut cunoscut la inceput cu niste texte filozofice si poetice profunde, publicate pe un blog. O personalitate multidirectionala: pe de o parte extravertit, pe de alta parte un filozof profund. Da, omul trebuie sa si manance, nu numai sa filozofeze...
Vibratia lui 7 caracterizeza o persoana care vrea sa patrunda in esenta lucrurilor, printr-o analiza profunda, in cautarea adevarului absolut...
14.10.1981.25.7.23.5

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month