Nadia Comaneci * n. 12.11.1961

Nadia este femeia bionica, cu 5 de 1(11111) si 5 de 2 (22222) in matrice.
  • 11111 indica un caracter puternic, o vointa puternica, capacitate de mobilizare si credinta ca nu poate gresi atunci cand actioneaza intr-o anumita directie. Acest caracter este foarte util intr-o cariera competitiva, solitara, unde totul depinde de calitatile personale si succesul nu se bazeaza pe insuccesul altora.
  • 22222 indica o bioenergie in exces, care trebuie consumata in activitati de tipul muncii fizice sau sportului.
Cifra sa de vibratie interioara este 3, cifra celor veseli,  ambitiosi, creativi, cu o energie debordanta, care vad viata in tonuri optimiste si care detesta monotonia si mediocritatea. Ei isi pastreaza si la varste inaintate inima tanara si buna dispozitie, nu inceteaza sa caute frumosul si perfectiunea.
Cifra sa de vibratie exterioara este 11, un Numar Maestru care ii aduce multa intuitie, exigente sporite fata de ea insasi si de ceilalti, capacitate de adaptare la nivel de constiita si intelegere la fiecare etapa a vietii ei, depasirea barierelor mentale si materiale.

Cifra sa de destin este 4, care provine din 22, un Numar Maestru, simbolul "constructorului genial", dotat cu o energie speciala, el faciliteaza realizarea unor obiective imposibile pentru altii, cu totul deosebite, da forta in confruntarea cu obstacole dificile si munca dura. Cei cu 4 au un simt practic notabil, sunt prudenti, nu au incredere in lucrurile nesigure, sunt analitici, rationali, foarte incapatanati si consecventi in abordarea proiectelor. Opiniile lor sunt concise si directe, ei nu umbla niciodata cu ocolisuri. Nu sunt persoane temperamentale, vorbarete si superficiale. Numarul 4 simbolizeaza consecventa, simtul practic, eficienta, logica si disciplina. Au incredere numai in lucrurile clare, schimbarile neasteptate le provoaca o adevarata panica. Sunt prudenti, analitici si rationali, conservatori si moderati si nu abandoneaza niciodata un proiect sau o idee in desfasurare.
12.11.1961.22.4.20.2

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month