Nascuti in 11.11.11

Copiii nascuti in  11.11.11,  vor avea o forta psihica atat de mare incat vor putea influenta mersul lucrurilor doar cu gandul.
In matricea lor sunt multe casute goale, ceea ce inseamna ca si-au invatat o mare parte din lectii in alte vieti.
Vor avea un simt al responsabilitatii foarte dezvoltat, pentru ei vor fi foarte importante familia, iubirea si bucuria de a face numai ce le place cu adevarat.  Vor fi creativi si inovativi,  vor avea o legatura energetica permanenta cu lumea inconjuratoare, nu vor fi interesati de acumularea de bunuri materiale. Intelectul lor  se va dezvolta in legatura directa cu natura, cu divinitatea si vor dori intoarcerea la izvoarele culturale si spirituale ale umanitatii.
Au cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara si misiunea in viata egale cu 11, un Numar Maestru a carui vibratie confera vizionarism, imaginatie, creativitate si originalitate. Puterea, autoritatea si bogatia ii vor interesa nu atat pentru ei insisi, cat mai ales pentru ajutorarea celorlalti. Atitudinea fata de viata a celor aflati sub aceasta vibratie este extrem de intuitiva, avangardista, vizionara si   profunda.  Ca si un numar 2 (a carui radacina este 11), ei relationeaza cu altii, dar nu la nivel personal, ci la un nivel mai amplu, universal.

Au cifra de destin 8. Daca vor detine puterea, o vor exercita incercand sa restabileasca armonia (6 cifra karmica).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month