Patricia Kaas * n. 05.12.1966

Evident, tocmai am terminat de citit cartea ei autobiografica...  si am ramas putin cu gandul la viata ei dura, la ce vointa poate sa aiba si cat de mult a muncit si munceste in ciuda fragilitatii aparente! E foarte tenace fata asta! Bine ca n-are noroc in dragoste, ca altfel si-ar fi ratat cariera!
Ce-mi spune matricea ei...
Cu doi de 1(11) nu are un psihic foarte puternic.
Cei cu 11 au o personalitate dubla, uneori sunt foarte viteji, hotarati, duri, alteori dau dovada de nehotarare si neincredere. Niciodata nu stii ce este in mintea lor, azi spun ceva, maine spun altceva, sunt foarte influentabili si in bine si in rau.
Sta foarte bine la capitolul emotional. Are trei de 2 (222). Cei cu 222 sunt foarte comunicativi, energici si activi, total independenti si liberi. Pentru ei nu exista usi incuiate sunt ageri, sprinteni, pot foarte usor inspira un public. Ei sunt totdeauna in centrul atentiei, sunt admirati si iubiti fiindca isi impart energiile fara sa faca economie.
Are 33, ceea ce inseamna ca poate acumula usor informatii si poate opera cu ele, memoreaza usor si rapid ceea ce vede si aude. Cei cu 33 uita foarte repede informatiile pe care nu le folosesc (asa e!). Acestia pentru a memora ceva pentru totdeauna au nevoie sa povesteasca cuiva informatia, pentru ei "repetarea e mama invataturii"...Daca acesti oameni stiu cate ceva, intotdeauna tind sa ii invete si pe ceilalti, dar daca cineva le aduce niste contraargumente puternice, ei cedeaza usor si incearca sa invete mai departe. Ei tot timpul cauta informatia, atat pozitiva cat si negativa. Cu ce erau de acord si convinsi acum un an, astazi pot sa nu mai fie de acord. In viata se bazeaza pe experienta lor, dar invata si din experienta altora, mai ales a celor apropiati.
Cu 66 Patricia este o fiinta practica si muncitoare, practicismul ei manifestandu-se in stransa legatura cu meseria ei. Chiar daca in interiorul ei simte altfel, in lumea exterioara stie ca daca traiesti cu lupii, trebuie sa urlii cu ei si se comporta ca atare.
Ii lipseste cifra 8, in destinul ei casatoria nu face parte din proiectele sale. Chiar spune in carte "niciodata nu am visat sa imbrac rochia de mireasa". Lipsa lui 8 face ca simtul responsabilitatii sa se manifeste doar in anumite situatii. De exemplu in profesie simtul responsabilitatii se manifesta intr-un mod exacerbat, pe cand in zona personala, legata de aducerea pe lume a unui copil, de exemplu,  recunoaste ca un astfel de angajament o sperie, considera ca un copil ar fi o prea mare responsabilitate pentru ea.
Cifra de vibratie interioara a Patriciei Kaas este 5. Cei care au CVI 5 sunt personalitati foarte interesante, fara astampar, mai mult nerv decat muschi. Ii atrag toate lucrurile ciudate si neobisnuite, le plac calatoriile, le place sa cunoasca oameni noi, sa schimbe permanent atmosfera (nu degeaba a facut atatea turnee in toate colturile lumii!), sunt aventurieri aprinsi, nu le place sa fie responsabili de ceva, fac totul pentru placerea personala. Le place foarte mult sexul, viata lor sexula este foarte interesanta dar instabila. Dupa cum singura recunoaste Patricia este o adevarata devoratoare de barbati, dar din cauza asta a avut si multe surprize neplacute, fiind folosita la randul ei, orbita de pasiune.
Cifra de vibratie exterioara, misiunea in viata si cifra de destin sunt egale cu 3. Este foarte important sa ai mai multe cifre cu aceeasi vibratie, asta duce, dupa parerea mea, la o anumita consecventa in gandire, la construirea unui destin fara prea multe rataciri.
Numarul 3 vorbeste de atragerea si armonia contarariilor. Cei aflati sub aceasta vibratie au o energie debordanta, sunt persoane active, spontane, entuziaste, vesele si vad viata in roz. Sunt generosi si idealisti, dar pot fi usor influentabili daca sunt laudati si ridicati in slavi.
Necesitatea lor principala este sa-si exprime creativitatea, sa cante, sa joace teatru, orice numai sa-i bucure pe cei din jur.

Scara fericirii ei are putine trepte, a sarit tot doua cate doua, in cea mai mare parte. Citim de jos in sus:
  • forta psihica/ progres spiritual
  • intuitia
  • bioenergia/capacitatea de a acumula informatie
  • creativitatea/capacitatea de a invata
  • iubirea, familia/ urmarirea unui scop
  • munca sau practicismul
  • forta vitala, energiile vitaliatii
  • cariera
  • vointa
  • bunastarea materiala
Ce vedem aici? Munca si munca, vointa si munca.

Pentru mine este o eroina de poveste cu happy end, un exemplu pe care ai vrea sa-l urmezi.
Fata asta chiar a muncit, a sustinut concerte adevarate cu spectacole grele, nu a cantat 2 cantecele si alea playback...
Am devenit fan Patricia Kaas! Oh!


Love Story
Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month