Marcel Iures * n.2.8.1951

Cu aerul lui de rocker, portretul actorului la tinerete, ai fi putut crede ca Marcel Iures este un tip dur si insensibil, in realitate, in matricea sa predomina principiul pasiv, feminin, Yin.  In plus cifra sa de vibratie interioara 2 arata ca el are un suflet sensibil, generos si delicat, care-si dezvaluie nuantele cele mai ascunse doar intr-un mediu prietenos si familiar. Cei cu 2 sunt tacuti, diplomati, iubitori de pace, de liniste si armonie, sunt receptivi, rezervati, mai degraba predispusi sa accepte lucrurile initiate de altii, decat sa le provoace ei insisi. Daca doresc sa obtina ceva pentru ei actioneaza cu diplomatie, nu preseaza, nu constrang. Pentru a face un pas totdeauna au nevoie de un impuls, dar numai de la cei pe care ii considera superiori lor. Uneori se simt in dificultate pentru ca nu stiu cum sa depaseasca conflictele interioare, sunt nehotarati, mereu in dubiu, pentru ei toate lucrurile au 2 fatete. Aceasta anxietate se datoreaza si faptului ca au mari pretentii de la ei insisi si se gandesc tot timpul sa nu dezamageasca. Sunt dotati cu o mare sensibilitate in captarea nuantelor, a gandurilor ascunse ale celorlalti, simt imediat impactul pe care il au asupra celorlalti.
Aceasta a fost partea ascunsa a personalitatii lui Marcel Iures. Partea vizibila este data de cifra sa de vibratie exterioara, care este 8, cifra puterii si a succesului social, care pare a fi in contradictie cu 2, cifra de vibratie interioara. Cifra a echilibrului dintre materie si spirit, dar si a regenerarii si transformarii continue, 8, nu este decat semnul infinitului ridicat la verticala. Cariera celor aflati sub vibratia lui 8 se bazeaza pe lupta, pe eforturi si pe munca grea. Sunt buni organizatori, eficienti si de incredere. Atenti mai ales la lucrurile concrete, nu neglijeaza nici alte niveluri de dezvoltare. In cercul lor de prieteni , un cerc foarte restrans, sunt vorbareti, distractivi, pe cand in lume par niste oameni foarte sobri si severi. Desi par firi reci si indiferente, in sinea lor sunt niste entuziasti, mereu revoltati si dornici de adrenalina.
Cifra de destin a lui Marcel Iures este tot 8. Este cifra celor ambitiosi, puternici, organizati, marinimosi. Au o gandire practica, eficienta si constructiva, realista si concreta, pentru ca vad lucrurile asa cum sunt si in orice moment apeleaza la bunul lor simt, nu se inseala niciodata si nici nu ingaduie altora sa o faca. Deosebit de eficiente si active din punct de vedere mental, sunt persoane independente, progresiste si corecte, intotdeauna incearca sa fie impartiale  si obiective in judecatile lor.
Cu doi de 1 (11) in matrice, el  nu are o forta psihica prea mare. Uneori este indraznet si viteaz, alteori este nehotarat si neincrezator. Poate aceasta capacitate  de dedublare este un atu in meseria de actor...la fel cum este si faptul ca are patru de doi (2222), ceea ce inseamna ca poate avea capacitati extrasenzoriale, constientizate sau nu. Ar fi putut fi un bun psihoterapeut, asa cum ar fi si dorit, de altfel. Cei cu 2222 au un sistem energetic puternic si pot influenta sau chiar modifica nu numai starile interioare ale altor oameni, dar chiar si structura moleculara a materiei, ei au capacitatea de a induce informatii despre boli, la fel cum au capacitatea de a induce informatii vindecatoare, totul depinde de calitatea lor spirituala. Vorbele lor pot rani, dar in acelasi timp toata energia negativa din vorbele lor se poate intoarce impotriva lor ca un bumerang.
Cea mai puternica zona din matricea sa este vectorul 2-5-8, care reprezinta  familia, iubirea, simtul datoriei, capacitatea de a fi pasionat de ceea ce face.
Cariera sa se bazeaza pe vointa (4-5-6), este pe acelasi plan cu responsabilitatea (2-5-8) si sta la baza creativitatii, a nonconformismului si originalitatii lui (8-9).
  02.08.1951.26.8.22.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month