Oana Zavoranu * n. 16.06.1973

Intr-o emisiune de-a lui Cristi Brancu, "Agentul VIP", Oana Zavoranu scapa din cand in cand, printre multele ei vorbe si cate un "şase, şase, şase". Cine o auzea, fara sa stie despre ce e vorba, zicea ca a luat-o razna. A innebunit Oana? Pe langa "şase, şase, şase", mai zicea din cand in cand "matriţa", "matriţa" sau "materializeaza"... La ce se referea ea, de fapt, era chiar matrita (matricea) ei psihoenergoinformativa, la faptul ca ea are intr-adevar acel 666, semnul celor care materializeaza tot ce le trece prin cap, tot ce vad, tot ce aud, ce simt, ce stiu.
Unii devin obsedati de bunurile materiale, altii pot fi chiar poeti, Oana e si una si alta. Ei au o capacitate ridicata de a-si pastra tineretea corpului timp indelungat (a pomenit si de asta in emisiune), se maturizeaza greu si au niste dorinte sexuale cu totul aparte. Daca acestia au probleme interioare pot deveni destul de rai si duri. Sunt persoane instinctive, cu un temperament exploziv. Daca simt ca sunt tradati, se razbuna in modul cel mai distrugator posibil.
Are 4 de 3, 3333, ca si Mihaela Radulescu. Acesti oameni au tot timpul la dispozitie in mintea lor o multime de informatii cu care jongleaza si pe care vor sa le impartaseasca celorlalti chiar cu forta, daca nu se poate altfel. Ei tot timpul cerceteaza, exploreaza domenii noi. Au niste dorinte persistente pe care tind sa le realizeze prin orice mijloace. Se diferentiaza de ceilalti prin felul de a gandi, de a fi ei insisi, au ceva inexplicabil care-i face uneori foarte atragatori, alteori foarte respingatori oricat ai vrea sa-i iubesti. Stiu sa minta atat de bine, incat chiar si ei cred in fanteziile lor.
Are 111. Ea stie si simte foarte clar ce se petrece in sufletul celorlalti. Nu crede in cuvinte, nu se lasa niciodata pacalita.  Poate fi o buna sfatuitoare si lumea tinde sa ii impartaseasca problemele pe care le are. Nu ii place sa fie in pozitia de supus, subaltern, deoarece este o nonconformista de la natura, este in firea ei sa fie originala si independenta. Explodeaza greu(?), dar si cand explodeaza devine uragan, tornada, capabila sa-l distruga nu numai pe agresor, dar si pe oricine le iese in cale.
Lipsa lui 2 inseamna ca ea acumuleaza energiile din jurul ei, se incarca de la ceilalti, de aceea ea trebuie sa fie inconjurata de lume, trebuie tot timpul sa provoace pe cineva, sa declanseze o criza ca sa se simta bine.
Lipsa lui 5 arata ca are un sistem intuitiv blocat, oamenii carora le lipseste 5-ul sunt tot timpul in dubiu fiindca nu se pot baza pe intuitie, ci numai pe munca si efort. La Oana se compenseaza cu 111, care o ajuta.
Lipsa lui 8 arata ca nu se simte responsabila fata de nimeni, nici fata de familie, nici fata de societate. De fapt toata linia 2-5-8 ne arata ca nu a descoperit inca ce ii place in viata, iubirea, familia si responsabilitatea nu au sens pentru ea.
Daca analizam linia 1-5-9, linia carierei, Oana ar trebui sa se bazeze pe capacitatea sistemului 111 de a gasi un limbaj comun cu oricine, de a fi deschisi spre colaborare, de a evita situatiile incordate si certurile.
Dar care cariera? Vectorul cel mai aglomerat din matricea ei este 3-6-9, ceea ce inseamna ca la baza fericirii ei sta acumularea de bunuri materiale. Pentru asta isi pune la bataie toata vitalitatea, creativitatea, puterea de munca si vointa. Acesta este scopul pe care il urmeaza cu obstinatie. Conform interpretarii date de Alexandrov, un numar mai mare de 6 cifre in acest vector arata un atasament exagerat fata de obiceiuri, tabieturi, cutume, o frica de schimbare. Asta inseamna ca la un moment dat poate renunta la multele tabieturi, care mai mult o incurca si o obosesc.
Si totusi...sa-i mai dam o sansa Oanei!
Avand cifra de destin 6, ea ar putea sa-si recapete echilibrul prin reinvatarea responsabilitatii. Are nevoie de armonia familiei pentru a se echilibra, de un partener cu care sa imparta responsabilitatile sau de ce nu? Oana, apuca-te serios de cantat, muzica este terapeutica!
Cifra ei de vibratie interioara este 7. Acest 7 provine di 16 (ziua ei de nastere), o combinatie foarte speciala intre o cifra masculina, verticala, cap de linie, dinamica, 1, si o cifra feminina, rotunjoara, expresie a energiilor afective, 6. Pe de o parte focul, pe de alta parte apa, pe de o parte duritatea masculina, pe de alta parte nevoia de afectiune. O fiinta cotradictorie.
1+6 = 7. In sufletul ei, Oana este chiar o filozoafa, este atrasa de partea oculta, mistica a existentei (din pacate nu a ales calea cea mai buna pentru a experimenta acest tip de trairi).


Pe site-ul IMDb, scrie despre Oana Zavoranu ca a absolvit Low University??? Marele cunoscator in ale limbii engleze, care a scris acolo, poate a vrut sa zica Law University???...sau poate nu???

Ion Cristoiu * n. 16.11.1948

Ion Cristoiu are o matrice foarte interesanta: are nu mai putin de sapte de 1(1111111), ceea ce ii confera o forta mentala deosebita si capacitati de leader si initiator.
Anatol Basarab in cartea sa "Numerologia in viata fiecaruia" spune despre cei cu sapte de unu: "Numerologic este foarte greu a sti exact cum se va manifesta un astfel de sistem psihic... Un lucru este cert, acesti oameni sunt complet imprevizibili in modul lor de manifestare". 
Pe de alta parte, cei cu pana la 5 de 1 sunt considerati a avea un caracter despotic, cu o dorinta foarte mare de a conduce. O supraincarcare a casutei, in schimb, slabeste aceasta caracteristica, oamenii cu 6 sau 7 de 1 sunt calmi, toleranti si explodeaza doar in cazul unei acumulari mari de resentimente, cand presiunea devine insuportabila. Alegerea locului de munca o fac nu in functie de munca propriu-zisa, ci de gradul de libertate care li se ofera, fiindca ei nu se supun niciunei autoritati.
D-l Cristoiu are un singur 2 in matrice, ceea ce inseamna ca tinde sa acumuleze energii din mediul inconjurator si de la persoanele cu care vine in contact. Cei cu un singur 2 dau impresia ca sunt lenesi, apatici, in realitate ei nu prea au energii de epuizat si nu-si consuma energiile aiurea. Cateodata tind sa se certe neaparat cu cineva sau, inconstient, neintentionat, tind sa enerveze pe cineva, sa contrazica pe cineva, chiar daca stiu ca nu au dreptate. Toate acestea le fac numai pentru a stabili un canal de legatura intre ei si ceilalti pentru a-si reinnoi propriile energii. Ei simt ca se elibereaza cand se joaca cu nervii altora. Cifra de vibratie interioara a d-lui Cristoiu este 7, cifra invatatului, a filozofului, a celui caruia  place viata singuratica pentru a studia si medita. 
Cei cu 7 sunt seriosi, mandri, au abilitati de conducatori, sunt critici cu oamenii neseriosi si superficiali. Nu ii intereseaza banii sau confortul personal. Nu le place munca de rutina, sunt foarte creativi, dar destul de interiorizati si isi exprima cu greutate ideile, mai degraba "vad" ideile, decat sa le spuna prin cuvinte. Ei supun controlului ratiunii tot ce li se intampla.
Cifra sa de vibratie exterioara este 11, un numar Maestru.
Numarul 11 indica o persoana care vede dincolo de aparente si care e tot timpul in cautarea adevarului absolut. Vibratia numarului 11 nu este nici pozitiva, nici negativa, ea necesita insa o implicare matura si profunda din partea persoanei respective. Societatea il considera pe cel aflat sub aceasta vibratie cam ciudat, de multe ori viata il va supune la probe dure, tocmai fiindca trebuie sa dovedeasca lucruri pe care numai intuitia lui le poate percepe. Judecatile lui de valoare, opiniile lui, sunt foarte cautate fiindca are abilitati in a dezvalui lucruri care altora le scapa.
Cifra sa karmica este tot 29.11, unde energia este folosita pentru atingerea obiectivelor (2) legate de activarea memoriei si anticiparea evenimentelor cu clarviziune (9).
Cifra sa de destin este 4, care rezulta din 3 si 1. D-l Cristoiu trebuie sa fie un animator (3), prin puterea originalitatii (1). 4 este cifra constructorului, a celui care isi construieste viata pe baze solide, muncind metodic si cu multa rabdare. Cei nascuti sub vibratia lui 4 nu au teama de efort. Pot indura orice lipsuri pentru a obtine ceea ce vor de la viata. Sunt seriosi, maturi, organizati, indemanatici, lucreaza intotdeauna dupa un plan bine stabilit. Sunt traditionalisti in gandire, nu le place aventura,  schimbarile neasteptate ii destabilizeaza. Pentru ca sunt intr-o continua activitate, se simt vinovati cand pierd timpul. Dusmani categorici ai lenei si indolentei, exigenti cu ei insisi, cer daruire totala si colaboratorilor.
Lipsa lui 5 din matrice arata ca d-l Cristoiu nu este orgolios, nu are o imagine de sine la care sa tina foarte mult. Putin ii pasa..."din acest punct de vedere".
Vectorul 3-6-9, cu 4 cifre, indica o persoana stabila, cu multe tabieturi la care tine si pe care cu greu accepta sa le schimbe.
16.11.1948.31.4.29.11

Oprah Winfrey * n. 29.01.1954

Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate femei din lume (chiar cea mai bogata in 2012), s-a nascut intr-o zi de 29, cifra sa de vibratie interioara fiind 11 (2+9=11), un Numar Maestru asociat cu inspiratia, avand un mare potential de crestere spirituala, charisma, generozitate, dar si de autodistrugere. Fiind un numar al dualitatii este necesara concentrarea pe un scop bine definit, altfel poate provoca anxietate si senzatia de neimplinire.
Cifra de vibratie exterioara este 1, cifra initiatorilor, a inovatorilor, a conducatorilor. Ei sunt creativi, incapatanati, iubitori de sine, independenti, stiu sa-si atinga scopurile cu usurinta, sunt liderii prin excelenta.
Cifra sa de destin este 4, cifra "constructorului", a celui care isi organizeaza viata in cele mai mici detalii, care pune caramida cu caramida, cu multa rabdare, pentru a realiza ceea ce isi propune. Cei aflati sub aceasta vibratie sunt oameni practici, carora nu le este teama de efort si carora le place sa-si vada concretizate rezultatele muncii lor. Cuvintele ferm, solid si neclintit descriu cel mai bine viata lor. Numarul 4 simbolizeaza consecventa, simtul practic, eficienta, logica si disciplina. Au incredere numai in lucrurile clare, schimbarile neasteptate le provoaca o adevarata panica. Sunt prudenti, analitici si rationali, conservatori si moderati si nu abandoneaza niciodata un proiect sau o idee in desfasurare.
Datoria sa karmica este 9 si se refera la calea pe care trebuie sa o urmeze in aceasta viata pentru a repara greselile trecutului si anume, sa se foloseasca de diplomatie, de sentimente, sa interactioneze cu ceilalti (2) si cu intelepciune si vizionarism(7), sa devina un lider spiritual generos si plin de compasiune(9).
Are trei de 1 in matrice (111), ceea ce inseamna ca este o persoana echilibrata din punct de vedere psihic, cu care poti gasi intotdeauna un limbaj comun, este deschisa pentru colaborare, ii face placere sa-i ajute pe ceilalti. Este toleranta, cat timp nu este calcata pe coada. Este o buna sfatuitoare si multe persoane tind sa-i impartaseasca gandurile, ideile si problemele lor.
Prezenta lui 22 in matrice arata ca ea se afla tot timpul in legatura cu interlocutorul ei si poate patrunde cu usurinta in sferele emotionale si psihice ale omului cu care sta de vorba. 
999 arata o inteligenta notabila, abilitati de a face rapid legaturi cauzale in orice situatie.
Cariera ei (vectorul 1-5-9) se bazeaza pe forta psihica (111), inteligenta (999), pe o anumita intuitie (5). 
Cei doi de 4 arata faptul ca are o sanatate de fier, poate trece prin foc si sabie, sanatatea ei ramane neatinsa. Are un temperament ardent, ii place stabilitatea, ordinea si disciplina.
Prezenta lui 7 arata ca are o samanta spirituala in lumea ei interioara, poate sa nu creada in religie, in biserici, in preoti, dar are frica de Dumnezeu.
Lipsa lui 6 arata ca are o viziune proprie asupra practicii.  Prosperitatea ei s-a construit prin inteligenta (999), prin vointa, prin orientarea constanta spre scopul propus, prin dorinta de a-si realiza conceptiile spirituale in aceasta viata, si mai ales, prin creativitate si nonconformism.
29.01.1954.31.4.27.9

Mircea Cartarescu * n. 1.6.1956

Nascut intr-o zi de 1, Mircea Cartarescu  are  o cifra  de vibratie interioara care ii confera un caracter puternic, creativitate si originalitate. Numarul 1 reprezinta forta si initiativa personala, dorinta de a actiona conform propriilor necesitati, de a experimenta, chiar de a gresi si a o lua de la capat pentru a-si depasi propriile limite. In tinerete cel aflat sub vibratia lui 1 se misca fara tinta, nesigur, fiindca realitatea pe care o descopera nu corespunde idealurilor sale, in timp ce la maturitate devine un model, o calauza pentru contemporani, intelegand ca lumea exterioara nu este decat reflexul propriului ego, iar actiunea sa trebuie indreptata spre interior.
Dar si cifra sa de destin este 1. Ea provine, insa, din 2 si 8, doua cifre feminine, dintre care una a emotiilor, iar cealalta, exceptie a numerelor pare, reprezinta forta, puterea de a lupta. Impreuna dau imaginea unui cavaler al dreptatii care evita sa-si foloseasca sabia din prea multa delicatete.
Cei cu vibratia 1 au o personalitate de tip mental, dinamic, chiar genial si aproape intotdeauna polemic. Le place sa iasa in evidenta si intotdeauna devin persoane cunoscute si influente. Nu accepta interferentele in proiectele proprii. Pot atrage antipatia multora fiindca uneori par increzuti si pedanti si in plus sunt foarte directi si nu foarte diplomati.
Cifra sa de vibratie exterioara este 6, cifra creatiei si armoniei, a iubirii absolute. 6 este vibratia celui care ocroteste, a celui dornic sa-i ajute pe ceilalti sa progreseze, este cifra "parintelui interior". Scopul vietii unui 6 este acela de a cultiva virtutile iubirii, ale compasiunii si tolerantei.
Din punctul de vedere al matricei, 111 caracterizeaza o persoana receptiva la ceea ce se petrece in sufletul celorlalti. Cei cu 111 sunt oameni linistiti si echilibrati, acolo unde exista o atmosfera incordata nu este locul cel mai potrivit pentru ei. Tendinta lor cea mai accentuata este de a nu supara pe nimeni niciodata. Sunt cei mai buni sfatuitori, au darul de a asculta si a-si intelege interlocutorul, sunt deschisi pentru colaborare, au de la natura o deosebita forta de a calma si in preajma lor problemele dispar, nu dau prea mare importanta trecutului si prezentului, traiesc mai mult in viitorul optimist.
Prezenta lui 666 in matrice, il determina sa converteasca tot ceea ce vede, aude, simte, toate trairile sale interioare, in poezii, romane sau orice alt tip de materializare care implica o munca  intensa, chiar fizica. Harnicia celor cu 666 este proverbiala, iar realizarile lor pot sa aiba influenta asupra unor mase mari de oameni. 
Vectorul 2-5-8 ne arata un simt al responsabilitatii ridicat, capacitatea de a se atasa emotional de partener, devotamentul fata de familie si societate.

Sotia sa, Ioana Nicolaie, este nascuta tot pe 1 iunie, dar in 1974. Surprinzator este, insa, faptul ca, desi ei sunt nascuti in ani diferiti, au acelasi numar de destin, acelasi numar karmic, iar suma ultimelor 2 cifre din anul nasterii fiecaruia este 11, un Numar Maestru, numarul intuitiei, al geniului creator.

Lady Gaga * n. 28.03.1986

Ia sa vedem ce-i cu fata asta, de ce e ea cea mai influenta vedeta din lume...
28.3.1986.37.10.33.6
Cifra sa de vibratie interioara este 1(2+8), evident, trebuie sa fie "number one" intotdeauna, cu mentiunea ca 28 combina doua cifre feminine, dar una este mai puternica decat cealalta, si anume 8, care incearca sa domine si conduce spre manifestari de forta si putere combatanta. 
Cifra de vibratie exterioara este 3. Energici, cu o imaginatie bogata, cu mintea ascutita, cei cu 3 sunt alintati de natura si dotati cu talente artistice. Ambitiosi, dornici de putere, isi risipesc energia in toate directiile. Sunt atrasi mai mult forma decat de continut.
Cifra ei de destin este tot 1, oricum o dai, ea trebuie sa fie conducatoare, initiatoare, creatoare de trend-uri, cea mai influenta desigur. Acest 1 provine din 10, zero aducand un plus de energie si de dorinta de afirmare, calauzindu-se dupa deviza "totul sau nimic".
Lady Gaga are 4 de 3 (3333) in matrice, ceea ce inseamna ca are o memorie foarte buna, este capabila sa acumuleze informatii si sa le folosesca cu o rapiditate uimitoare, poate sa ia hotarari importante fara sa stea mult pe ganduri, se descurca in orice situatie etalandu-si cunostintele ca si cum ar fi experta in domeniu si, in plus, poate sa intre in pielea unor personaje, sa se transpuna, cu usurinta.
Are 88, ceea ce inseamna ca are un simt al datoriei destul de dezvoltat, este capabila sa se sacrifice pentru altii, daca promite ceva se tine de cuvant.
Vectorul 3-6-9 indica prezenta multor tabieturi si obiceiuri consolidate, care la un moment dat incep sa devina o povara. Din cand in cand apare o dorinta de a se debarasa de tot ce insemna incorsetare in tabieturi si de a porni de la zero.

Emil Boc * n. 06.09.1966

Emil Boc sta sub semnul lui 6, dar acest 666 din matricea psiho-energo-informativa nu are nicio legatura cu semnele biblice. Cei care au acest marcaj sunt oameni foarte practici. Indiferent de informatiile pe care le detin si dorintele pe care le au, realizarile lor practice pot fi nu numai pentru oamenii apropiati, dar si pentru mase largi de oameni, mai ales daca sunt plasati in pozitii sociale inalte. Acestia tind sa realizeze in practica tot ce vad, tot ce aud, tot ce simt. Daca intalniti o persoana cu 666, sa stiti ca aveti in fata un maniac al muncii, el nu poate trai fara munca, daca nu are ceva de facut, cauta pana gaseste, tot face el ceva. In plus nici nu va putea niciodata sa-i inteleaga pe ceilalti, care nu muncesc din greu dintr-un motiv sau altul.
In casuta lui 9 are 99,  ceea ce se traduce prin faptul ca are o inteligenta peste medie,  un potential intelectual ridicat, dar a trebuit sa depuna un efort pentru a studia si a-si largi granitele intelectului.
Cifra 7 se refera la comunicarea cu divinitatea, la cunoasterea intuitiva a lumii, la religie, axa spirituala interioara. Are 77 in matrice, ceea ce inseamna ca este un om religios, dar in acelasi timp este si rational si se impaca usor cu toate situatiile vietii. Cei cu 77 sunt mai detasati de lumea materiala, in schimb tind spre reformarea societatii, spre transformarea lumii interioare a oamenilor.
Un lucru surprinzator, care se intalneste foarte rar, este echilibrul perfect intre cei trei vectori 1,2,3 - 4,5,6 - 7,8,9, numarul cifrelor de pe cele 3 coloane este acelasi, 4, adica E.B, este un om foarte echilibrat, care nu prea scapa caii.
Cifra sa de vibratie interioara este 6, cifra profesorului, a celui care vrea sa ghideze, sa indrume, sa transmita invataturile lui pentru viata. El se imagineaza in locul celuilalt si isi pune tot timpul intrebarea "ce as face eu in locul lui?". Latura negativa a lui 6 poate fi egoismul sau, dimpotriva, sa exagereze cu asumarea de responsabilitati.
Cifra sa de vibratie exterioara este 9, cifra celui care da dovada de o mare generozitate. Un 9 este atent la suferintele altora, ajuta pe toata lumea fara discriminare. Are mai mult prietenii feminine, fiindca femeile apreciaza generozitatea lui cavalereasca.
Cifra sa de destin este 1. Un 1 este initiatorul, pionierul, seful, cel care ii ghideaza pe ceilalti. El are multe idei pe care le paseaza celorlalti pentru a le continua si pune in practica. Un 1 trebuie sa inceapa, nu sa si termine, asta e misiunea lui, sa initieze. Proiecte de lunga durata trebuie delegate altora. Cea mai mare satisfactie a lui este sa participe la o competitie, sa-si invinga limitele, sa-si testeze capacitatea de luptator. Nu este niciodata multumit cu ceea ce realizeaza, accepta greu criticile, nu ii plac discutiile in contradictoriu si de aceea evita sa-si expuna clar pozitia.
Sa nu uitam ca Emil Boc, inainte de a fi Prim ministru, a avut o cariera "efervescenta" ca parlamentar si ca primar. Desigur, in fata lui Traian Basescu care are o forta psihica distrugatoare (cinci de 1 in matrice), chiar si Boc pare un executant fidel, fara initiativa, ceea ce nu e chiar adevarat.
 
Cititi si comentariul lui Anatol Basarab (la Comment, sub articol).


Roata Tiroleza, un sistem antic al numerologiei populare din Tirol il caracterizeaza astfel:
Emil Boc are Semnatura Nord-Vest, cu centrul de greutate in Nord. Aceasta combinatie este un amestec de disciplina, vointa puternica, dorinta de a spune lucrurilor pe nume, constituite intr-o forta capabila sa darame orice obstacol. Posesorul unei astfel de Semnaturi este determinat, profund, creativ si destinat succesului. Nu tolereaza sa fie dirijat de altii. Lipsa Estului il face sa nu empatizeze cu ceilalti si de aceea dinafara pare un tip egoist.
Copiii cu o astfel de semnatura sunt foarte bataiosi, sunt incapatanati si greu de stapanit. Daca la scoala nu au note mari, e din cauza ca se plictisesc, nu fiindca nu pot sa invete, dimpotriva, sunt foarte inteligenti.
Energia supradimensionata a Nordului ( cu trei de 6) poate duce la stari extreme, de aceea este necesara experienta rabdarii. Acesti oameni pot fi deasemenea dornici de putere, si constienti de calitatile si cunostintele lor, pot deveni cam increzuti. Daca nu isi gasesc mediul in care sa se desfasoare, devin nervosi si plictisiti.

Elena Udrea * n. 26.12.1973

Elena Udrea, in ciuda imaginii sale destul de compromise in ochii publicului, are toate datele pentru a fi in prim planul vietii publice.
Cifra sa de vibratie interioara 8 corespunde unei personalitati puternice, cu o mare vointa si foarte mult curaj. Cariera lui "8" tine de munca grea, de eforturi si pericole. Daca vor sa faca ceva, atunci tin sa o faca cel mai bine, daca tind sa dobandeasca ceva, atunci vor totul sau nimic, acum ori niciodata. Cei nascuti sub aceasta vibratie sunt cei care ajung in varful ierarhiei sociale, indiferent de cat de jos au pornit. Au o gandire pragmatica, eficienta si constructiva, sunt ambitiosi si realisti. 
Cifra sa de vibratie exterioara este 3. Cei aflati sub aceasta vibratie sunt veseli, joviali, nu au complexe de inferioritate, sunt sociabili si au o vitalitate contagioasa. Cei cu 3 creeaza impresia ca obtin totul foarte usor, ca si cum le-ar cadea din cer. E posibil ca de aici sa provina si antipatia unora fata de E.U. In realitate lucrurile stau altfel si asta se vede si din cifra ei de destin.
Cifra de destin 4 este cifra "constructorului", a celui care trebuie sa-si construiasca viata pe temelii solide. Ei sunt oameni practici, carora nu le este teama de efort si carora le place sa-si vada concretizate rezultatele muncii lor, isi planifica foarte bine ceea ce au de facut. Cuvintele ferm, solid si neclintit descriu cel mai bine viata lor. Ei se sprijina cu incapatanare pe lumea certitudinilor si a realitatilor materiale. Sunt persoane oneste si muncitoare care se daruie cu trup si suflet activitatii pe care o desfasoara. Niciodata nu abandoneaza, pentru ca dispun de resurse inepuizabile. Sunt persoane demne de incredere, capabile sa se implice in proiecte care cer multa rabdare, disciplina si tenacitate. Nu isi asuma riscuri in situatii neclare, actioneaza cu prudenta si verifica totul cu minutiozitate.
Oricum, misiunea in viata este sa devina lider (anul nasterii 73, 7+3=10 = 1).
Numarul  karmic arata cum poate evita repetarea greselilor in aceasta viata, si anume, sa se foloseasca de diplomatie, de sentimente, de feminitatea ei, sa interactioneze cu ceilalti (2), pentru a deveni, prin vizionarism si intelepciune (7), un lider generos si plin de compasiune(9).
In ce priveste matricea, cu 3 de 1 (111), ea are o forta psihica destul de mare, fara insa a deveni dictatoriala. Cei cu 111 stiu si simt foarte clar ce se petrece in sufletul celorlalti, nu cred in vorbe si nu se lasa pacaliti, chiar daca ii lasa pe ceilalti sa creada asta. In sinea lor deja si-au schimbat atitudinea fata de interlocutor, chiar daca n-o arata. Daca ati incercat sa-i duceti de nas, nu sunt razbunatori, iarta cu usurinta. Sunt cei mai buni sfatuitori si lumea tinde sa le impartaseasca gandurile, ideile si problemele lor. Nu le place sa fie in pozitia de supus, subaltern, deoarece sunt nonconformisti, originali si independenti. Atunci cand nu au incotro, stiu foarte bine sa-si aleaga seful. Acesta trebuie sa fie cu adevarat cel mai bun pe toate planurile, altfel nu lucreaza cu elan si daruire.
Are trei de 2, ceea ce inseamna ca tinde sa fie total independenta si libera, comunicativa, energica si activa. Cei cu 222 se descurca foarte bine in diferite domenii unde trebuie sa vorbeasca mult, sa comunice cu publicul. Cuvantul rostit de ei are o mare forta de impact asupra psihicului uman. Sunt mereu in centrul atentiei, admirati si iubiti, impart energiile fara a tine cont. Sunt inclinati spre sexualitate si flirt.
Vectorul 1-4-7 arata capacitatea de a-si urmari cu tenacitate obiectivele, vectorul fiind prea incarcat, cu 6 cifre, arata ca se risipeste in prea multe obiective in acelasi timp. Cei cu 2 de 7 inteleg ca degeaba ai cunoastere daca nu incerci sa o folosesti pentru transformare si evolutie. 
Vectorul familiei (2-5-8) nu are decat 3 cifre si lipseste 8, ceea ce arata ca Elena Udrea nu isi asuma responsabilitati legate de familie. Desi si-a dorit teoretic o casatorie, nu a avut motivatia sa o si pastreze.
26.12.1973.31.4.27.9

Mihaela Radulescu * n. 03.08.1969

Mihaela Radulescu are o matrice foarte dezechilibrata. Vectorii 1-4-7 si 2-5-8 nu au decat o singura cifra, in timp ce in vectorul 3-6-9 s-au adunat 9 cifre. Aparent ea nu are capacitatea de a-si urmari cu consecventa obiectivele propuse, decat daca este stimulata si ajutata dinafara (1-4-7) si nu are capacitatea de a tine unita familia, nu se simte responsabila in relatia cu societatea, cu familia, nu este toleranta fata de ceilalti (2-5-8). Cu 9 cifre in 3-6-9, calitatea liniei tinde sa se destabilizeze. Ea se bazeaza pe convingeri consolidate, pe tabieturi si scheme mentale. Insa, cu cat este mai hotarata sa-si pastreze propriile convingeri, cu atat consuma mai multa energie si din cand in cand este inevitabila o explozie care arunca in aer toate aceste convingeri, are loc o eliberare si se pleaca din nou de la zero. Si asta de mai multe ori in viata.
Avand un singur 1 in matrice, are un sistem psihic destul de slab, care are tendinta de a absorbi din exterior energia capabila sa-i satisfaca propriul ego, desi egoismul ei este atat de fin incat putini isi dau seama de asta. Avand un caracter veleitar, evita sa ia deciziile singura sau da raspunsuri interpretabile, transferand asupra celorlalti responsabilitatea unei decizii, generand controverse in orice situatie. Nici nu o intereseaza subiectul disputei, important e sa dea impresia ca detine puterea. Este posibil sa-si fi construit personalitatea in jurul altor calitati, dar in ce priveste forta psihica, ea nu poate rezista mult presiunilor psihice, daca este rugata insistent sa faca un anumit lucru, cedeaza in maximum 1 minut, pune conditii, dar asta numai pentru a-si motiva hotararile mai tarziu.
Lipsa lui 2 din matrice arata ca are un sistem bioenergetic deschis spre acumularea energiei din exterior, este ca un "vampir" care are nevoie de energia celor din jur, de aceea se inconjoara de lume, adora sa fie in atentia celorlalti. In cuplu este foarte bine sa aiba un partener cu mai multi 2, pentru a compensa lipsa de energie. Sportul, deasemenea, o ajuta foarte mult.
Are 3333 in matrice. Persoanele cu patru de 3 au niste calitati care-i diferentiaza de ceilalti prin felul lor de a fi, de a gandi, pot sa fie foarte atragatoare, dar in acelasi timp pot genera o antipatie inexplicabila. Ele sunt marcate de soarta prin necesitatea de a dobandi o experienta intr-un anumit domeniu, prin dorinta persistenta de a-si realiza proiectele prin orice mijloace, de a impartasi  si celorlalti cunostintele lor, chiar cu forta. Sistemul lui 3 se ocupa de acumularea de informatii, de stocarea lor, de clasificarea lor, unele utile, altele nu, unele se depoziteaza in memoria de lunga durata a subconstientului, altele se depoziteaza in memoria de scurta durata. Acum inteleg de unde scoate Mihaela  atatea vorbe, de ce toate se amesteca intr-un vartej ametitor greu de urmarit. Ea le scoate de peste tot, din boutique-ul memoriei indepartate, din spa-ul memoriei curente, de oriunde...Are o memorie fantastica, lucru care ii permite sa joace teatru sau sa minta cu seninatate (nu spun ca o si face). Deasemenea, poate sa-si manifeste talentul in scris. Fictiunea este domeniul in care poate sa-si lase libera fantezia.
Cifra 3 mai apare in viata Mihaelei sub forma cifrei de vibratie interioara, care o ajuta sa se descurce in orice situatie, sa fie sociabila, deschisa, sa aiba simtul umorului, multa ironie, sa fie creativa, energica, vesela, mandra si independenta, ambitioasa, iubitoare de putere, dornica de popularitate si de admiratia celor din jur.
Cu 66 este o persoana practica si muncitoare, dar munceste numai pentru ea.
Cat priveste cifra 9, cei cu 999 au o inteligenta nativa deosebita, avand aproape calitatile unui clarvazator. Daca mai sunt inzestrati si cu multi de 3, au o minte ascutita si patrunzatoare.
Ei tind sa schimbe diverse profesii si meserii. Se pot adapta usor atunci cand isi parasesc orasul sau tara in care s-au nascut.
Daca cifra de vibratie exterioara  este 8 (cifra puterii, a bogatiei si aprecierii lumesti), cifra sa de destin este 9, cifra celor care trebuie sa invete cum sa-si arate compasiunea, a celor care vor sa schimbe lumea si sa o faca mai buna, a idealistilor, a celor generosi care vor sa-i ajute pe ceilalti. Numarul 9 indica o persoana dotata cu magnetism si cu capacitati mentale si intuitive deosebite. Ei sunt impetuosi, idealisti, plini de umanitate, adevarati deschizatori de drumuri, dornici sa invete in permanenta. Nu prea au succes in afaceri, dar stiu sa cheltuiasca banii cu mare usurinta.
 In zona iubirii, familiei si responsabilitatii, Dani Otil este cel care sustine (a sustinut) relatia, vectorul 2-5-8 fiind cel mai puternic din matricea lui. El este omul care poate (a putut) sa-i dea energia de care are nevoie (are 3 de 2 in matrice) si care tine (a tinut) cuplul unit avand 3 de 8 in matrice. Cei cu 888 se simt responsabili pentru intreaga omenire, ei vor sa faca ceva important, sa dea noi dimensiuni actiunilor lor, daca nu pentru mase mari de oameni, cel putin pentru cei din jurul lor. 
Cifra lui de vibratie exterioara este tot 8 ca a Mihaelei, iar cifra lui de destin este 5, cifra "comunicatorului", a celui care isi cauta libertatea, care pune accent pe latura fizica a vietii si de aceea ii plac situatiile competitive, etc.
In ce priveste "stihiile", adica cele 4 elemente, apa, aer, foc, pamant, Mihaela este numai aer si foc, arde in flacari! Intr-adevar ea are o necesitate ridicata de a afla lucruri noi, de a comunica. In acelasi timp cei cu elementul aer preponderent nu pot cuprinde un sistem intreg si complicat, ei iau elemente dispersate de ici, colo, invataturi incomplete, bucatele de cunostinte. Avand in mod egal si elementul foc, Mihaela se joaca de multe ori cu focul, se aprinde si ea, dar ii arde si pe ceilalti.
La Dani predomina elementele apa si pamant.
Este productiv, determinat, daca isi propune un scop il urmareste pana la capat,  are intuitie, o imaginatie bogata, este si visator, dar are o legatura energetica puternica cu mediul inconjurator prin elementul apa.

In ce-l priveste pe noul partener al Mihaelei, Felix Baumgartner, acesta seamana in multe privinte cu Mihaela. Are ca si ea o inteligenta nativa notabila (999), ii lipseste simtul responsabilitatii fata de familie sau societate, "fac ce vreau, de nimeni nu depand" (linia 2-5-8 slaba), este increzator in fortele proprii, nicio provocare nu il sperie (coloana 1-2-3 dezvoltata la maximum).
Spre deosebire de Mihaela, el stie mai bine care sunt obiectivele lui si le urmareste cu consecventa (linia 1-4-7).

Madonna * n. 16.08.1958

Madonna sta sub semnul lui 8, ea are trei de 8 (888) in matrice. Cifra 8 caracterizeaza simtul datoriei, capacitatea omului de a simti ca el este dator sa se implice intr-o situatie concreta, responsabilitatea de a-si duce crucea, de a se sacrifica pentru cei apropiati sau pentru societate (daca nu eu, atunci cine?), capacitatea de a iubi si de a se simti util. Cei cu trei de 8 (888) se simt responsabili fata de grupuri mari de oameni. Se simt obligati ca in orice actiune, chiar si in cele mai nesemnificative, sa se implice, sa faca lucrurile pe care ei le considera juste.
Cifra ei de vibratie exterioara este tot 8, cifra puterii si a succesului. Cei aflati sub aceasta vibratie au un instinct special in a-si urmari scopurile, dublat de o munca asidua aducatoare de rezultate concrete. Uneori par nesuferiti, egoisti, pragmatici, dar in sufletul lor ascund un entuziasm uimitor si o dorinta de a-si trai viata cu intensitate. Ei vor sa-si asume responsabilitati pentru a castiga prestigiu si a deveni puncte de referinta pentru ceilalti. Au o energie psihofizica extraordinara in dorinta de a face lucrurile sa mearga, dar isi asuma si rolul lideri si ghizi pentru ca oamenii din jurul lor sa-si atinga si ei obiectivele. Instinctul lor este sa ii conduca pe ceilalti, sa detina puterea pentru a instaura armonia in familie si in lume.
Cifra ei de vibratie interioara este 7, care rezulta din 16 (ziua de nastere). Este o combinatie dintre o cifra dinamica, masculina, mentala, 1, si o cifra feminina, a energiilor afective, 6. Exprimarea lui 1 se face intr-o maniera mai nuantata, mai concilianta, in combinatie cu 6. Iar suma lor este 7, cifra invatatului, a filozofului, a misticului. Celor aflati sub aceasta vibratie nu le place rutina, ei au nevoie de activitati creative, sunt introspectivi, inclinati spre studiu si filozofie. Au un mod de gandire netraditional, nonconformist, dar cateodata le este greu sa exprime in cuvinte ceea ce vad cu ochii mintii. Uneori au impresia ca sunt alesi de Dumnezeu pentru o anumita misiune, au un aer de superioritate.
Cu patru de 1(1111) in matrice, Madonna are o forta psihica mare, un caracter puternic, o vointa puternica, calitati de lider. Relatiile cu ceilalti depind de obiectivele sale. 
Din punctul de vedere al bioenergiei, ii lipseste cifra 2, Madonna este ca un burete energetic, este un asa numit "vampir de energie" care tinde sa se incarce energetic de la ceilalti, nicio problema atata timp cat este sustinuta energetic de fanii ei.
Un alt vector puternic din matricea Madonnei este 7-8-9, zona creativitatii, a nonconformismului si originalitatii. 
Vectorul 3-6-9 reprezinta convingerile consolidate, tabieturile. Cu 6 cifre linia devine supraincarcata, convingerile initiale devin o armura prea stramta si din aceasta cauza, la un moment dat se elibereaza de ele si incepe sa perceapa si sa absoarba tot ce este nou in jurul ei.
Cifra ei de destin este 11, numar maestru. Este un dublu numar 1, care vine sa conduca si sa ghideze in acelasi timp. Este numarul inspiratiei si iluminarii. Atitudinea fata de viata a celor ce au acest destin este oarecum extrema: intuitiva, avangardista, idealista, vizionara. Mintea inventiva si vederile largi sunt aducatoare de succes in orice situatie. Ei sunt inspiratorii, cei pe care trebuie sa-i urmeze ceilalti. Sunt tot timpul in centrul atentiei, iubiti si detestati in acelasi timp.
Cifra ei karmica este 9, cifra spiritualitatii crescute, a celor cu o viziune profunda asupra vietii, a celor care se pun in slujba celorlalti in scopuri umanitare.

Monica Gabor (ex Columbeanu) * n. 08.01.1988

In ciuda controverselor legate de viata ei, din punct de vedere numerologic, Monica Gabor are multe atuuri. In primul rand are patru de 8 in matrice. Cei cu 8888 au un simt al responsabilitatii foarte accentuat, ei devin foarte incomozi pentru ca pretind exagerat de mult de la ceilalti, dar nu se cruta nici pe ei insisi. 
Totodat ei considera ca au misiunea de a se dedica unor cercuri cat mai mari de oameni, de a face ceva pentru cei mai slabi decat ei, pentru ca judeca intotdeauna in termeni de dreptate, justitie.
Dar 8 este si cifra ei de vibratie interioara. Nascuta intr-o zi de 8, este din start o fiinta puternica. Reusita, bogatia materiala si spirituala fac parte din destinul ei, cu atat mai mult cu cat cifra ei de destin este chiar 8. Cei cu destinul 8 au o personalitate puternica si un spirit de initiativa extraordinar. Ambitiosi, luptatori, nu se tem de nimic indraznind sa faca lucruri la care altii nici nu viseaza. Ei sunt oamenii care vor reusi intotdeauna sa ajunga in varful ierarhiei sociale, indiferent de treapta de la care au pornit, vor reusi sa-si depaseasca originea si conditia initiala. Exista pericolul, ca urcand prea repede, sa si coboare tot atat de repede. Entuziasti, cu o vointa incredibila, dotati cu o rezistenta proverbiala, cei cu 8 dau impresia ca sunt experti in orice domeniu, pentru ei puterea inseamna cunoastere. In general opiniile celorlalti au o valoare relativa pentru ei, nu prea isi pierd timpul ascultand sfaturile altora. Pentru ei nu exista ierarhii sociale, nu se impiedica in subtilitati cand e vorba de viata sociala si de aceea devin uneori antipatici. Pentru ei iubirea inseamna uneori cucerirea puterii, dar aceasta aparenta duritate ascunde spaima de a nu fi iubiti.
Eficiente si active din punct de vedere mental, sunt persoane oneste si corecte in ceea ce fac, detesta minciuna si inselaciunea, au un dezvoltat simt al dreptatii. Intotdeauna vor cauta compania persoanelor importante.
Cifra de vibratie exterioara este 1, cifra initiatorilor, a celor creativi, indrazneti, deschizatori de drumuri.
Numarul ei karmic este tot 1(1+9), ceea ce inseamna ca datoria ei karmica, lectia pe care trebuie sa o invete in aceasta viata este sa devina lider sau initiator intr-un anumit domeniu (1), prin dezvoltare spirituala si intelectuala, dar nu in scopuri egoiste, ci pentru slujirea celorlalti(9). 
Misiunea in viata este 7, cifra celor inspirati si intuitivi, a celor care vor sa invete si vor sa inteleaga viata intr-un mod filozofic si profund.
Are 4 de 1 in matrice, ceea ce inseamna ca are o forta psihica mare. Cei cu 1111 pot sa-i influenteze pe ceilalti prin felul lor de a fi, chiar daca uneori au tendinte dictatoriale. Au un caracter puternic, marcat de o vointa puternica. Au darul si forta psihica necesara de a se pune in rolul unui sarpe care se uita cu o privire hipnotica in directia broscutei si au o placere deosebita cand aceasta ramane paralizata de frica lor. Ei vor sa fie admirati si recunoscuti, tind sa devina lideri.
Le plac momentele incordate ale vietii si chiar le cauta cu lumanarea. In acelasi timp, a le induce celorlalti o stare psihica de neliniste, ii face sa se simta superiori. Sunt cei mai buni oameni pentru rezolvarea conflictelor altora.
Doresc cu toata forta sa fie in preajma puternicilor lumii, indiferent din ce domeniu, material, intelectual sau social sau chiar al lumii interlope.

DSK * n. 25.04.1949

Cand am citit ieri dimineata ce a patit Dominique Strauss-Kahn, nu mi-a venit sa cred, eram sigura ca totula  fost pus la cale de adversarii lui politici. Si totusi...calculandu-i matricea psihoenergoinformativa, potrivit datei sale de nastere, am descoperit ca are trei de 4, ceea ce inseamna, citez din cartea lui Anatol Basarab "Numerologia in viata fiecaruia", ca: "Deseori acestia (cei cu 444) devin sau pot deveni cu usurinta robii placerilor corporale. Sunt posibile manifestari anormale de temperament printre care si cea de natura sexuala. Pot deveni oameni obsedati sexual, avand un temperament maniacal...etc". Cum?
 Are un singur 1, ceea ce inseamna ca psihic nu este foarte puternic, nu-i plac confruntarile, nu este deschis la colaborari, are o nevoie patologica  de admiratie si respect. 
 Cu un singur 2 el tinde sa acumuleze energia de la cei din jur, are un sistem bioenergetic vulnerabil.

Il salveaza casuta lui 3, are 333, ceea ce il ajuta se descurce bine in situatii dificile, nu are nevoie de mult timp pentru a lua o decizie. Este genul de om care se antreneaza in orice fel de discutii, indiferent de tema si da impresia ca este specialist in domeniu. Considera ca un om puternic este acela care este mai bine informat, care cunoaste mai multe despre tot ce se intampla in jurul lui. Ii place sa experimenteze senzatii tari, se plaseaza deseori in situatii periculoase.
In general, cei carora le lipseste cifra 6, tind sa se lipeasca de persoane bogate, fiindca nu prea le place munca aducatoare de bani, ei vor sa fie liberi sa experimenteze  fara sa fie conditionati de grija zilei de maine. Sunt tentata sa zic asta si despre DSK, el casatorindu-se cu o femeie foarte bogata care l-a ajutat sa progreseze in cariera politica. Totusi, cu 333 si 99, DSK s-ar fi descurcat si singur...poate...

Cifra de vibratie interioara este 7.
"Este cifra invatatului, filosofului, ocultismului. Sunt seriosi, mareti, pot conduce si nu suporta prostiile omenirii. Se comporta ingamfat, cu simtul superioritatii personale si cu sarcasm...
Sunt foarte razbunatori, dar se razbuna cu mana lor. Nici peste o suta de ani nu uita daca le-a facut cineva un rau si asteapta momentul potrivit pentru a se razbuna."

Cifra sa de destin este tot 7. Ca numar magic, 7 reprezinta momentul in care omul isi depaseste conditia terestra si isi indreapta privirea spre necunoscut, cautand perfectiunea spirituala. Sunt studiosi, analitici, au un spirit de observatie accentuat si o curiozitate fara limite (in toate domeniile, se pare...). Originali, creativi, orgoliosi, individualisti si independenti, ei isi vor urma propriile idei pana la ultimele consecinte, fara sa tina seama de parerea si judecata celorlalti.

Si cifra 4 il urmareste indeaproape. Are cifra de vibratie exterioara si misiunea in viata egale cu 4. 4 tine de o anumita rigiditate, de stabilitate, ordine si disciplina. Sunt considerati stalpii societatii (uneori pana cedeaza slabiciunilor carnale...), sunt buni organizatori si administratori.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month