Andreea Marin * n. 22.12.1974

Oops! Nu va puneti cu Andreea Marin, cu 5 de 2 (22222) in matrice, ea are posibilitatea de a materializa energia cuvantului si daca pronunta niste vorbe rele impotriva cuiva, s-ar putea ca acestuia sa nu-i mearga prea bine. Din fericire Andreea nu este un om rau, cu 3  de 1 in matrice, este o persoana careia nu-i place sa jigneasca pe nimeni.

Cifra de vibratie interioara a Andreei este 22, un Numara Maestru. Numarul 22 reprezinta vibratia cea mai inalta a lui 4 (2+2) si este legat de capacitatea de a realiza in plan material lucruri iesite din comun, care sa influenteze comunitati largi de oameni. Ambitia si creativitatea sunt caracteristice celor care au acest Numar Maestru. " Cu cat isi vor da seama mai devreme ca dispun de forta celui capabil sa construiasca si sa manevreze lumea, cu atat isi vor dori sa inceapa mai repede actiunile orientate spre binele umanitatii. Sunt persoane foarte norocoase, carora puterea de a-si domina semenii li se adauga ca o nota suplimentara. Intentia de a lua parte la actiuni consacrate progresului social si material, manifestarile altruiste care au in vedere mersul inainte al umanitatii, trebuie sa devina scopul ambitiilor lor. Numai astfel, cugetul isi va gasi linistea, bucurandu-se de realizarile pe care i le-au adus norocul - puterea si prestigiul lor" (Gladys Lobos - Numerologia magica).
Cifra sa de vibratie exterioara este 3, cifra celor energici si cu o imaginatie bogata, veseli si optimisti, carora pare ca le pica totul din cer...doar pare.
Cifra de destin 1 ii confera Andreei Marin calitatile unei personalitati de tip mental, independenta, creativa, dinamica, aproape mereu polemica. O persoana cu cifra de vibratie 1 nu cunoaste complexele de inferioritate, dimpotriva, daca nu se considera perfecta, este intotdeauna superioara celorlalti, de aceea unii o pot considera increzuta...Curajul, ambitia si hotararea o ajuta intotdeauna sa-si atinga scopul si reuseste cu usurinta sa-i anime si pe cei din jurul ei.
Analiza matricei:
  • 1-2-3 - vector supraincarcat, arata o excesiva autostima, o prea buna parere despre ea insasi; 111  indica vointa puternica, caracter dintr-o bucata, nu pune presiune pe ceilalti decat daca este corect ceea ce pretinde; este flexibila, dar imposibil de invins; cand promite ceva, isi tine promisiunea, cand ia o decizie, nu o mai schimba; 22222 - energie in exces, are nevoie in permanenta de activitati consumatoare de energie; lipsa lui 3, care se refera mai mult la emisfera stanga, arata ca are inclinatii spre stiintele umaniste;
  • 4-5-6 - reprezinta aspiratia spre autonomie financiara si necesitatea de a-si sustine material familia. Cele 3 cifre din aceasta coloana arata ca este o persoana cu simt practic, dar munceste cand este impulsionata si numai in anumite perioade; 44 arata o sanatate foarte buna, rezista bine la munci fizice, poate sa urce pe Everest si sa caute comori in desert (ceea ce a si facut); lipsa lui 5 arata ca este putin visatoare, lipseste logica, dar invata din propria experienta; 
  • 7-8-9 - reprezinta talentul, forta creativa; cu 3 cifre in coloana calitatea poate fi dezvoltata;
  • 1-4-7 - reprezinta capacitatea de a-si stabili si urmari cu consecventa obiectivele si de a-si sustine propriile opinii. Cu 6 cifre linia este supraincarcata, isi pune obiective imposibil de realizat, se misca in toate directiile in acelasi timp, ceea ce poate duce la rezultate egale cu zero, uneori;
  • 2-5-8 - vector supraincarcat, 6 cifre, ceea ce inseamna dorinta puternica de a avea o familie, dar si imaginea idealizata si asteptarile foarte mari legate de ea, de unde si o cautare perpetua a partenerului care sa corespunda idealurilor ei; cu 8 in matrice, are un simt al datoriei destul de dezvoltat, cu conditia sa stie ca acele obligatii o privesc direct; 
  • 3-6-9 - indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile si tabieturile. Cu 2 cifre in aceasta linie, este o persoana revolutionara, care poate sa-si schimbe usor obiceiurile sau partenerii, la nevoie.
  • 1-5-9 - diagonala descendenta are 4 cifre, nu este la maximum, dar este bine sustinuta; arata aspiratia spre spiritualitate, apropierea de divinitate, dorinta de a progresa spiritual;
  • 3-5-7 - cu o singura cifra in aceasta diagonala, Andreea este un iceberg, care evident, considera ca partenerii sunt de vina.
22.12.1974.28.10.24.6

Angela Similea * n. 09.07.1946

 Surprise! Am mai descoperit o doamna cu 4 de 9 in matricea numerologica (inafara de Jennifer Aniston si de Simona...)!
Angela Similea este exagerat de inteligenta! Cei cu 9999 au o minte sclipitoare, gandesc foarte diferit de restul lumii, au o perspectiva larga asupra lucrurilor si considera ca rezolvarea problemelor vine din mental. Ei stiu ca arma si, in acelasi timp, scutul lor de protectie este forta mentala. Nu suporta prostii, sunt duri si exigenti cu acestia.
Un alt aspect interesant este faptul ca  vectorul 7-8-9, adica "vizitiul", este foarte puternic , ceea ce inseamna ca Angela Similea este o femeie puternica, tine totul sub control, cateodata pare chiar rece, desi in jurul ei totul se prabuseste.
Cifra ei de vibratie exterioara este 7, cifra perfectionistilor, a celor care isi exteriorizeaza cu greu emotiile. Desi le place mult singuratatea, se descurca foarte bine si in public. Par reci si aroganti, dar in sinea lor sunt capabili de emotii profunde. Au capacitatea de a ajuta si de a tamadui.
OK, vad ca unii nu prea sunt convinsi de inteligenta ei. Oricum viata ei sta sub semnul lui 9.
Are cifra de vibratie interioara 9, are cifra de destin 9 si are cifra karmica 9.
Cifra de vibratie interioara 9  este cifra spiritualitatii crescute (aud iarasi un nuuuu!...), a celor impresionabili si hipersensibili. Au o mare dorinta de a ajuta pe altii, de a sluji scopurilor si ideilor umanitare. Dorinta lor de a face bine se poate exprima printr-o infumurare egocentrica, fiindca uneori par sa nu-i vada pe cei de langa ei, atat sunt de preocupati de soarta omenirii in intregul ei (aici aud un daaa, asa e!)
Cei cu cifra de destin 9 sunt persoane deosebit de senzitive, intuitive, clarvazatoare, sunt altruiste, sar intotdeauna in ajutorul celorlalti ajungand sa se identifice cu problemele lor. Pentru ca generozitatea lor poate fi prost inteleasa, nu este exclus ca multa lume sa profite de bunatatea lor.
Vibratia lui 9, prin natura sa complexa (contine toate vibratiile celorlalte opt cifre care o preced), poate sa aiba atat efecte pozitive, cat si efecte negative, poate sa ridice omul pe culmile gloriei, dar poate sa-l si coboare in cea mai mare mizerie morala, poate sa aduca atat iluminare, toleranta si bunatate, cat si depresie, indecizie si nervozitate. (Whitney Houston era si ea sub semnul lui 9, avea cifra de vibratie exterioara, cifra misiunii in viata, cifra de destin si cifra karmica, egale cu 9)
Datoria karmica a Angelei Similea este legata tot de vibratia cifrei 9, ea trebuie sa-i ajute pe ceilalti devenind un initiator (1) si folosindu-si puterea si influenta pe care o are in societate (8).

Simona Florescu * n. 26.08.1967 - Ion Dichiseanu * n. 20.10.1933

Nu ma mir ca mariajul Simonei Florescu cu d-l Dichiseanu a rezistat atatia ani, acesta avand o forta psihica notabila, cu 5 de 1(11111) in matrice. Din punct de vedere psihic era dominata de sotul ei, dar, pe de alta parte, Simona avand 88 in matrice, chiar presupunand ca nu era fericita, dintr-un simt al responsabilitatii foarte accentuat, nici macar nu concepea ideea de divort. Cei cu 88, de regula, se casatoresc cu acele persoane care au nevoie de ei si daca simt acest lucru, sunt capabili de sacrificii fara nici un calcul, doar din iubire si simtul datoriei. Ei isi abandoneaza foarte greu familia si numai cand nu mai este nimic de facut.
Asa cum arata matricea ei, Simona este o persoana puternica, talentata, creativa, nonconformista, 
Ceea ce este foarte interesant la Simona este faptul ca atat cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara, cat si cifra karmica, sunt egale cu 8, cifra puterii, a bogatiei si a recunoasterii sociale. Cifra 8 caracterizeaza o persoana puternica, independenta, care infrunta dificultatile cu calm si determinare, fiind sigura de drumul ales. Are simt practic,  dar este in acelasi timp vizionara. Ii place sa ii inspire pe altii si sa-i ghideze. Cei aflati sub aceasta vibratie au ambitii nelimitate, fiindca au si mijloacele de a se ridica deasupra mediei celor din zona lor profesionala. Ei nu vor atat bogatia materiala, cat vor puterea, acesta fiind adevaratul lor obiectiv. Cu toate astea ei nu se simt impliniti decat atunci cand gasesc echilibrul dintre putere si bani, pe de o parte, si valorile etice, morale si spirituale, pe de alta parte. Femeilor cu multi de 8 le plac barbatii de succes, cei cu o situatie financiara buna. In cazul in care nu intalnesc un astfel de barbat, preiau ele fraiele, se organizeaza si obtin singure resursele materiale pe care si le doresc, avand un talent natural in acest sens..
In ce priveste cifra de destin,  aceasta este 3, cifra "animatorului"( are aceeasi cifra de destin cu fiica lor, Ioana n. in 22.10.1987). Misiunea unui 3 este sa aduca bucurie celorlalti folosindu-si imaginatia si creativitatea. Entuziast, sociabil, face bani cu usurinta si tot atat de repede ii cheltuie. Detesta monotonia, ingradirile si mediocritatea. La orice varsta isi pastreaza inima tanara, buna dispozitie si nu inceteaza sa caute dragostea, frumosul si perfectiunea. Un 3 are nevoie sa-si exprime creativitatea prin arta.
20.10.1933.19.10.15.6
26.8.1967.39.12.35.8

Adrian Mutu * n. 08.01.1979

 In ciuda celor spuse de francezi, cum ca Mutu ar avea un IQ de stridie, din punct de vedere numerologic, Mutu pare un baiat inteligent. Cu 3 de 9 in matricea numerologica, el are o inteligenta nativa notabila. El este tipul omului care nu prea invata, dar la examene se descurca cu brio.
Are 4 de 1 (1111) ceea ce inseamna ca are un caracter puternic, ii place sa i se recunoasca meritele si sa fie admirat. Cei cu 1111 sunt ambitiosi, tind sa devina lideri. Sunt buni sefi  mai ales acolo unde e nevoie de ordine si disciplina. Pentru ei e foarte important sa tina lucrurile sub control, nu suporta sa fie contrazisi, de aceea cercul lor de prieteni e compus numai din oameni care gandesc la fel cu ei. Ei tind spre cei puternici din punct de vedere material, intelectual sau social, iar daca nu, pot tinde chiar spre puternicii lumii interlope.
Vectorul 7-8-9, cu 6 cifre, arata un talent de geniu, pentru care totul este posibil, toate drumurile sunt deschise, dar care poate usor sa-si risipeasca potentialul, fie nestiind ce sa aleaga, fie neavand dorinta de a face ceva. Noroc ca in sport exista antrenorul.
Cu 88, Mutu are simtul responsabilitatii in general. De regula, cei cu 88 nu promit prea multe, dar cand o fac, se tin de cuvant. Daca isi primesc doza necesara de laude, daca sunt intelesi si sustinuti, atunci pot rasturna si muntii. Vectorul 2-5-8 avand 3 cifre arata ca isi doreste o familie, daca apar conditiile necesare, daca nu, nu. Cei cu 88 divorteaza numai cand au motive serioase, cand nu se mai poate face nimic si, de obicei, nu se considera vinovati pentru asta.
Are cifra de vibratie interioara  8, cifra dorintei de putere, de bunastare materiala si de recunoastere sociala si cifra de vibratie exterioara 1, cifra conducatorilor, a creatorilor, a celor cu un caracter puternic.
Are cifra de destin 8. In aceasta cifra a destinului se intalnesc frecvent lupta pentru putere si placerea competitiei. Cei care au aceasta cifra de destin sunt persoane cu o carisma speciala, prin care reusesc sa domine. Au mare incredere in ei insisi si pot sa exercite a anumita autoritate. Doresc sa aiba pozitii de putere si faima, au un talent inascut de a coordona, de a tine totul sub control.

Maria Basescu * n. 06.09.1951 si Traian Basescu * n. 04.11.1951

Maria si Traian Basescu au, surprinzator, un element comun foarte puternic in matricele lor numerologice. Ceea ce sare in ochi chiar de la prima vedere este forta lor psihica. Amandoi au cinci de 1 (11111).  "Un razboi bun e mai bun decat o pace rea", aceasta ar fi deviza celor cu 5 de 1. Ei sunt nascuti sa fie conducatori, d-na Maria cred ca este comandantul in familie. Le place ordinea si disciplina,  nu le place sa le iasa nimeni din cuvant sau sa-i contrazica. Daca cineva promite ceva si nu se tine de cuvant, a doua oara e bine sa nu mai apara in fata acestor oameni. Ei vad viata ca pe o lupta si de aceea sunt severi nu numai cu altii dar si cu ei insisi. Pentru a intelege ce este o prietenie adevarata intre doi barbati, trebuie sa te imprietenesti cu un astfel de om. Cu toate ca sunt atat de duri si fermi, vor face tot posibilul si chiar imposibilul pentru a-i ajuta pe cei apropiati lor in momentele grele. Nu vor ezita sa-si dea viata pentru un prieten. Pe de alta parte ei sunt intoleranti fata de oamenii care nu le sunt pe plac si le spun in fata fara ezitari.

D-l Basescu are 444 in matrice ceea ce inseamna ca ii place stabilitatea, ordinea si disciplina. 444 este si un indicator al sanatatii la nastere, pleaca din start cu niste date care-i permit sa reziste, din punct de vedere fizic, oricaror conditii potrivnice.
7 reprezinta cifra norocului, dar si a cunoasterii profunde a lumii si legilor ei. Intrucat 7 lipseste din matricea d-lui Basescu inseamna ca i s-a dat libertatea deplina de a experimenta pe pielea lui ce e bine si ce e rau si de a invata din propriile greseli.
Linia 1-4-7 este supraincarcata, avand 8 cifre, ceea ce inseamna ca tot timpul are in minte o mie de planuri, de obiective, se misca in toate directiile, vrea sa rezolve toate problemele deodata, ceea ce poate duce la rezultate egale cu zero uneori.
Are 22, ceea ce inseamna ca este destul de sensibil, exista un feedback intre el si interlocutori, este comunicativ, nu prea iubeste singuratatea, dar are si momente cand simte nevoia sa fie singur. Prefera discutiile mai emotionale decat pe cele pur informationale. Starea lui depinde in mare masura de ceea ce se intampla in jur si reactioneaza imediat.
Are 55, ceea ce inseamna ca are o imagine buna despre sine, are intuitie, stie ce e bine pentru el si pentru cei apropiati, dar nu intotdeauna isi asculta vocea interioara. Daca s-ar baza pe intuitie ar gresi mai putin.
Lipsa lui 8 arata ca nu se considera dator nimanui in plan personal.
Lipsa lui 3 este destul de grava pentru d-l Basescu deoarece sistemul lui 3 lucreaza cu informatii (nu ca n-ar avea dansul informatii!), dar memoria ii joaca feste atunci cand se asteapta mai putin si in plus accepta cu greu ideile celorlalti.
Atat  d-l Basescu cat si d-na Basescu, pe linga forta psihica deosebita, au si vointa de a realiza ceea ce isi propun. Vectorul 4-5-6 vorbeste despre faptul ca sunt persoane active, cu multa vointa si  care au darul de a impinge lucrurile acolo unde doresc ei.
In ce priveste inteligenta, trebuie remarcat faptul ca d-na Maria are o inteligenta superioara sotului sau. Are 3 de 9 (999) in matricea numerologica. Are o minte ascutita, o memorie mai buna si un intelect foarte puternic. Nu suporta oamenii greoi la minte si nici pe cei care au nevoie de prea multe explicatii pentru a intelege ceva.
Comparand liniile 3-6-9 ale celor doi, vedem ca d-l Basescu are o singura cifra in aceasta linie, ceea ce potrivit lui Alexandrov, inseamna lipsa atasamentelor si tabieturilor, spirit revolutionar, dorinta de a schimba totul si pe toti din jurul sau, pe cand d-na Maria are vectorul incarcat la maximum, ceea ce inseamna ca ii plac lucrurile stabile si are multe tabieturi.
Amandoi au aceeasi cifra de destin = 4, cu deosebirea ca la d-l Basescu 4 provine din 22, un Numar Maestru care inseamna Maestrul Constructor si reprezinta vibratia lui 4 la un nivel superior, inseamna angajarea in proiecte de anvergura care privesc mase mari de oameni. 22 nu este singurul Numar Maestru din data nasterii d-lui Basescu, cifra sa de vibratie exterioara este 11, tot un Numar Maestru care impune o viziune mai larga asupra misiunii si rolului pe care trebuie sa-l joace in aceasta viata.
Numarul 4 simbolizeaza consecventa, eficacitatea, ambitia, logica si disciplina. Seriozitatea, simtul practic si harnicia predomina in fata riscului sau schimbarilor neasteptate, pe care nu le agreeaza. Analitici si rationali, bunul simt ii ajuta sa ia deciziile juste, fiind foarte incapatanati nu vor abandona niciodata o idee sau un obiectiv. Uneori isi exprima opiniile direct si brutal. Nu agreeaza oamenii care umbla cu ocolisuri.
Deasemenea amandoi au aceeasi cifra reprezentand misiunea in viata, si anume 6. Este o cifra legata de cautarea armoniei, a echilibrului, de loialitate si responsabilitate.
6.9.1951.31.4.19.10
4.11.1951.22.4.14.5

Patricia Arquette * n.08.04.1968

8.4.1968.36.9.20.2
Cu cifra de vibratie interioara 8, Patricia Arquette este o persoana determinata, cu o viziune asupra lumii care imbina judecata dreapta cu practicismul in realizarea obiectivelor. Este tenace, organizata, motivata, foarte muncitoare, fapt care se reflecta si in cifra ei de vibratie exterioara (luna nasterii), care este 4. Oricum 8 este dublul lui 4, in acest caz avem o multiplicare a calitatilor si defectelor lui 4.

Cu 2 de 6 (66) Pattricia Arquette este una din acele persoane care, pentru a avea succes intr-un domeniu, trebuie sa munceasca mult, sa mearga perseverent intr-o singura directie.
Cifra ei de destin care este 9, vibratie care ii aduce intuitie si clarviziune.  Cei cu cifra de destin 9 sunt persoane altruiste, se dedica cu abnegatie celor din jurul lor. Fiind numarul dragostei universale, un 9 evoluat, constient de misiunea lui spirituala, se va dedica unor activitati de natura altruista si se va identifica intotdeauna cu nevoile celorlalti.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month