Angela Gheorghiu * n. 07.09.1965

Cifra de vibratie interioara a Angelei Gheorghiu este 7, simbolul unei personalitati introvertite, in cautarea adevarului si a desavarsirii spirituale. Cei aflati sub influenta acestei vibratii sunt perfectionisti, introspectivi, intuitivi, cauta ratiunea in tot ce li se intampla si au nevoie de o munca legata de arta, de creatie. Imaginatia si intuitia (de tip Yang), ii imping spre actiuni originale, ocolind cararile batatorite de altii. Un 7 este foarte exigent, pretinde mult de la el insusi, dar si de la ceilalti, este genul care se izoleaza pentru a exersa si a-si perfectiona talentul.
Cifra ei de vibratie exterioara este 9, cifra celor generosi, filantropi, a celor indreptati spre nevoile celorlalti. Nu agreeaza limitele fizice si mentale. Sunt intotdeauna gata de orice sacrificiu in numele unui ideal. Un 9 inspira eleganta, spiritualitate, uneori invidie, sentimente puternice pentru ca e o persoana nobila, generoasa, protectiva, ingenua.
Cifra ei de destin este 1, cifra celor creativi, dinamici, stralucitori, chiar geniali. Avand o personalitate energica si pozitiva, se impun cu usurinta pentru ca radiaza siguranta de sine si putere de convingere. Nu accepta interferentele in proiectele proprii, intotdeauna sunt foarte directi in exprimarea opiniilor lor si de aceea uneori pot atrage antipatia celorlalti care ii considera increzuti si cu aere de superioritate. Au darul de a-i dinamiza pe toti cei care le stau  prin preajma si incearca sa se impuna ca modele pentru admiratori sau sustinatori. Numarul 1 transmite energia necesara pentru a trece peste orice obstacol si capacitatea de a avea reactii rapide in orice situatie.
In matricea sa totul graviteaza in jurul lui 5. Ea insasi spune ca este sclava instinctului, a intuitiei. Intr-adevar casuta lui 5 reprezinta nivelul intuitiv al omului, este stalpul portant al constructiei care este fiinta umana, este computerul central care face legatura intre inconstient, subconstient si constient. El  prelucreaza o multime de informatii care vin spre el din toate sistemele si este responsabil de crearea presimtirilor, senzatiilor intuitive, parerilor, ideilor. La rotatia matricei, 5 este punctul de mijloc, axa de simetrie in jurul careia se invart toate celelalte calitati ale omului, este inima sistemului. Sistemul lui 5 reprezinta capacitatea omului de a se adapta, de a se interconecta cu ceilalti si cu mediul inconjurator, de a identifica ce este bine sau rau pentru toate sistemele la care este conectat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month