Raed Arafat * n.24.05.1964

In Romania nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, dar Raed Arafat ramane Raed Arafat indiferent de furtunile politice.
Nu pot sa nu remarc faptul ca zona cea mai puternica din matricea lui Raed Arafat este casuta lui 4, care "raspunde" tocmai de sanatatea fizica a omului si arata rezistenta corpului fizic, imunitatea lui la nivel celular si energetic...Aici este inscrisa capacitatea organismului de a lupta impotriva mortii.
Cu cat sunt mai multi de 4 in matrice, cu atat omul poate trece mai usor prin diverse momente periculoase, se poate vindeca mai usor si mai rapid. In acelasi timp el poate deveni chir ipohondru in ce priveste preocuparea pentru sanatatea sa.
Cu 444 Raed Arafat este o persoana dornica de
stabilitate, iubitoare de ordine si disciplina, nu intamplator a creat SMURD-ul, un sistem bazat pe ordine si disciplina si pe care populatia Romaniei l-a identificat ca pe un reper de care are nevoie. In subconstientul lor romanii au nevoie de stabilitate, de ordine si disciplina.
Pe de alta parte, cifra de destin a lui Raed Arafat este tot 4, cifra "constructorului", a celui care vrea sa cladeasca ceva pe temelii solide. Acestia sunt oamenii carora nu le pasa de efort, sunt indemanatici, de nadejde, seriosi, ei planifica totul in cele mai mici amanunte.
Ceea ce este si mai interesant este misiunea lui karmica, lectia pe care trebuie sa o invete in aceasta viata, si anume el trebuie sa folosesca principiile lui 2 (diplomatia, intelegerea, sentimentele) si ale lui 7(ratiunea, vizionarismul) pentru a putea schimba lumea prin compasiune, toleranta, capacitate de intelegere a nevoilor celor mai slabi, generozitate(9).
Cifra sa de vibratie interioara este 6, cifra armoniei, a "parintelui interior", cel care e predispus sa ii ajute pe ceilalti sa se dezvolte, sa creasca.
Nascut in luna a 5-a, el are cifra de vibratie exterioara 5, cifra celor "cu stea in frunte" (pentagrama este simbolul lui 5), a celor liberi si independenti, care promoveaza schimbarea in toate sensurile.
  Vectorul 3-6-9  arata ca este o persoana stabila, cu anumite tabieturi, iar vectorii 4-5-6 (vointa), 1-5-9 (capacitatea de a dezvolta o cariera) si 7-8-9 ( creativitatea), arata si cum se poate  realiza acest lucru, care sunt pasii care trebuie urmati (sau i-a urmat Raed Arafat), si anume:
  •  urmarirea constanta a scopului propus (3-5-7)
  • dezvoltarea intelectului, capacitatea de a invata in permanenta ceva nou (99)
  • dorinta de a-si realiza conceptiile spirituale, de a-i ajuta pe ceilalti (1-4-7)
  • o vointa foarte puternica (4-5-6)
  • creativitatea, capacitatea de a crea ceva nou, de a invinge sabloanele si inertia societatii (7-8-9)
24.5.1964.31.4.27.9

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month