Alain Delon * n. 08.11.1935

Forta lui Delon vine din multe surse, toata numerograma lui e plina de numere de succes.
In primul rand cifra lui de vibratie interioara (ziua de nastere), este 8, cifra puterii si a succesului material, a unui parcurs sustinut de ambitie, curaj si determinare. Cei cu cifra de vibratie 8 sunt puternici, duri, pragmatici, capabili sa atinga succese uimitoare, iubesc viata periculoasa, se pun tot timpul  in situatii care sa le satisfaca nevoia de adrenalina. Strategi abili, entuziasti si rezistenti la efort, dau impresia ca sunt experti in orice domeniu. Cunosc foarte bine arta de a relationa cu ceilalti bazandu-se pe magnetismul personal. Un 8 iubeste contactul cu banii, are fler pentru afaceri. Delon nu se dezminte, are afaceri in multe domenii incepand cu caii de rasa si terminand cu moda, afaceri extinse pana in China si Japonia.
Cifra lui de vibratie exterioara este 11, un Numar Maestru. Numarul 11 indica o persoana care vede dincolo de aparente si care e tot timpul in cautarea adevarului absolut. Vibratia numarului 11 nu este nici pozitiva, nici negativa, ea necesita insa o implicare matura si profunda din partea persoanei respective. Societatea il considera pe cel aflat sub aceasta vibratie cam ciudat, de multe ori viata il va supune la probe dure, tocmai fiindca trebuie sa dovedeasca lucruri pe care numai intuitia lui le poate percepe.
Cu cinci de 1 (11111) in matrice, Alain Delon are o forta psihica mare, un ego puternic, adora sa fie in centrul atentiei, nu accepta sa fie contrazis, are tendinta de a fi putin tiran in relatie cu cei mai slabi, confundand lentoarea lor cu prostia.
Vectorul 2-5-8 este dezvoltat la maximum cu 5 cifre, el reprezinta bunastarea sociala. Realizarile sale apartin acestui plan, al succesului social, al responsabilitatii, iubirii, familiei.
Cifra de destin a lui Delon este 1, care provine din 2 si 8, unde din nou 8 apare intr-o pozitie dominanta. Desi 2 si 8 sunt doua cifre feminine,  impreuna sunt asemenea unui pumn de fier intr-o manusa de catifea. Cei cu cifra de destin 1 sunt persoane puternice, independente, creative, originale, deschizatoare de drumuri, ambitioase, dornice de perfectiune. Un 1 actioneaza in legatura cu necesitatea de a experimenta, de a-si invinge propriile limite. Motto-ul lui este: "Eu  sunt eu si vreau sa fiu eu insumi". Simbol al fortei si initiativei personale, Numarul 1, trebuie sa demonstreze ca are autoritate si determinare, curaj si incredere in fortele proprii. Extravertit si entuziast, el simte tot timpul nevoia sa realizeze ceva notabil, sa fie in centrul atentiei. Nu ii e frica de munca sau de competitie.

2 comments:

  1. imi place foarte mult blogul, citindu-l incerc si eu sa ma mai luminez in legatura cu numerologia la primul nivel, asa cum zice Basarab...:), felicitari

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month