Brigitte Bardot n * 28.09.1934

Brigitte Bardot, in imaginatia multora, era doar o fata frumusica si prostuta. Total eronat!
Conform matricei ei numerologice, cu 333 si 999, Brigitte Bardot era(este) o femeie foarte inteligenta, cu o minte sclipitoare.
Cei cu 333 arata interes pentru cunoastere, se pot baza pe informatiile acumulate, pot sa ia decizii foarte rapide, se descurca foarte bine in momentele dificile si, in general, dau impresia ca sunt cunoscatori in orice domeniu. Cei cu 999 au o inteligenta superioara mediei si o gandire indreptata spre lucrurile mari, importante. Ei au abilitati pentru asimilarea unor informatii, care in anumite situatii creeaza impresia de clarviziune.

Zona cea mai vulnerabila a lui BB este forta psihica. Cu un singur 1 in matrice are un sistem psihic fragil, care nu suporta confruntarile, situatiile psihic incordate, riscurile, si care absoarbe energia din exterior ca un burete. Celui cu un singur 1 trebuie sa i se aduca laude, complimente, sa fie admirat, sustinut. Cand aceasta sustinere lipseste, psihicul lui are tendinta de a se imbolnavi. Intr-adevar, BB era cat pe ce sa devina o victima a star-sistemului, avand chiar cateva tentative de sinucidere.

Cifra ei de vibratie interioara este 1 si provine din 2+8, 2 fiind o cifra feminina, senzitiva, iar 8, o cifra tot feminina dar care se comporta ca una masculina, activa si rapida, combinatia putand fi asemuita unei "maini de fier intr-o manusa de catifea". Un 1 este initiator, independent, deschizator de drumuri, cel care isi impune ideile proprii celorlalti, are o mare vitalitate si mari ambitii. Oricum BB trebuia, intr-un fel sau altul, sa devina "number one", indiferent in ce domeniu. S-a intamplat sa i se descopere mai intai frumusetea si apoi inteligenta, se putea si invers.

Cifra de vibratie exterioara este insa 9,  dar si numarul ei de destin este 9. 
Cifra de destin 9 este cifra "filantropului", a celui care trebuie sa invete cum sa-si arate compasiunea. Cei nascuti sub influenta lui 9 vor sa schimbe lumea, sa faca viata mai buna pentru toti (chiar si pentru mîţe si caţei). Ei au darul de a arata intelegere si mila, au vederi largi, sunt preocupati de marile probleme ale omenirii si mai putin de lucrurile marunte. Un 9 este marele visator cu o inima de aur, care nu ezita sa-si dea haina de pe el unui strain, daca este cazul. 9 combina calitatile celorlalte 2 numere din planul mental, ambitia lui 3 si responsabilitatea lui 6. Un 9 este cel mai fericit cand are ocazia sa faca ceva pentru binele omenirii sau sa indrepte raul din lume. Dar 9 este si cifra celui care se exprima aprin arta, a creativilor (de 3 ori 3).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month