Sharon Stone * n. 10.03.1958

Cu cifra de vibratie interioara 1(ziua nasterii), Sharon Stone este o persoana cu un caracter puternic, capabila sa atinga orice scop pe care si-l propune, este creativa, incapatanata, independenta, este convinsa ca are dreptate intotdeauna, este directa si spune adevarul in fata fara menajamente.
Cifra de vibratie exterioara (luna nasterii) sau cum se manifesta calitatile ei interioare in lume, este 3, cifra celor care stralucesc, a celor veseli, talentati, inteligenti, risipitori cu energiile lor. Ei isi insusesc totul usor si simplu, sunt destul de norocosi si de aceea ceilalti au impresia ca ei obtin totul usor, fara prea mare efort.
Absolventa a unei facultati,  Sharon Stone isi ia diploma in " creative writing and fine arts" cu gandul de a-si continua studiile pentru a deveni avocat, dar destinul ei vrea altceva. Cu cifra de destin 9 (suma tuturor cifrelor din data nasterii), ar fi fost intr-adevar un bun avocat, compasiunea si bunatatea sufleteasca ii caracterizeaza pe cei cu cifra de destin 9. Rolul ei de lider spiritual trebuia sa fie insa jucat la un nivel mai inalt si pentru o cauza care sa implice mai multa lume, chiar lumea intreaga daca se poate! Misiunea ei, asa cum am perceput-o eu, a fost sa reabiliteze imaginea femeii in lume(2), accentul cazand aici pe intelepciune (7). Nu intamplator s-a spus de multe ori ca are un IQ exagerat de mare,  misiunea ei era tocmai sa arate ca femeile pot sa fie nu numai sexi, dar si inteligente, chiar si datoria ei karmica se refera tot la felul cum trebuie sa impuna imaginea de sine a femeii intr-un plan superior, spiritual, plin de compasiune si intelegere, sa schimbe perceptia de sine a femeilor.

In matricea sa zona cea mai importanta este cea a creativitatii (7-8-9) urmata de cea a bunastarii sociale(2-5-8), a iubirii, familiei, simtului responsabilitatii.
In ciuda tuturor aparentelor,  "basic instinct", perceput ca fiind instinctul sexual (desi eu cred ca in "Basic instinct" era mai degraba vorba de instinctul de conservare), nu este instinctul de baza al lui Sharon Stone. Lipseste 6, cifra pragmatismului, a instinctului sexual, a "pradatorului".


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month