Bruce Willis * n. 19.3.1955

Bruce Willis pare nascut pentru rolul din serialul "Moonlighting"("Maddie si David"), el este "de acolo", i se potriveste ca o manusa, adevarul este ca el este asa si in viata reala, un tip cu multe idei, foarte creativ, cu o memorie incredibila (intotdeauna m-am intrebat cum putea tine minte toate replicile acelea in ritm de mitraliera)  vesel, pus pe glume, un  entertainer inascut, de vreme ce cifra lui de vibratie exterioara este 3, cifra celor creativi, a celor optimisti, sociabili, amabili, distractivi, a celor risipitori cu energiile lor, dar si cu banii.
Un 3 are acea latura ironica, glumeata, in raport cu intamplarile vietii. Intr-o situatie tensionata vine cu o gluma si este iertat chiar daca este vinovat. Are o mare capacitate de a convinge. Acest arhetip artistic traieste cu pasiune si exaltare.
Manifestarea lui 3 in sens negativ poate lua forma superficialitatii, a vanitatii, a minciunii spusa cu seninatate, a geloziei.
Cifra lui de vibratie interioara  este 1, care provine din 1 si 9, doua numere care combina dorinta de afirmare, de a fi conectat la realitate, cu nevoia de izolare si mostenirea unor trairi interioare contradictorii. Profund anticonformist, doreste sa se distinga de marea masa, iar forta morala il ajuta sa treaca peste orice obstacole. Un 1 este un lider inascut, dornic sa se afirme, sa domine si mai ales el e omul cu ideile, pe care le da mai departe celorlalti pentru a le concretiza. El se simte bine mai degraba atunci cand lanseaza provocari, cand inventeaza ceva nou, cand invinge intr-o competitie, decat in relatiile sentimentale.
Cifra lui de destin este 6,  care provine din Numarul Maestru 33, o vibratie greu de gestionat si care reprezinta "maestrul", "invatatorul", cel capabil de iubire neconditionata. Daca 6 reprezinta numarul armoniei, al familiei, al iubirii in zona casnica, 33, fiind cu o octava mai sus, se refera la colectivitate, la iubirea neconditionata in sens larg, la a deveni constient de misiunea pe care o are de indeplinit legata de mase mari de oameni. Probele dure ale lui 33 sunt legate de confruntarea cu credinta in rolul pe care trebuie sa il joace, cu capacitatea de a se dedica unei misiuni, de a se incredinta spiritului.
Cu 3 de 1(111) in matrice el este un om destul de receptiv la cei din jurul lui, este echilibrat din punct de vedere psihic, nu vrea sa supere pe nimeni si in general ceilalti se simt confortabil in prezenta sa fiindca nu incearca sa se dea important.
Din punct de vedere emotional insa, el este un burete, absoarbe energiile din jurul lui,  lipsa lui 2 determinand si  manifestari contradictorii, uneori se adapteaza rapid mediului, altadata nu se poate adapta deloc, starile lui sufletesti sunt foarte mult influentate de conditiile in care este pus, uneori se simte foarte bine, alteori foarte deprimat, uneori este activ si comunicativ, alteori este tacut si absent. Probabil ca s-a completat foarte bine cu Demi Moore, care are 22222.
Cu 3333 in matrice, Brice Willis este genul care stie sa minta grandios cu cea mai mare seninatate. El are o memorie foarte buna si poate in orice moment jongla cu informatiile (un atu pentru actor), este dornic sa impartaseasca si celorlalti tot ceea ce stie.
Are o vointa puternica (vectorul 4-5-6), stima de sine si intuitie (55), dar si multe tabieturi si obiceiuri care pot deveni o piedica si determina din cand in cand dorinta de a scapa de ele si de a o lua de la zero (vectorul 3-6-9, supraincarcat, cu 7 cifre)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month