Loredana Groza * n.10.6.1970

  Nascuta intr-o zi de 10, Loredana Groza are din start capacitatea de a se reinventa in permanenta si de a se implica mereu in proiecte indraznete si originale. Cifra ei de vibratie interioara este 1, cifra celor inzestrati cu capacitati deosebite de orientare spre realizarea scopului propus. Ei sunt creatori, initiatori, sunt intotdeauna repere pentru ceilalti. Se disting prin: ambitie, implicare, capacitatea de a lucra in conditii de stres, incredere in sine, curaj, energie vitala, spirit de initiativa. Sunt prietenosi si vorbareti dar numai fiindca aceasta serveste scopului lor.
Personalitatile de tip Unu se exprima cel mai bine in profesii autonome, subordonarea si interferentele fiind excluse din start.
In relatiile sentimentale isi asuma rolul dominant si pot fi foarte exigenti fara sa constientizeze asta. Uneori par indiferenti, dar asta numai din cauza ca sunt foarte concentrati pe ceea ce fac. In realitatea sunt parteneri leali si nu se sustrag responsabilitatilor legate de casatorie si familie.
Cifra ei de vibratie exterioara, dar si cifra destinului, sunt egale cu 6, cifra celor creativi,  pasionati de arta, si in special a celor cu talent muzical. Ea trebuie sa invete bucuriile responsabilitatii, sa atinga o stare de armonie,  impreuna cu ceilalti, cu familia, cu cei apropiati.
Persoanele nascute sub semnul acestei vibratii sunt responsabile, demne de incredere, au un temperament placut, se daruiesc celorlalti cu generozitate si in special familiei pe care o apara cu toate fortele. Idealisti, altruisti, intelegatori, romantici si sentimentali, sunt buni psihologi, capabili sa adopte comportamentul potrivit oricarei situatii.
Calitatile artistice ale acestei vibratii se reflecta atat de ambianta pe care o creeaza in propriul camin, cat si in profesii legate de arta si muzica. Atunci cand isi gasesc echilibrul interior, se dedica cu tot sufletul celorlalti, fiind intotdeauna disponibili sa-i ajute pe cei care au nevoie, atat material cat si ca buni consilieri sau profesori.
Analiza matricei:
  • 1-2-3 - vector cu 5 cifre, aflat la maximum de dezvoltare, arata o personalitate puternica si o vointa puternica, autostima si dorinta de a fi apreciata de cei din jur;
  • 4-5-6 - reprezinta aspiratia spre autonomie financiara si capacitatea de a sustine material familia prin propriile forte; are 4 cifre in acest vector, deci este o persoana foarte eficienta; 44 arata o sanatate buna din nastere, iar 66 arata practicism si dorinta de a munci atat pentru sine, cat si pentru ceilalti.
  • 7-8-9 - reprezinta talentul, forta creativa; cu 2 cifre vectorul este slab dezvoltat, cu toate acestea datorita celorlalte calitati cum sunt energia vitala, autostima, urmarirea consecventa a scopului propus, capacitatea mare la efort, spiritul de initiativa, a reusit sa-si puna in valoare talentul atat cat era;
  • 1-4-7 - reprezinta capacitatea de a-si stabili si urmari cu consecventa obiectivele si de a-si sustine propriile opinii. Cu 5 cifre in aceasta linie, stie sa-si urmareasca cu consecventa scopul propus si sa treaca peste orice obstacole;
  • 2-5-8 - vector cu 3 cifre, ceea ce inseamna ca si-a dorit o familie, dar nu in mod special; lipsa lui 8 este suplinita de cifra de destin 6, care aduce simtul responsabilitatii si atasamentul fata de familie;
  • 3-6-9 - indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile si tabieturile. Cu 3 cifre in aceasta linie, poate avea anumite tabieturi, dar poate foarte usor sa scape de ele.
Analiza datei de nastere cu ajutorul ROTII TIROLEZE A NUMERELOR, arata ca Semnatura Loredanei este Nord-Sud-Centru, cu doua puncte cardinale de forta Nord si Centru, o semnatura foarte puternica, avand nenumarate posibilitati de dezvoltare. Tendinta generala a celor nascuti cu aceasta semnatura este sa se remarce in domeniul relatiilor publice sau media. Toti sunt carismatici si au o mare vizibilitate la public. Prezenta a doi 0 la centru accentueaza posibilitatea ca acestia sa inlocuiasca orice punct cardinal lipsa, de unde si aura de lumina care o rasfrange centrul in orice directie a Rotii numerelor.
Loredana are in Nord si 1 si 6, ceea ce ii accentueaza calitati precum: vointa puternica, puterea de convingere, vizionarismul, perseverenta. Nordul nu este niciodata satisfacut de lucruri superficiale, el va cauta intotdeauna adevarul si profunzimea. Nordul nu se multumeste cu roluri secundare, el vrea sa fie lider intotdeauna, iar pe ceilalti ii considera ajutoare in implinirea destinului lui.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month