Ornella Muti * n. 9.3.1955

Preafrumoasa Ornella Muti  este o fiinta speciala, dupa cum arata codul ei numerologic. Patru de 5 (5555) in matrice nu am mai intalnit la nici un VIP...pana acum. Cei cu 5555 traiesc in acelasi timp in doua dimensiuni diferite, par desprinsi de realitatea imediata, si asta din cauza ca au capacitati extrasenzoriale, au o intuitie deosebita, vad lucruri pe care ceilalti nu le vad. Din acest motiv pot suferi uneori de depresii. Deasemenea sistemul lor imunitar e posibil sa o ia razna si sa le declanseze boli autoimune. Sistemul supradimensionat al lui 5 poate insemna si o stima de sine exagerata, ceea ce uneori duce la suferinta, daca cei din jur nu le recunosc calitatile la nivelul asteptarilor lor.
Ornella Muti are cifra de vibratie interioara 9, ceea ce inseamna ca are o viziune idealista asupra lumii, este romantica, pasionala, are o dorinta imensa de a-i ajuta pe ceilalti. Uneori, din iubire pentru intreaga omenire, ii neglijeaza tocmai pe cei apropiati ei.
Cifra ei de vibratie exterioara este 3, cifra naturilor vesele, a artistilor, a celor care isi risipesc energiile in prea multe directii, care au o mare sete de popularitate si au nevoie de incurajarea permanenta a celor din jur.
Cifra ei de destin, dar si cifra karmica, au vibratia 5.
Cei guvernati de 5 trebuie sa invete sa caute libertatea, sa comunice si sa provoace schimbarea. Tipica pentru acest numar este nevoia de schimbare si de nou in general. Curiosi din fire, le place sa observe tot ce se intampla in jurul lor, nu vor sa piarda nimic din spectacolul vietii. Aventurieri innascuti, accepta riscurile mai usor decat alte numere mai conservatoare.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month