Andreea Esca * n. 29.8.1972

Multa lume se intreaba: "ce are Andreea Esca atat de special? Oricine poate sa citeasca de pe un prompter". Asa este, dar nu oricine are cifra de vibratie interioara 11, cifra de vibratie exterioara 8 si cifra de destin 11, un Numar Maestru!
A avea succes nu inseamna a fi neaparat in lumina reflectoarelor, ci a trai utilizand in mod inteligent si creativ valorile propriei personalitati, inseamna a sti sa-ti descifrezi "codul" si sa traiesti in acord cu el. Respectarea directiei indicata de cifra destinului ne poate face viata mai usoara, nerespectarea ei ne face nefericiti si vesnic nemultumiti.
Cifra de destin a Andreei este 11, un Numar Maestru. Numerele Maestre sunt numere cu o vibratie intensa, date pentru a le folosi energia  in proiecte constructive, utile mai multor oameni. Numarul 11 are o vibratie foarte puternica, el confera imaginatie, creativitate, originalitate, echilibru si obiectivitate. In jurul acestui numar intotdeauna este multa energie, cei nascuti sub vibratia lui sunt foarte intuitivi, au o viziune profunda asupra lumii, sunt idealisti, au capacitatea de a-i inspira pe ceilalti,  iar atunci cand sunt pe drumul cel bun, au o anumita stralucire si carisma. Numarul 11 reprezinta o dublare a semnificatiilor lui 1, accentuand lectiile spirituale. Ciclul de viata al unui "11" este inainte de toate o proba, care necesita un consum mare de energie nervoasa si psihica. El este dotat cu capacitatea de a vedea dincolo de aparente, de a intui intr-o secunda evolutia unei situatii de la inceput, pana la sfarsit. Sunt nascuti ca sa lumineze viata semenilor lor.
Andreea nu este numai o "cititoare de prompter",  ea are o multime de alte activitati si este implicata in diverse proiecte caritabile. In plus, vectorul 7-8-9 din matrice ne arata ca este o persoana foarte talentata si creativa, cu o astfel de creativitate era imposibil ca ea sa se limiteze la citirea unor texte. Daca nu i-as fi vazut matricea, as fi zis ca toate activitatile ei legate de fashion sau media sunt pure capricii de femeie bogata. Dar nu, ea este autentic creativa, a avut chiar o expozitie de pictura prin 1997, ceea ce confirma acest lucru.
Cifra sa de vibratie interioara  este tot 11 (2+9), a carui radacina este 2, cifra celor sensibili, receptivi, buni sfatuitori si confidenti de incredere, capabili sa ii intelega bine pe ceilalti.
Cifra de vibratie exterioara 8 ii confera Andreei  puterea de a-i domina pe ceilalti prin curaj, indrazneala, ambitie, spirit de initiativa. Cei cu 8  sunt persoane integre care detesta minciuna si inselatoria, au un dezvoltat simt al dreptatii, intotdeauna judeca lucrurile impartial.
Andreea este o persoana echilibrata, cu o forta psihica destul de mare. Cei cu 111 sunt persoane echilibrate si  linistite, au o legatura permanenta cu interlocutorii lor, intelegand foarte bine ce se intampla in sufletul celorlalti. Nu le plac conflictele, au o putere deosebita in a calma spiritele cand atmosfera este incordata.
Cu 88 in matrice, Andreea este o familista convinsa si are un dezvoltat simt al responsabilitatii.

Folosind sistemul numerologic HO'OLOKAHI, se constata un lucru destul de comun personalitatilor puternice, si anume prezenta in "matricea" numerologica a unui numar mic de numere, in cazul Andreei Esca fiind vorba de 8, 9, 10 si 11. dintre care 10 si 11 fiind predominante. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca destinul este mai usor de implinit, ca exista o coerenta si o armonizare intre diversele aspecte ale personalitatii sale, ca limitele sau blocajele sunt minime.
Numerele din coloana din mijloc au o influenta mai mare in prima parte a vietii, intre 0-27 de ani, deci constiinta de sine este definita la Andreea Esca inca din prima parte a vietii, si intrucat ea coincide cu insusi Drumul vietii, dar si cu felul in care o vad ceilalti, toata traiectoria vietii ei este una coerenta, fara obstacole majore.


Pe de alta parte, numerele ei sunt numere de putere, numere care reprezinta energii puternice, legate de Corpul Subtil, Corpul Radiant si Corpul Spiritual, vezi AICI.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month