Hillary Clinton * n. 26.10.1947 si Bill Clinton * n. 19.8.1946

Ilustratia este o caricatura mai veche de-a mea,  de pe vremea cand Hillary candida la presedintie ( acum candideaza din nou) si se spunea ca ea este "eminenta cenusie" din cuplu, si ca, de fapt, ea il trage dupa ea pe sotul ei, ceea ce, din punct de vedere numerologic, nu este adevarat, decat partial. Cu 3 de 9 in matrice, Bill pare a avea o inteligenta superioara sotiei sale, cu 4 de 1 are si o forta psihica mai mare decat ea, doar la partea emotionala este mai slab, fapt care l-a si facut sa cada in plasa stagiarei sale...si nu numai. Este posibil ca Hillary sa-l fi "tras dupa ea" in situatia in care ea este mai deschisa noului, mai revolutionara, mai dornica de schimbare, in timp ce el este mai conservator. Oricum ei se completeaza foarte bine. Cifrele lor de vibratie interioara si exterioara sunt la fel la cei doi, dar in oglinda. In timp ce Hillary are cifra de vibratie interioara 1 si cifra de vibratie exterioara 8, la Bill este invers. 8 este cifra puterii, a succesului material si social, iar 1 este cifra conducatorului, al celui care are vointa, constiinta de sine, autoritate. Intotdeauna 8-ul si 1 sunt destinate sa detina puterea intr-un fel sau altul.
Daca faceti un experiment si va uitati la datele de nastere ale sefilor vostri, veti vedea ca intotdeauna au un 8 sau un 1 in datele de nastere sau in cifrele de destin.
Clintonii au si 8 si 1. Ei au fost destinati sa devina lideri si s-au completat foarte bine. S-au nascut amandoi cu abilitati de competitori, dornici sa fie intodeauna pe primul loc. Sunt energici, activi, inovatori, cu spirit de initiativa (1), dar si foarte muncitori, pragmatici, capabili de efort indelungat (8).
Bill Clinton are cifra de destin 11, un Numar Maestru.
Vibratia lui 11 confera creativitate, intuitie si originalitate, spirit vizionar. Cei care au aceasta vibratie pot deveni persoane influente, care isi folosesc autoritatea si puterea in scopul ghidarii unor mase mari de oameni.
Hillary are cifra de destin 3, cifra "animatorului", cifra celor activi, veseli, entuziasti, optimisti, increzatori, a celor cu o vitalitate si o energie contagioase.

Folosind sistemul HO'OLOKAHI, descoperim urmatoarele:


Hillary Clinton are multe numere de putere, incepand cu SUFLETUL (ziua nasterii), continuand cu LECTIA (luna nasterii), TALENTUL, PROIECTIA, etc.
  • SUFLETUL= ziua nasterii = 26 = 2+6 = 8. Numarul 8 in aceasta pozitie arata ca ea a fost constienta de calitatile sale de lider inca din frageda tinerete. Un 8 are multa energie, nu are teama de nimic, este un luptator inascut. El se simte abandonat daca nu poate sa-si manifeste calitatile de sef. Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna un 8 este in ce masura actiunile sale ii afecteaza pe ceilalti.
  • LECTIA = luna nasterii = 10. Numarul 10 este la fel un numar de lider. Fiind legat de Corpul radiant numarul 10 face ca sufletul sa radieze in lume si sa-si manifeste curajul si capacitatea de a fi in fruntea bataliei. Intrebarea lui 10 este "Sunt eu cel mai bun dintre cei buni?". 
  • FUNDATIA = SUFLETUL + LECTIA =  8+10 = 18; 1+8 = 9. Baza, fundamentul pe care se sprijina, este reprezentata de un numar legat de Corpul subtil, 9 aduce intuitie, cunoasterea profunda a vietii, initiative legate de actiuni umanitare.
  • TALENTUL = suma ultimelor cifre din anul nasterii = 4+7 = 11. Talentul constientizat este reprezentat de un numar legat de corpul spiritual (toate corpurile in unul singur). El aduce abundenta sub orice forma, inspiratie, vizionarism, acces la toate energiile corpului, conectare la divinitate, dar si la experientele terestre, este numarul maestrului divin (guru). Ce viseaza 11, 8 construieste.
  • TRECUTUL sau numarul karmic (talentele mostenite sau care vin din alte vieti) = totalul numerelor din anul nasterii = 1+9+4+7 = 21; 2+1 = 3. Este un numar care aduce o viziune optimista asupra lumii, Cel aflat sub influenta sa este vesel, creativ, sociabil, plin de umor. 
  • EXTRA-CALITATI (sunt daruri care vin in ajutor in momentele grele ale vietii) = Talent + Trecut= 11 + 3 = 14; 1+4 = 5. Un 5 este fizic activ, are multa energie de daruit, straluceste in orice situatie, este flexibil, echilibrat, isi cunoaste prioritatile.
  • PROIECTIA = Suflet + Talent = 11+8 = 19; 1+9 = 10. Prima impresie pe care o lasa a supra celorlalti este aceea de lider. Orice va face, va fi in centrul atentiei, va radia, isi va asuma rolul de razboinic aflat in fruntea ostilor.
  • ESENTA proiectiei (de care persoana devine constienta la maturitate) = Lectia + Trecut = 10 + 3 = 13; 1+3 = 4. Impresia pe care o lasa este aceea de persoana echilibrata, care cantareste bine lucrurile, observa, are o viziune de ansamblu si da sfaturi fara sa judece.
  • SCOPUL VIETII sau DRUMUL VIETII = suma tuturor numerelor din data nasterii = 2+6+1+0+1+9+4+7 = 30 = 3. Este numarul magicianului, jovial, expresiv, creativ, vede partea pozitiva a vietii, ii place sa lucreze in echipa, pare ca trece prin viata cu usurinta fiindca nu ia lucrurile in tragic.
Calculul stabilitatii casatoriei (metoda Alexandrov), releva urmatoarele aspecte:


Vectorul
EL
EA
STABILITATEA INTERNA A FAMILIEI (SIF)
A.
3-5-7
2 cifre
3 cifre
B.
3-6-9
7 cifre
5 cifre
C.
2-5-8
2 cifre
3 cifre


AxBxC= 2x7x2 = 28
3x5x3 = 45
SIF = 28x45= 1.260/365 zile = 3,5 ani
STABILITATEA SPIRITUALA A FAMILIEI (SSF)
D.
1-5-9
7 cifre
3 cifre
E.
1-2-3
6 cifre
6 cifre
F.
1-4-7
5 cifre
4 cifre


DxExF=7x6x5 = 210
3x6x4 = 72
SSF= 210x72 = 15.120/365 zile = 41,4 ani
STABILITATEA TOTALA A FAMILIEI CLINTON = SIF + SSF = 3,5 ani + 41,4 ani = 45 ani

La fiecare 3,5 ani in familia Clinton poate sa apara o criza interna...Din 1975, de cand s-au casatorit, teoretic ar fi putut trece prin 10 crize interne, Monica Lewinski nu a fost decat una dintre ele...Daca ne uitam la vectorii fiecaruia dintre ei, vedem ca diagonala sexualitatii (3-5-7) nu este prea puternica la nici unul dintre ei, 2 cifre la unul, 3 cifre la celalalt. La fel si linia responsabilitatii si a dorintei de a pastra familia unita (2-5-8), care este sustinuta mai mult de Hillary.
Mai degraba intre ei s-a creeat un parteneriat politic, asa cum rezulta si din calculul stabilitatii spirituale.
Stabilitatea spirituala a familiei Clinton sta pe umerii lui Bill, care domina la numarul de cifre din diagonala spiritualitatii (1-5-9) si din linia urmaririi obiectivelor (1-4-7), in timp ce la vectorul energiei vitale si a fortei personalitatii (1-2-3) sunt la egalitate.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month