Mark Zuckerberg * n. 14.5.1984

 Pana azi nici nu mi-a trecut prin cap sa vad ce date are acest Zuckerberg - "munte de zahar"...
Chiar nu ma asteptam la ceva special, si totusi...

Atuul lui, la o prima analiza, este faptul ca are cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara si cifra de destin egale cu 5. El este coerent cu sine insusi, caracteristicile interioare, cele sociale si destinul lui nu intra niciodata in contradictie. Asta inseamna sa fii pe drumul tau, sa nu te framanti ca firea ta te trage spre ceva, societatea te impinge spre altceva si tu sa te gandesti "oare pe ce drum sa o apuc?".
Baiatul asta este de trei ori "cu stea in frunte".
Arhetipul cifrei de destin 5 este "cercetatorul", cel care promoveaza schimbarile de orice fel. Persoanele nascute sub semnul acestei vibratii au o inteligenta remarcabila, aptitudini creative, sunt impulsivi in gandire si actiune, sunt dispusi sa experimenteze tot ce poate insemna progres, libertate, schimbare.
Au o intuitie iesita din comun, prind din zbor toate nuantele unei probleme. Pentru ei fiecare zi e o provocare si accepta riscurile mai usor decat alte numere.

Matricea  lui arata ca are o predispozitie spre matematica si stiinte exacte, are o memorie foarte buna si stie sa jongleze cu informatiile pe care le detine (333), are capacitatea de a-si construi destinul (44), are logica, dar si o stima de sine suficient de mare incat sa-i permita sa creada ca e cel mai bun (55), are o vointa puternica (vectorul 4-5-6), este implinit din punct de vedere social si familial si este un tip responsabil (vectorul 2-5-8), stie foarte bine sa-si construiasca o cariera (vectorul 1-5-9).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month