Monica Tatoiu * n. 21.6.1956


Care sunt atuurile Monicai Tatoiu?
In primul rand 666 ii aduce capacitatea de a materializa tot ce isi pune in gand, adica pragmatism in doze infinite. Daca ea vrea sa realizeze ceva, nimeni si nimic nu o poate impiedica sa-si puna in practica planurile, indiferent in ce domeniu.
Cei cu 666 au un temperament debordant, sunt buni psihologi, cunosc omul de la prima privire, au instinctele bine dezvoltate. Daca le incalci principiile, ii tradezi sau ii critici in public, sa te feresti din calea lor.

In al doilea rand, cifra de destin 3 (dar si cifra de vibratie interioara 3) o ajuta sa aiba aceasta predispozitie spre comunicare si elocventa.
Cei cu cifra de destin 3 sunt generosi si idealisti, sufletisti, optimisti, plini de viata, usor de influentat daca li se gadila putin vanitatea. Au o vitalitate si o energie efervescenta, care ii dinamizeaza si pe cei din jurul lor. Nu urmaresc succesul ca mijloc de dominare a celorlalti sau pentru putere, ci ca o modalitate de automultumire. Exprimandu-se cu usurinta, tot timpul au tendinta sa-si spuna parerea, indiferent daca au ceva important de spus sau nu.
Culmea e ca ea nu vrea sa supere pe nimeni, cu cifra de vibratie exterioara 6, mai degraba  vrea binele celorlalti, vrea sa fie utila, sa aduca armonia, nu sa dezbine. Este loiala, cinstita, vrea sa faca bine, dar uneori cand vede ca lucrurile nu merg in directia dorita de ea, isi aroga rolul de sefa si incearca sa domine.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month