Andreea Balan * n.23.6.1984

Pentru unii numerologi ziua nasterii reprezinta prima sfera de influenta si indica personalitatea individului. In cazul in care ziua nasterii este formata dintr-o singura cifra, sfera personalitatii este dominata de o singura vibratie, dar daca este formata din doua cifre, pot sa apara influentele a trei vibratii, a celor doua cifre de baza, precum si a sumei lor. Andreea Balan fiind nascuta intr-o zi de 23 se afla atat sub influenta lui 5, cat si sub influenta lui 2 si 3.
Personalitatile de tip 5 sunt spirite fara astampar, aflate in permanenta in cautarea noului, a schimbarii, se dedica acumularii cat mai multor experiente, sunt intreprinzatoare, pline de energie, dornice sa progreseze. Cinci fiind si vibratia simturilor, cei aflati sub influenta lui au capacitatea de a se misca cu usurinta in plan fizic, emotional si mental. In acelasi timp 5 fiind intr-o pozitie mediana in sirul numerelor, aceasta il face sa fie singurul numar care comunica cu toate celelalte. Acest 5, format din 2 si 3, aduce in plus amabilitatea si receptivitatea lui 2, precum si creativitatea si dorinta de exprimare a lui 3.
Andreea are cifra de vibratie exterioara, precum si cifra de destin 6, vibratie care aduce echilibru si armonie. Fetita rebela din "Andre", devine o femeie echilibrata si sigura pe sine.
In general, 6 este interpretat ca fiind simbolul vietii de familie, al unitatii vietii in comunitate, al perpetuarii continue a ceea ce se cheama "a da - a primi", atat la nivel afectiv, cat si al vietii sociale. Interpretarea pe care o gasesc cea mai potrivita este aceea de "parinte interior", cel care are capacitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa progreseze si sa se dezvolte.
Persoanele nascute sub semnul lui 6 sunt generoase, demne de incredere, se poate conta pe fidelitatea lor. Simt permanent nevoia de a se inconjura de armonie, frumusete, confort, isi asuma foarte usor obligatii si responsabilitati legate de familie.
Idealisti, caritabili si intelegatori, ei sunt intotdeauna dispusi sa-si ofere sprijinul celor care au nevoie de el, luptand pentru dreptatea si adevarul semenilor lor.
Cifra ei de destin 6 provine din 33, un Numar Maestru care caracterizeaza o persoana destinata sa aduca bucurie in lume prin creativitate si compasiune. Cel cu un astfel de destin se simte responsabil pentru altii, are tendinta sa se puna in locul celorlalti si sa ia asupra sa suferintele lor, fara sa ceara nimic in schimb si fara sa judece. Are carisma, intuitie, stie sa educe prin deschiderea mintii. Este mereu disponibil, modest, accepta cu seninatate incercarile vietii, stie ca nu este crezut si ca este tradat de multe ori. Meserii ca aceea de profesor, vindecator, artist, entertainer i se potrivesc foarte bine.
Numarul ei karmic este 11. Vibratiile acestui numar aduc intelegere si cunoastere dincolo de limitele perceptiei altora, aduc intuitie, idei avangardiste si originalitate.

Cat priveste matricea, Andreea are trei de 1 (111). Fiind o persoana echilibrata din punct de vedere psihic, tendinta ei este aceea de a nu supara pe nimeni niciodata. Nu ii plac situatiile conflictuale si lumea se simte confortabil in preajma ei. Cei cu 111 au intotdeauna un feed-back cu interlocutorul, stiu cum rezoneaza cuvintele lor in interiorul acestuia si daca simt ca ceva nu este in regula, pot sa anticipeze acest lucru cu mult inainte ca acesta sa reactioneze. Imediat vor veni cu explicatii suplimentare, pentru a fi bine inteles sau schimba subiectul. "Aceste hotarari nu se iau din punct de vedere intelectual, deoarece viteza de reactie a sistemului intelectual este mult mai mica decat a sistemului lui 1. Hotararile se iau cu mult inainte ca mintea sa inteleaga ce s-a intamplat de fapt. Senzatiile sunt cele care determina schimbarea de atitudine. De aici si faptul ca oamenii  cu 111 se bazeaza foarte mult pe senzatiile lor interioare. In conversatie mingea se afla tot timpul la ei." (Anatol Basarab)

Cu 333 are o memorie foarte buna, este destul de migaloasa si cateodata cicalitoare.
Andreea  are 22 ceea ce inseamna ca se afla tot timpul intr-o legatura reciproca cu interlocutorii ei. Cei cu 22 sunt comunicativi, le place sa declanseze in ceilalti emotii si senzatii placute. Prefera discutiile emotionale mai mult decat pe cele informationale. Starea ei emotionala depinde de ceea ce se intampla in jurul ei.
Cu 99 ea are un potential intelectual ridicat, este o fata inteligenta in ciuda a ceea ce s-ar putea crede despre ea. Cei cu 2 de 9, avand un sistem format din doua canale, invata pentru ei, dar sunt disponibili sa invete si pe altii. Ei sunt acei lenesi care daca sunt stimulati corect, pot atinge succese remarcabile.
Analiza datei de nastere cu ajutorul Rotii Tiroleze a Numerelor, prezentata pe larg AICI, arata ca Andreea are o Semnatura speciala, Nord-Est-Sud-Vest, cu centrul de greutate in Est, fiind daruita cu multiple calitati, cel mai greu ii este unui astfel de om sa aleaga spre ce domeniu sa se indrepte. Ei pot realiza cu mare usurinta lucruri pentru care altii se straduiesc din greu. Niciodata nu isi pierd vremea cu lucruri superficiale, sunt foarte atenti la lucrurile importante in viata si la modul cum isi construiesc succesul. Cand au in minte un proiect, stau si il pritocesc un timp destul de lung, incat ceilalti au impresia ca nu fac nimic. De fapt standardele inalte pe care si le impun, ii determina sa ia deciziile cu intarziere si sa judece bine inainte de a actiona. Estul, ca centru de greutate, ii aduce Andreei talentul muzical, intuitia, empatia si comunicarea cu ceilalti. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month