Kristen Stewart * n. 9.4.1990 & Robert Pattinson * n. 13.5.1986


Kristen Stewart este o persoana foarte inteligenta (999), care stie ce vrea si isi cunoaste valoarea (55). Este cam egoista (11), in sufletul ei este putin poeta si idealista ( cifra de vibratie interioara 9), dar in contact cu realitatea reactioneaza foarte bine,  revine cu picioarele pe pamant atunci cand trebuie (cifra de vibratie exterioara 4).
Creativitatea ei (7-8-9) se manifesta in masura in care ii este activat simtul responsabilitatii, in principal fiind o persoana care se bazeaza pe inteligenta (999).
Cifra ei de destin este 5, cifra "comunicatorului", a celui care trebuie sa provoace schimbarea, a celui care cauta libertatea.
Cei aflati sub vibratia lui 5 sunt talentati in multe domenii, sunt foarte versatili, si cum 5 este simbolul celor 5 simturi, radiaza in mod inconstient un adevarat magnetism sexual. Perspicace si analitici, sunt mereu in cautarea unei cai mai rapide de rezolvare a problemelor.

Robert Pattinson este un tip echilibrat psihic, mai putin echilibrat emotional. Starea lui depinde foarte mult de impulsurile care le primeste dinafara. Tradarea lui Kristen cred ca l-a afectat foarte mult, asta cu conditia ca ei sa fi fost iubiti pe bune si nu cu contract.(Au aparut deja zvonuri ca intre ei nu e decat marketing...5.9.2012)
Este o persoana cu o vointa foarte puternica, foarte practic, capabil sa atraga bogatia in viata lui, il intereseaza foarte mult cariera, adica stie sa aprofundeze domeniul care il intereseaza. Cu 3333, are o memorie foarte buna, stie sa foloseasca informatiile pe care le detine, stie sa joace foarte bine teatru, chiar si el crede ce spune, ceea ce cu siguranta il ajuta  in meserie.

Cifra lui de vibratie interioara este 4, iar cifra de vibratie exterioara este 5, doua vibratii contradictorii. E un pic chinuit omul intre dorinta de stabilitate si dorinta de schimbare, de libertate si evolutie.

Cifra lui de destin este 6, e din nou in cautarea armoniei, intre bine si rau. 6 este cifra artistilor si a muzicienilor, nu e de mirare ca a inceput cu muzica, a studiat chitara si pianul, a facut parte si dintr-o formatie. Asociat cu iubirea, responsabilitatea si intelegerea celorlati, 6 este o vibratie care aduce onestitate si fidelitate, dar si incapatanare si tendinta de a domina in spatiul familial si al prietenilor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month