Lara Fabian * n. 9.1.1970


Lara Fabian are cinci de 9 in matrice (99999)! Am intalnit asa ceva doar la vreo 3 persoane, dintre care 2 erau maestrii spirituali si terapeuti...
Fata asta  este incontestabil daruita, iubita si sustinuta de Divinitate!
Are cifra de vibratie interioara 9, cifra de destin 9, cifra karmica 9!
Numarul 9 cuprinde vibratiile tuturor numerelor care il preced. Persoana aflata sub influenta lui 9 poate fi capabila de orice, atat in sens pozitiv, cat si negativ, pentru ca riscul de a-si dispersa energia este foarte mare. Are o intuitie foarte dezvoltata, este inspirata si capabila sa inteleaga lucrurile in profunzimea lor spirituala.
Constiente ca viata lor nu este decat o mica pietricica intr-un mozaic mult mai mare, persoanele aflate sub vibratia lui 9, au o natura complexa si nuantata, care le conduce de multe ori spre o viata formata din suisuri si coborasuri. Pot sa treaca usor de la euforie la disperare, de la calm la depresie. Acest lucru se intampla mai ales la tinerete, cand aceste persoane inca nu constientizeaza care este adevarata lor misiune in viata aceasta.
Cei nascuti sub influenta lui 9 sunt carismatici, creativi, cu un simt al dramatismului foarte dezvoltat, sunt observatori abili, cu o gandire clara, careia nu ii scapa niciun amanunt. Deseori pot fi considerati de ceilalti fiinte extravagante si ciudate pentru ca nu se comporta dupa regulile impuse de societate.
Fiind numarul iubirii universale, un 9 evoluat, situat la inaltimea misiunii spirituale care i-a fost incredintata, va incerca sa daruiasca ceva din intelepciunea si dragostea sa persoanelor cu care intra in contact, va fi un un binefacator, gata oricand sa se identifice cu problemele celor neajutorati sau va incerca sa daca lumea mai buna prin arta sa.
Referitor la 99999, dar si la vectorul 7-8-9, este clar ca Lara Fabian este o persoana foarte creativa si inspirata. A inceput sa compuna inca din adolescenta, cand a primit in dar un pian si este coautoarea multora dintre sensibilele si uneori ciudatele ei cantece (ma refer la mesajul ascuns al unora dintre acestea). Asta se stie...
Teoretic, zona lui 9 reprezinta capacitatea de a participa la activarea unui nivel de intelegere superior, la acumularea informatiilor in general, informatii care trebuie folosite spre modificarea existentei. Cand cineva are multi de 7, acesta are capacitatea de a intui lucruri ascunse, si care memorizate in acest sistem il fac mai intelept. Daca in matrice sunt mai multi de 3, atunci persoana are o experienta bogata referitoare la trairi, senzatii, impulsuri. Daca insa are mai multi de 9, inseamna ca acesta stie foarte multe lucruri la nivel de informatii, dar nu obligatoriu la nivel de experiente traite. Stie, fara sa fi experimentat...

Pe langa numeroasele cifre de 9, Lara Fabian mai are si cifra de vibratie exterioara 1, ce caracterizeaza o personalitate carismatica, energica, hotarata, care isi urmareste cu incapatanare scopul propus.

Si mai are si misiunea in viata 7...cifra filozofului si a misticului, idealisti si visatori,creativi si nonconformisti.
Cine are, are...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month