Maia Morgenstern * n.1.5.1962


Maia Morgenstern are o matrice foarte diferita de a celor mai multi oameni celebri, in special artisti, in vectorul talentului si creativitatii (7-8-9) nu are decat o singura cifra, ceea ce inseamna ca performantele ei actoricesti sunt sustinute de alte numere, cum ar fi cei 4 de 2 (2222), care arata calitati extrasenzoriale manifestate in puterea cuvantului rostit. Are o vointa iesita din comun si capacitatea de a-si sustine material familia (vectorul 4-5-6). Are cifra de vibratie interioara 1 (initiator, inovator, conducator, original, creativ), cifra de vibratie exterioara 5 (cel cu stea in frunte, comunicatorul, cel care iubeste libertatea si schimbarea), iar cifra sa de destin este 6. Ce medalion poarta ea de obicei? Hexagrama, desigur, care este si simbolul cifrei ei de destin, printre altele.
Hexagrama este formata din doua triunghiuri, unul cu varful in sus, care reprezinta  binele, evolutia, si unul cu varful in jos, care reprezinta raul, degradarea. " Atata timp cat omul lui 6 se gaseste in centrul celor doua triunghiuri, ele este un om desavarsit, daca se plaseaza in triunghiul cu varful in sus, el poate deveni mai evoluat spiritual, iar daca ceva il determina sa cada in triunghiul cu varful in jos, atunci feriti-va de furia si mania lui. Prin aceste doua triunghiuri care reprezinta emotiile, gandurile si faptele, atat pozitive cat si negative in echilibru, omul lui 6 contine in el aceasta contradictie subtila dar si puternica." (Anatol Basarab).
Cei aflati sub vibratia lui 6 tind spre armonie interioara si exterioara, nu suporta violenta, intoleranta si prostia omeneasca. Ei sunt dedicati trup si suflet  familiei, numai fericirea si linistea caminului dau un sens existentei lor. Simt permanent nevoia de a se sti inconjurati de armonie, frumusete si confort. Tandri, linistiti, cu un temperament placut, isi fac foarte usor prieteni, si in acelasi timp sunt demni de incredere, se poate conta pe pe sfaturile lor. Idealisti, intelegatori, sunt intotdeauna dispusi sa-si ofere sprijinul celor din jurul lor. Se vor simti impliniti in profesii legate de arta, pentru ca dispun de aptitudini creatoare bine dezvoltate.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month