Adam Sandler * n. 9.9.1966

 Mi-a iesit o faţă de clown...in fond, aceasta e chiar esenta personalitatii lui Sandler. De unde ii vine umorul, nu stiu, dar caldura umana si sclipirea tandra din ochi, e posibil sa aiba legatura cu cei doi de 9 din data nasterii.
Cifra de vibratie interioara si cifra de vibratie exterioara sunt egale cu 9.
Vibratia lui 9 aduce compasiune, iubire, generozitate, capacitatea de a comunica si a influenta, o viziune mai ampla asupra lumii. Tocmai pentru ca sunt generoase, persoanele aflate sub aceasta vibratie se disting de marea masa si pot sa aiba succese remarcabile, iar daca se imbogatesc, isi folosesc banii pentru opere caritabile. Au o minte deschisa, sunt disponibili, stiu sa ierte, fac orice pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se simta bine. Sunt romantici, artistici, iubesc cultura, sunt autodidacti. Sunt hiperactivi, iar atunci cand nu reusesc sa finalizeze un obiectiv, se enerveaza si dau vina pe toata lumea. Au o intuitie puternica si stiu ca viata asta face parte dintr-un proiect mai larg. Energia lui 9 cuprinde energia tuturor celorlalte 8 numere precedente, ea poate fi folosita atat in sens constructiv cat si distructiv.
Succesul lui Adam Sandler se bazeaza pe inteligenta (999), vointa puternica, vectorul 4-5-6, unde 444 ii aduce o anumita inteligenta a corpului fizic si capacitatea de a se recreea pe sine.
Cifra sa de destin este 4, la fel si cifra karmica. Un clown, un poet, un vizionar are  misiunea de a construi ceva durabil si chiar reuseste. In fond vibratia lui 4 este exact opusul vibratiei lui 9. Un  4 este mai degraba legat de lumea materiala, se descurca bine in activitati de rutina, care cer rabdare si disciplina. Un 4 nu isi asuma niciodata riscuri, el calculeaza totul dinainte. Prudenta ii face rezervati si in relatiile cu ceilalti, nu isi arata sentimentele imediat, nu au incredere in oricine. Un 9 face exact pe dos. Interesanta combinatie! Cifra lui karmica 4, provine totusi din 22, un numar maestru care favorizeaza operele geniale, proiectele imposibile pentru altii.
Si totusi, poate in asta consta succesul lui: a stiut (i s-a dat) sa combine generozitatea sufletului, capacitatea creativa, daruirea, cu simtul practic.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month