P!nk * n. 8.9.1979

Cu patru de 9 (9999) in matrice Pink are o inteligenta deosebita, iar coloana 7-8-9 arata ca are talente cu carul, dificultatea ei a fost sa aleaga in ce domeniu sa se manifeste. 777 este un semn foarte puternic care inseamna si suport divin, noroc, dar si faptul ca Dumnezeu iti da anumite inzestrari, pentru a merge pe un anumit drum, nu ai de ales. De aici o anumita deruta, toti cei care au acest semn, au momente de rascruce in care nu inteleg ce trebuie sa faca, de ce au venit aici si incearca sa mearga impotriva destinului, dar intotdeauna revin la calea initiala, au doar incidente de parcurs. Drogurile, comportamentul antisocial, faptul ca la scoala era izolata fiindca era "problematica", fac parte din biografia lui Pink.
Are cifra de vibratie interioara 8, cifra celor ambitiosi, dornici de putere si destinati succesului.  Nativii zilei de 8 au obiective bine conturate, sunt mereu in cautarea independentei, dar sunt si foarte buni organizatori. Puterea acestora se poate manifesta in foarte multe feluri. Ea nu implica insa distrugerea sau supunerea celorlalti, ci dimpotriva, punerea puterii  la dispozitia lor sau cel putin impartirea ei cu cei din jur. Succesul, bunastarea materiala si spirituala sunt la indemana celor nascuti pe 8, cu conditia ca ei sa actioneze fara ezitari.
Cifra sa de vibratie exterioara este 9, cifra iubirii profunde fata de tot ce reprezinta viata, cifra idealistilor, a poetilor neintelesi. Compasiunea, intelegerea, toleranta, sunt calitati ale celor aflati sub aceasta vibratie.
Cifra sa de destin este 7 si arata ca este foarte intuitiva, analitica si perfectionista. Inca de mica scria versuri de o profunzime care o speria pe mama ei. Preocuparile unui 7 sunt analiza, studiul, aprofundarea cunostintelor. Un 7 se recunoaste de mic, el sta singur in camera si demonteaza jucarii sa vada cum sunt facute. Dupa divortul parintilor ei, avea 7 ani (iar 7), ea incepe sa se izoleze si sa "demonteze" droguri.
Arhetipul lui 7 este "expertul", cel care se dedica trup si suflet unui singur scop, exerseaza pana face lucrurile la perfectie, fie in arta, fie in orice alta activitate.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month