Zac Efron * n.18.10.1987

Zac(hary David Alexander) Efron, este un actor foarte talentat din generatia tanara, urmas demn al lui DiCaprio. Baietasul este bine dotat numerologic, are toate sansele sa se descurce excelent in lumea Hollywood-ului.
Echilibrat din punct de vedere psihic, el are capacitatea de a-si domina instinctele, nu cedeaza presiunilor psihice, imaginatiei sau altor factori externi (111).  Este genul de om cu care gasesti intotdeauna o cale de intelegere, un limbaj comun. 
Emotional este mai vulnerabil (lipsa lui 2). Sistemul lui 2 se refera la adaptabilitatea la starile interioare. Uneori se adapteaza rapid cu o anumita stare interioara, alteori se simte foarte rau cu aceeasi stare interioara.
Are o memorie foarte buna, capacitatea de a folosi informatiile pe care le detine in folosul sau, se descurca foarte bine in  momentele dificile, nu sta mult pe ganduri pentru a lua o decizie. Ii place sa experimenteze senzatii tari, sa se puna pe sine in situatii extreme, aflate insa intotdeauna sub controlul ratiunii (333).
Cu 888 in matrice, Zac Efron este dintre cei care au un simt al datoriei foarte dezvoltat si se considera responsabili pentru mase mari de oameni. 
Este o persoana foarte creativa (vectorul 7-8-9), are capacitatea de a-si construi o cariera (1-5-9), dar are si vectorul atingerii scopului propus complet (3-5-7). 
Cifra sa de vibratie interioara este 9, o vibratie care caracterizeaza o fiinta solara, carismatica, generoasa, cu o viziune mai larga asupra lumii, capabila sa inteleaga problemele celorlati.
Cifra de vibratie exterioara 1, ii aduce in plus originalitate, independenta, calitati de lider, ambitie, vointa. Este o energie de tip masculin, activa, expansionista, care il impinge spre a experimenta mereu, chiar cu riscul de a gresi, din dorinta de a fi el insusi.
Cifra lui de destin este 8, o cifra legata de gestiunea puterii, si care, in combinatie cu intuitia spirituala poate genera o energie foarte puternica, capabila de realizari importante.
Ambitiosi, puternici, organizati, marinimosi, cei aflati sub vibratia lui 8 sunt cei care lupta pentru placerea competitiei. Detesta sa depinda de ceilalti, sunt foarte buni organizatori, sunt curajosi, isi fixeaza obiective clare in viata, muncesc mult, dar cu folos, succesul material face parte din destinul lor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month