Jane Fonda * n. 21.12.1937

 "Barbarella"  a implinit in 21.12.2012 75 de ani!
Si 21 si 12 au aceeasi vibratie, 3, allegria, allegria!
Da, 3-ul straluceste, este vesel, optimist, gentil, cu simtul umorului, are multi prieteni, are mult farmec si doreste sa-i fie recunoscut acest farmec, se hraneste din admiratia celorlalti. Tot timpul in cautarea actiunii, vrea sa descopere ceva nou, sa creeze, are o imaginatie debordanta si o inspiratie exuberanta. Entuziasmul lui e contagios, iar amibitia de a fi in prim plan nu este in masura sa-l dezechilibreze psihic. Familia este o structura pe care o apreciaza, dar nu se da in laturi de la legaturi extraconjugale.
Numarul 3 ii da farmec lui Jane Fonda, dar cifra destinului, care este 8, ii da forta, putere si succes material, social, spiritual.
Principalele calitati ale lui 8 sunt curajul si determinarea. Cei aflati sub aceasta vibratie au o rezistenta proverbiala, sunt ambitiosi, se lanseaza in batalia vietii fara rezerve, sunt buni strategi, lucreaza in acelasi timp pe mai multe fronturi.
Dar Jane Fonda, nu numai ca este o femeie puternica, dar intotdeauna s-a aliat cu barbati puternici: primul sot, Roger Vadim, era un regizor de succes, al doilea sot, Tom Haydan, era un activist politic si politician cu o cariera importanta, iar al treilea, Ted Turner, era de-a dreptul un mogul de presa!
Mai mult decat atat, cifra misiunii in viata este 1! "Number one" pe toate planurile!
Si nu e totul. Dotata cu o forta psihica destul de mare (111), ea stie sa gaseasca intotdeauna echilibrul dintre ideile sale si cele ale interlocutorului sau, nu incearca sa domine, dar nici sa fie in situatia de supus, fiindca este fiinta independenta si nonconformista.
Cu 5 de 2 (22222) in matrice, din punct de vedere emotional, are o mare forta de a influenta starile psihoemotionale si energetice ale celorlalti, dar in acelasi timp de a se autovindeca si de a-si restabili energiile foarte rapid.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month