Marcel Pavel * n. 4.12.1959


La prima vedere Marcel Pavel pare un tip tenace, muncitor, care isi face meseria cu multa seriozitate. La a doua vedere, el pare un om vesel, deschis, pus tot timpul  pe glume. Marcel Pavel este intr-adevar exact ce pare si la prima, si la a doua vedere. Nascut intr-o zi de 4, el este un om echilibrat, traditionalist, leal, cu simt practic, atent la detalii, bun organizator, stabil. In acelasi timp cifra lunii in care s-a nascut 12 (1+2=3), ii aduce calitatile vibrationale ale lui 3: vesel, comunicativ, prietenos, creativ, iubitor de distractii. Cifra de vibratie interioara pare a intra in contradictie cu cifra de vibratie exterioara. Din fericire seriozitatea lui este sustinuta de cifra destinului care este tot 4. Este cifra celui care pune caramida cu caramida, fara sa oboseasca, cu multa rabdare, pentru a construi ceva solid in viata lui. El a facut asta atat in cariera, cat si in familie. Sa iti termini studiile la 50 de ani, face parte din acel impuls al lui 4 de a face lucrurile bine, temeinic si sistematic. Capacitatea de a patrunde adanc intr-un domeniu, actiune definita si cu termenul de "a construi o cariera", apare si in matrice prin vectorul 1-5-9.
Cu 111 in matrice Marcel Pavel are o forta psihica destul de mare, dar nu este genul autoritar, ci mai degraba intelegator. Nu ii plac situatiile conflictuale, este deschis pentru colaborare, pretuieste sinceritatea, uraste minciuna si prefacatoria. Are o intuitie foarte buna, intelege rapid cand cineva una spune si alta gandeste.
Este si un bun comunicator prin cifra 5 care apare ca misiune in viata (anul nasterii 59 = 5+9= 14 = 5), dar si in pozitia de cifra karmica (23= 5), deci are o dubla sustinere.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month