Meg Ryan * n. 19.11.1961


Frumusica Meg Ryan, cu chipul ei angelic, este cunoscuta ca avand o personalitate efervescenta, dar cu 7 de 1 (1111111) in matrice, e chiar mai mult decat atat, este o forta a naturii greu de stapanit.
Zece ani de casnicie cu Dennis Quaid, desi nici unul dintre ei nu are vectorul 2-5-8 complet, simtul responsabilitatii fata de familie fiindu-le cam strain amandurora, a fost o perioada destul de lunga pentru un temperament ca al ei. Probabil se sustineau reciproc. Unde avea ea o lipsa,  el avea un plus. El nu are o forta psihica prea mare, dar are o vointa incredibila cu 444 si 555 in matrice, ceea ce lui Meg ii lipseste cu desavarsire.
Personalitatea ei se bazeaza in plus pe o inteligenta deosebita avand 4 de 9 (9999) in matrice.
Cifra sa de vibratie interioara este 1, simbolul fortei si al initiativei personale. Motto-ul unei personalitati ghidata de vibratia lui 1 este: "eu sunt eu si vreau sa fiu eu insami". Este o energie masculina, convergenta, rationala. De altfel matricea ei este dominata de elementul foc, de tip masculin Yang.
Cifra sa de vibratie exterioara este 11, la fel si cifra sa de destin. 11 este un Numar Maestru cu multa energie ce potenteaza caracteristicile lui 1. 1 si 1, adica "eu si cu mine" in oglinda, sau "eu si celalalt", adica nevoia de celalalt pentru a se regasi pe sine.
Viata unui 11 cere o implicare totala, este o succesiune de probe dure la care este supusa persoana aflata sub aceasta vibratie, pentru ca standardele pe care si le fixeaza sunt foarte inalte.        
Intuitiv, idealist, inspirat, excentric, carismatic, sunt cateva din caracteristicile unui 11.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month