Scarlett Johansson * n. 22.11.1984

Nascuta intr-o zi de 22, Scarlett Johansson are din start un atu, un Numar Maestru a carui vibratie ii aduce un succes asigurat, posibilitatea de a-si pune in valoare calitatile, de a le gestiona in modul cel mai potrivit, sarind etapele si comprimand timpul. Cand, la 14 ani, Robert Redford o alegea pentru rolul  de mare succes din "The horse whisperer", ea era deja la al 7-lea film.
Si cifra sa de vibratie exterioara este tot un Numar Maestru, 11. Spre deosebire de 22, care ii aduce capacitatea de a crea si de a pune in practica ceea ce isi propune, 11 ii confera mai mult o atitudine contemplativa,  imaginatie si intuitie.
Cifra ei de destin este 1, ce corespunde unui drum al celor nascuti pentru actiune si pentru care realizarile sunt de natura individuala. Ei sunt dotati cu vointa, discernamant, capacitatea de a sti sa aleaga, dorinta de a-si asuma riscuri, independenta si originalitate. Ei sunt inovatorii combativi si plini de energie care stiu sa-i puna in actiune si pe cei din jurul lor. Ce coincidenta, culoarea corespunzatoare numarului 1 este chiar rosul, adica "scarlet"...
Cu 4 de 1(1111) si 4 de 2(2222), are o forta mentala si emotionala greu de stapanit. Vorbele celor cu 2222 ranesc profund. Ea insasi recunoaste intr-un interviu legat de divortul ei de Ryan Raynolds, ca ii place sa spuna lucrurilor pe nume, ceea ce putina lume suporta. Cred si eu, mai ales de la o persoana cu aceasta putere emotionala imprimata vorbelor!
Avand 88 in matrice Scarlett, putea sa-si asume responsabilitatea pastrarii acestei casatorii, dar cel care a dezertat cred ca a fost el, care nu are 8 in matrice si cred ca nu se simtea in stare sa accepte aceasta responsabilitate. Pacat, fiindca aveau multe in comun, atat emotional, cat si mental, si el este o persoana deosebita, cu 11 cifra de destin si 1 cifra de vibratie exterioara. Erau prea competitivi unul fata de altul, erau prea buni luati fiecare in parte...
Scarlett Johansson are un frate geaman nascut cu 4 minute mai tarziu decat ea. In mod normal ar trebui sa aiba un destin asemanator. Si totusi... Luand in considerare faptul ca ea este al 3-lea copil al familiei, iar fratele ei al 4-lea, incep sa apara deja diferentele!
Al 3-lea copil al unei familii  viseaza sa fie primul la nivelul aprecierilor pe care se asteapta sa le primeasca si se comporta ca unul care trebuie neaparat ascultat. El este foarte distractiv, vesel, pus pe sotii, are farmec, stie sa fie lingusitor, vrea sa se evidentieze in orice situatie.
Cu al 4-lea copil al unei familii, lucrurile se schimba pentru ca el trebuie sa fie pastratorul traditiilor in familie, cel cu picioarele pe pamant, care se ofera voluntar cand e vorba de sarcini concrete, este cel care respecta regulile, caruia ii place ordinea, care are talente legate de lucruri concrete...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month