Mihai Traistariu * n. 16.12.1979

Ziua de 16 contine o combinatie de numere foarte interesanta: 1, care este o cifra dinamica, masculina, mentala si 6, care este o cifra feminina, a energiilor afective. Avem, pe de o parte, nevoia de actiune, pe de alta parte, nevoia de calm si repaus, pe de o parte energia focului, pe de alta parte adancimea apei. Exprimarea lui 1 se face intr-o maniera mai putin dura, mai nuantata si mai concilianta in combinatie cu 6. Suma lor, (1+6) este 7, cifra celor solitari, cu o viata interioara foarte bogata, a celor independenti,  dotati cu o mare capacitate analitica. Cei cu cifra de vibratie 7, sunt persoane care par destul de reci, mai putin sociabile, din cauza faptului ca traiesc absorbiti intr-o lume a lor, plina de ganduri. Nu e de mirare ca Mihai Traistariu viseaza un laborator experimental unde oamenii de stiinta sa descopere secretele vietii... Este exact ceea ce i se potriveste unui 7, dorinta de a gasi raspunsuri la intrebarile care-l framanta. 7 mai apare in "codul" sau si ca misiune personala (anul 7+9= 16=7), dar si ca numar karmic.
Cifra sa de vibratie exterioara este 3, cifra celor dinamici, veseli, optimisti, mereu in cautarea noului, creativi, plini de imaginatie, pentru care scena este locul potrivit sa se exprime. Cifra 3 este "responsabila' si pentru stilul exibitionist din ultima vreme.
Cifra sa de destin este 9, cifra celor dotati cu sensibilitate si cu o generozitate dezinteresata.  Ei sunt "aventurierii spiritului", au o mare capacitate de adaptare si  o viziune profunda asupra lumii. Arhetipul lui 9 este "Eremitul", cel care la sfarsitul drumului sau initiatic este constient ca toate obstacolele si dificultatile in aceasta viata au un scop unic, acela de a-i calauzi si indruma pe ceilalti pelerini aflati pe calea desavarsirii spirituale.
In ce priveste matricea, Mihai Traistariu este o persoana cu o forta psihica destul de mare (111), fara a tinde spre impunerea cu orice pret a propriilor idei. E foarte diplomat in cazul unui conflict, este capabil sa aplaneze orice fel de disputa, are darul de a linisti si a calma. E un foarte bun sfatuitor, in preajma lui lumea se simte confortabil, intrucat nu are tendinta de a se supra aprecia.
Are calitati intelectuale deosebite(999), avand si 33, el are o minte ascutita si patrunzatoare,  zonele sale de interes fiind foarte diverse, are si capacitatea de a-si schimba profesia, la nevoie...
Are zona spiritualitatii bine conturata (1-4-7), iar in ce priveste bunastarea materiala (vectorul 3-6-9), se poate spune ca este omul care "nu vorbeste despre bani, el ii are".

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month