Mark Zuckerberg * n. 14.5.1984

 Pana azi nici nu mi-a trecut prin cap sa vad ce date are acest Zuckerberg - "munte de zahar"...
Chiar nu ma asteptam la ceva special, si totusi...

Atuul lui, la o prima analiza, este faptul ca are cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara si cifra de destin egale cu 5. El este coerent cu sine insusi, caracteristicile interioare, cele sociale si destinul lui nu intra niciodata in contradictie. Asta inseamna sa fii pe drumul tau, sa nu te framanti ca firea ta te trage spre ceva, societatea te impinge spre altceva si tu sa te gandesti "oare pe ce drum sa o apuc?".
Baiatul asta este de trei ori "cu stea in frunte".
Arhetipul cifrei de destin 5 este "cercetatorul", cel care promoveaza schimbarile de orice fel. Persoanele nascute sub semnul acestei vibratii au o inteligenta remarcabila, aptitudini creative, sunt impulsivi in gandire si actiune, sunt dispusi sa experimenteze tot ce poate insemna progres, libertate, schimbare.
Au o intuitie iesita din comun, prind din zbor toate nuantele unei probleme. Pentru ei fiecare zi e o provocare si accepta riscurile mai usor decat alte numere.

Matricea  lui arata ca are o predispozitie spre matematica si stiinte exacte, are o memorie foarte buna si stie sa jongleze cu informatiile pe care le detine (333), are capacitatea de a-si construi destinul (44), are logica, dar si o stima de sine suficient de mare incat sa-i permita sa creada ca e cel mai bun (55), are o vointa puternica (vectorul 4-5-6), este implinit din punct de vedere social si familial si este un tip responsabil (vectorul 2-5-8), stie foarte bine sa-si construiasca o cariera (vectorul 1-5-9).




Analiza complexa, atat pe baza numelui, cat si pe baza datei de nastere, dupa modelul ACESTA, arata astfel:

Data nasterii: 14.5.1984 
Voc

1



5


9
6



3


5


5


34
7

M
A
R
K

E
L
L
I
O
T

Z
U
C
K
E
R
B
E
R
G


Con
4

9
2


3
3


2

8

3
2

9
2

9
7
63
9
Total






















97
16/7




















Arhetipuri dominante in Talismanul lui Zuckerberg:

DORINTA INIMII = 7, Arhetipul Inteleptului, perfectionistul, analiticul, ciudatul, cel care in singuratate analizeaza, studiaza, vrea sa stie, isi pune mii de intrebari.
NUMARUL DE REALIZARE = 9, Arhetipul Vizionarului, cel care are mari idealuri, este in serviciul umanitatii, doreste sa construiasca ceva pentru omenire, este generos, intelept, carismatic.
NUMARUL DE EXPRIMARE = 7, Arhetipul Inteleptului - la fel cu Dorinta inimii.
NUMARL DESTINULUI  = 14.5.1984 = 1+4+5+1+9+8+4 = 32 = 5, Arhetipul Comunicatorului, al exploratorului, cel care iubeste libertatea, original, optimist, vulcanic, mereu in cautarea unor noi experiente.
CHINTESENTA = 3, Arhetipul Creativului, cel care se joaca, ii distreaza pe altii, are idei originale, are imaginatie, isi depaseste limitele.
In CICLURI gasim 2 Arhetipuri: 1, Arhetipul Conducatorului (cel care are calitati de leader, care inventeaza ceva ce nu exista, cel care are spirit intreprinzator, capacitate de decizie, strategul) si 9, Arhetipul Vizionarului, care mai apare in Talisman de mai multe ori.

Andreea Esca * n. 29.8.1972

Multa lume se intreaba: "Ce are Andreea Esca atat de special? Oricine poate sa citeasca de pe un prompter". Asa este, dar nu oricine are cifra de vibratie interioara 11, cifra de vibratie exterioara 8 si cifra de destin 11, un Numar Maestru!
A avea succes nu inseamna a fi neaparat in lumina reflectoarelor, ci a trai utilizand in mod inteligent si creativ valorile propriei personalitati, inseamna a sti sa-ti descifrezi "codul" si sa traiesti in acord cu el. Respectarea directiei indicata de cifra destinului poate face viata mai usoara, nerespectarea ei poate produce o stare de neimplinire.
Cifra de destin a Andreei este 11, un Numar Maestru. Numerele Maestre sunt numere cu o vibratie intensa, date pentru a le folosi energia  in proiecte constructive, utile mai multor oameni. Numarul 11 are o vibratie foarte puternica, el confera imaginatie, creativitate, originalitate, echilibru si obiectivitate. In jurul acestui numar intotdeauna este multa energie, cei nascuti sub vibratia lui sunt foarte intuitivi, au o viziune profunda asupra lumii, sunt idealisti, au capacitatea de a-i inspira pe ceilalti,  iar atunci cand sunt pe drumul cel bun, au o anumita stralucire si carisma. Numarul 11 reprezinta o dublare a semnificatiilor lui 1, accentuand lectiile spirituale. Ciclul de viata al unui "11" este inainte de toate o proba, care necesita un consum mare de energie nervoasa si psihica. El este dotat cu capacitatea de a vedea dincolo de aparente, de a intui intr-o secunda evolutia unei situatii de la inceput, pana la sfarsit. El este nascut ca sa lumineze viata semenilor lor.
Andreea nu este numai o "cititoare de prompter",  ea are o multime de alte activitati si este implicata in diverse proiecte caritabile. In plus, vectorul 7-8-9 din matrice ne arata ca este o persoana talentata si creativa, cu o astfel de creativitate era imposibil ca ea sa se limiteze la citirea unor texte. S-ar putea crede ca toate activitatile ei legate de fashion sau media sunt pure capricii de femeie bogata. Dar nu, ea este autentic creativa, a avut chiar o expozitie de pictura prin 1997, ceea ce confirma acest lucru.
Cifra sa de vibratie interioara  este tot 11 (2+9), a carui radacina este 2, cifra celor sensibili, receptivi, buni sfatuitori si confidenti de incredere, capabili sa ii intelega bine pe ceilalti.
Cifra de vibratie exterioara 8 ii confera Andreei  puterea de a-i domina pe ceilalti prin curaj, indrazneala, ambitie, spirit de initiativa. Cei cu 8  sunt persoane integre care detesta minciuna si inselatoria, au un dezvoltat simt al dreptatii, intotdeauna judeca lucrurile impartial.
Andreea este o persoana echilibrata, cu o forta psihica destul de mare. Cei cu 111 sunt persoane echilibrate si  linistite, au o legatura permanenta cu interlocutorii lor, intelegand foarte bine ce se intampla in sufletul celorlalti. Nu le plac conflictele, au o putere deosebita in a calma spiritele cand atmosfera este incordata.
Cu 88 in matrice, Andreea este o familista convinsa si are un dezvoltat simt al responsabilitatii.

Folosind sistemul numerologic HO'OLOKAHI, se constata un lucru destul de comun personalitatilor puternice, si anume prezenta in "matricea" numerologica a unui numar mic de numere, in cazul Andreei Esca fiind vorba de 8, 9, 10 si 11, dintre care 10 si 11 fiind predominante. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca destinul este mai usor de implinit, ca exista o coerenta si o armonizare intre diversele aspecte ale personalitatii sale, ca limitele sau blocajele sunt minime.
Numerele din coloana din mijloc au o influenta mai mare in prima parte a vietii, intre 0-27 de ani, deci constiinta de sine este definita la Andreea Esca inca din prima parte a vietii, si intrucat ea coincide cu insusi Drumul vietii, dar si cu felul in care o vad ceilalti, toata traiectoria vietii ei este una coerenta, fara obstacole majore.


Pe de alta parte, numerele ei sunt numere de putere, numere care reprezinta energii puternice, legate de Corpul Subtil, Corpul Radiant si Corpul Spiritual, vezi AICI.

Monica Tatoiu * n. 21.6.1956


Care sunt atuurile Monicai Tatoiu?
In primul rand 666 ii aduce capacitatea de a materializa tot ce isi pune in gand, adica pragmatism in doze infinite. Daca ea vrea sa realizeze ceva, nimeni si nimic nu o poate impiedica sa-si puna in practica planurile, indiferent in ce domeniu.
Cei cu 666 au un temperament debordant, sunt buni psihologi, cunosc omul de la prima privire, au instinctele bine dezvoltate. Daca le incalci principiile, ii tradezi sau ii critici in public, sa te feresti din calea lor.

In al doilea rand, cifra de destin 3 (dar si cifra de vibratie interioara 3) o ajuta sa aiba aceasta predispozitie spre comunicare si elocventa.
Cei cu cifra de destin 3 sunt generosi si idealisti, sufletisti, optimisti, plini de viata, usor de influentat daca li se gadila putin vanitatea. Au o vitalitate si o energie efervescenta, care ii dinamizeaza si pe cei din jurul lor. Nu urmaresc succesul ca mijloc de dominare a celorlalti sau pentru putere, ci ca o modalitate de automultumire. Exprimandu-se cu usurinta, tot timpul au tendinta sa-si spuna parerea, indiferent daca au ceva important de spus sau nu.
Culmea e ca ea nu vrea sa supere pe nimeni, cu cifra de vibratie exterioara 6, mai degraba  vrea binele celorlalti, vrea sa fie utila, sa aduca armonia, nu sa dezbine. Este loiala, cinstita, vrea sa faca bine, dar uneori cand vede ca lucrurile nu merg in directia dorita de ea, isi aroga rolul de sefa si incearca sa domine.




Hillary Clinton * n. 26.10.1947 si Bill Clinton * n. 19.8.1946

Ilustratia este o caricatura mai veche de-a mea,  de pe vremea cand Hillary candida la presedintie (acum candideaza din nou) si se spunea ca ea este "eminenta cenusie" din cuplu, si ca, de fapt, ea il trage dupa ea pe sotul ei, ceea ce, din punct de vedere numerologic, nu este adevarat, decat partial. Cu 3 de 9 in matrice, Bill pare a avea o inteligenta superioara sotiei sale, cu 4 de 1 are si o forta psihica mai mare decat ea, doar la partea emotionala este mai slab, fapt care l-a si facut sa cada in plasa stagiarei sale...si nu numai. Este posibil ca Hillary sa-l fi "tras dupa ea" in situatia in care ea este mai deschisa noului, mai revolutionara, mai dornica de schimbare, in timp ce el este mai conservator. Oricum ei se completeaza foarte bine. Cifrele lor de vibratie interioara si exterioara sunt la fel la cei doi, dar in oglinda. In timp ce Hillary are cifra de vibratie interioara 1 si cifra de vibratie exterioara 8, la Bill este invers. 8 este cifra puterii, a succesului material si social, iar 1 este cifra conducatorului, al celui care are vointa, constiinta de sine, autoritate. Intotdeauna 8-ul si 1 sunt destinate sa detina puterea intr-un fel sau altul.
Daca faceti un experiment si va uitati la datele de nastere ale sefilor vostri, veti vedea ca intotdeauna au un 8 sau un 1 in datele de nastere sau in cifrele de destin.
Clintonii au si 8 si 1. Ei au fost destinati sa devina lideri si s-au completat foarte bine. S-au nascut amandoi cu abilitati de competitori, dornici sa fie intodeauna pe primul loc. Sunt energici, activi, inovatori, cu spirit de initiativa (1), dar si foarte muncitori, pragmatici, capabili de efort indelungat (8).
Bill Clinton are cifra de destin 11, un Numar Maestru.
Vibratia lui 11 confera creativitate, intuitie si originalitate, spirit vizionar. Cei care au aceasta vibratie pot deveni persoane influente, care isi folosesc autoritatea si puterea in scopul ghidarii unor mase mari de oameni.
Hillary are cifra de destin 3, cifra "animatorului", cifra celor activi, veseli, entuziasti, optimisti, increzatori, a celor cu o vitalitate si o energie contagioase.

Folosind sistemul HO'OLOKAHI, descoperim urmatoarele:



Hillary Clinton are multe numere de putere, incepand cu SUFLETUL (ziua nasterii), continuand cu LECTIA (luna nasterii), TALENTUL, PROIECTIA, etc.
  • SUFLETUL= ziua nasterii = 26 = 2+6 = 8. Numarul 8 in aceasta pozitie arata ca ea a fost constienta de calitatile sale de lider inca din frageda tinerete. Un 8 are multa energie, nu are teama de nimic, este un luptator inascut. El se simte abandonat daca nu poate sa-si manifeste calitatile de sef. Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna un 8 este in ce masura actiunile sale ii afecteaza pe ceilalti.
  • LECTIA = luna nasterii = 10. Numarul 10 este la fel un numar de lider. Fiind legat de Corpul radiant numarul 10 face ca sufletul sa radieze in lume si sa-si manifeste curajul si capacitatea de a fi in fruntea bataliei. Intrebarea lui 10 este "Sunt eu cel mai bun dintre cei buni?". 
  • FUNDATIA = SUFLETUL + LECTIA =  8+10 = 18; 1+8 = 9. Baza, fundamentul pe care se sprijina, este reprezentata de un numar legat de Corpul subtil, 9 aduce intuitie, cunoasterea profunda a vietii, initiative legate de actiuni umanitare.
  • TALENTUL = suma ultimelor cifre din anul nasterii = 4+7 = 11. Talentul constientizat este reprezentat de un numar legat de corpul spiritual (toate corpurile in unul singur). El aduce abundenta sub orice forma, inspiratie, vizionarism, acces la toate energiile corpului, conectare la divinitate, dar si la experientele terestre, este numarul maestrului divin (guru). Ce viseaza 11, 8 construieste.
  • TRECUTUL sau numarul karmic (talentele mostenite sau care vin din alte vieti) = totalul numerelor din anul nasterii = 1+9+4+7 = 21; 2+1 = 3. Este un numar care aduce o viziune optimista asupra lumii, Cel aflat sub influenta sa este vesel, creativ, sociabil, plin de umor. 
  • EXTRA-CALITATI (sunt daruri care vin in ajutor in momentele grele ale vietii) = Talent + Trecut= 11 + 3 = 14; 1+4 = 5. Un 5 este fizic activ, are multa energie de daruit, straluceste in orice situatie, este flexibil, echilibrat, isi cunoaste prioritatile.
  • PROIECTIA = Suflet + Talent = 11+8 = 19; 1+9 = 10. Prima impresie pe care o lasa a supra celorlalti este aceea de lider. Orice va face, va fi in centrul atentiei, va radia, isi va asuma rolul de razboinic aflat in fruntea ostilor.
  • ESENTA proiectiei (de care persoana devine constienta la maturitate) = Lectia + Trecut = 10 + 3 = 13; 1+3 = 4. Impresia pe care o lasa este aceea de persoana echilibrata, care cantareste bine lucrurile, observa, are o viziune de ansamblu si da sfaturi fara sa judece.
  • SCOPUL VIETII sau DRUMUL VIETII = suma tuturor numerelor din data nasterii = 2+6+1+0+1+9+4+7 = 30 = 3. Este numarul magicianului, jovial, expresiv, creativ, vede partea pozitiva a vietii, ii place sa lucreze in echipa, pare ca trece prin viata cu usurinta fiindca nu ia lucrurile in tragic.
Calculul stabilitatii casatoriei (metoda Alexandrov), releva urmatoarele aspecte:


Vectorul
EL
EA
STABILITATEA INTERNA A FAMILIEI (SIF)
A.
3-5-7
2 cifre
3 cifre
B.
3-6-9
7 cifre
5 cifre
C.
2-5-8
2 cifre
3 cifre


AxBxC= 2x7x2 = 28
3x5x3 = 45
SIF = 28x45= 1.260/365 zile = 3,5 ani
STABILITATEA SPIRITUALA A FAMILIEI (SSF)
D.
1-5-9
7 cifre
3 cifre
E.
1-2-3
6 cifre
6 cifre
F.
1-4-7
5 cifre
4 cifre


DxExF=7x6x5 = 210
3x6x4 = 72
SSF= 210x72 = 15.120/365 zile = 41,4 ani
STABILITATEA TOTALA A FAMILIEI CLINTON = SIF + SSF = 3,5 ani + 41,4 ani = 45 ani

La fiecare 3,5 ani in familia Clinton poate sa apara o criza interna...Din 1975, de cand s-au casatorit, teoretic ar fi putut trece prin 10 crize interne, Monica Lewinski nu a fost decat una dintre ele...Daca ne uitam la vectorii fiecaruia dintre ei, vedem ca diagonala sexualitatii (3-5-7) nu este prea puternica la nici unul dintre ei, 2 cifre la unul, 3 cifre la celalalt. La fel si linia responsabilitatii si a dorintei de a pastra familia unita (2-5-8), care este sustinuta mai mult de Hillary.
Mai degraba intre ei s-a creeat un parteneriat politic, asa cum rezulta si din calculul stabilitatii spirituale.
Stabilitatea spirituala a familiei Clinton sta pe umerii lui Bill, care domina la numarul de cifre din diagonala spiritualitatii (1-5-9) si din linia urmaririi obiectivelor (1-4-7), in timp ce la vectorul energiei vitale si a fortei personalitatii (1-2-3) sunt la egalitate.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month