Victoria Beckham * n.17.4.1974 si David Beckham * n.2.5.1975

O familie ciudata...Aproape ca-mi vine sa le inversez matricele. Ce mi se pare straniu este ca Victoria nu are nici o cifra in vectorul bunastarii sociale. Cum sa interpretez? Ca nu o intereseaza absolut nimic legat de iubire, familie si responsabilitate? "Ma doare in cont de lume, eu vreau sa imi satisfac doar propriile placeri"...pare sa spuna. Cu trei de 4 (444), pare a avea un temperament ardent, cu tendinte obsedante in a-si satisface diverse dorinte si placeri. Supraincarcarea vectorului 1-4-7 arata ca are ambitii foarte mari, uneori isi propune prea multe obiective, actionand concomitent in mai multe directii, ceea ce nu duce intotdeauna la rezultatele asteptate.
David, in schimb, mi s-ar fi parut normal sa aiba el mai multe cifre de 4 in matrice, pentru ca meseria lui cere un corp cu o sanatate de fier, antrenat pentru orice vicisitudini. Si totusi nu are. El are in schimb o stima de sine incomensurabila, o parere buna despre el pe care nu i-o poate zdruncina nimeni si nimic, avand 555 in matrice (ceva gen Gigi Becali ..."sa ma duc eu sa o cunosc pe Sharon Stone? Sa vina ea la mine sa ma cunoasca, eu sunt Gigi Becali, cine e ea sa ma duc EU la ea?...), ceea ce ai putea crede ca ar trebui sa fie o caracteristica a Victoriei. Dar nu, Victoria nu are incredere in fortele ei (lipsa lui 5), mai ales ca neavand niciun 2, este si dependenta de reactiile celor din jur, starea ei emotionala rezoneaza cu ceea ce se intampla in mediul exterior.
Si totusi... acel 444 al Victoriei nu este intamplator, ea a luat inca din copilarie lectii de dans, abia apoi a descoperit ca ar putea sa si cante, dupa cum "o indemna" chiar cifra destinului ei, 6.
Cifra ei de vibratie interioara este 8, cifra puterii si a succesului material. "Aproape totdeauna dupa chipul lor rece si intunecat se ascunde un entuziasm uimitor" (A.Basarab). Fata asta chiar are un chip rece si intunecat. Imi imaginez un entuziasm interior pe masura!
Dupa cifra de vibratie exterioara 4, Victoria este o persoana practica, analitica, disciplinata, careia ii place stabilitatea, ordinea, lucrurile previzibile, ceea ce este in totala contradictie  cifra de vibratie exterioara a lui David, care este 5. El este un tip versatil,  pentru el diversitatea este sarea si piperul vietii, uraste rutina si stabilitatea.
Din punctul de vedere al fortei psihice, cei doi sunt identici. Cu 111 in matrice ei sunt echilibrati psihic, sunt deschisi, pot colabora foarte bine cu ceilalti, sunt diplomati, buni sfatuitori.
Din punct de vedere emotional (222), David este un tip echilibrat, vesel, energic, plin de viata, vorbaret, glumet, spre deosebire de Victoria care este supusa influentelor exterioare, cateodata poate fi energica si comunicativa, alteori este interiorizata si tacuta.
Ce ciudat! David Beckham nu are vectorul bunastarii materiale complet, el care a fost cel mai bine platit fotbalist din lume, in diverse perioade de timp. El, care are, impreuna cu Victoria, o avere estimata la 190 de milioane de lire sterline! Baiatul asta nu iubeste banii, el a avut noroc de un marketing bun, probabil din momentul in care a intalnit-o pe Victoria...Ea , da, iubeste bunastarea materiala! El vede doar cariera in fata ochilor (1-5-9 este un vector puternic in matricea lui).
Daca folosim metoda lui Alexandrov, unde vectorul 3-6-9 reprezinta stabilitatea, obiceiurile, tabieturile, atunci lucrurile se vad dintr-o alta perspectiva. Victoria, cu 5 cifre in acest vector este o persoana stabila, cu multe tabieturi, foarte traditionalista, in timp ce sotul sau, cu 2 cifre, este un tip fara multe atasamente, un spirit mai deschis schimbarilor din viata lui.

Maia Morgenstern * n.1.5.1962

Maia Morgenstern are o matrice foarte diferita de a celor mai multi oameni celebri, in special artisti, in vectorul talentului si creativitatii (7-8-9) nu are decat o singura cifra, ceea ce inseamna ca performantele ei actoricesti sunt sustinute de alte numere, cum ar fi cei 4 de 2 (2222), care arata calitati extrasenzoriale manifestate in puterea cuvantului rostit. Are o vointa iesita din comun si capacitatea de a-si sustine material familia (vectorul 4-5-6). Are cifra de vibratie interioara 1 (initiator, inovator, conducator, original, creativ), cifra de vibratie exterioara 5 (cel cu stea in frunte, comunicatorul, cel care iubeste libertatea si schimbarea), iar cifra sa de destin este 6. Ce medalion poarta ea de obicei? Hexagrama, desigur, care este si simbolul cifrei ei de destin, printre altele.
Hexagrama este formata din doua triunghiuri, unul cu varful in sus, care reprezinta  binele, evolutia, si unul cu varful in jos, care reprezinta raul, degradarea. " Atata timp cat omul lui 6 se gaseste in centrul celor doua triunghiuri, ele este un om desavarsit, daca se plaseaza in triunghiul cu varful in sus, el poate deveni mai evoluat spiritual, iar daca ceva il determina sa cada in triunghiul cu varful in jos, atunci feriti-va de furia si mania lui. Prin aceste doua triunghiuri care reprezinta emotiile, gandurile si faptele, atat pozitive cat si negative in echilibru, omul lui 6 contine in el aceasta contradictie subtila dar si puternica." (Anatol Basarab).
Cei aflati sub vibratia lui 6 tind spre armonie interioara si exterioara, nu suporta violenta, intoleranta si prostia omeneasca. Ei sunt dedicati trup si suflet  familiei, numai fericirea si linistea caminului dau un sens existentei lor. Simt permanent nevoia de a se sti inconjurati de armonie, frumusete si confort. Tandri, linistiti, cu un temperament placut, isi fac foarte usor prieteni, si in acelasi timp sunt demni de incredere, se poate conta pe pe sfaturile lor. Idealisti, intelegatori, sunt intotdeauna dispusi sa-si ofere sprijinul celor din jurul lor. Se vor simti impliniti in profesii legate de arta, pentru ca dispun de aptitudini creatoare bine dezvoltate.



Tetractys Pitagoreic

Figura sacra pentru discipolii lui Pitagora, Tetractys-ul Pitagoreic reprezinta succesiunea aritmetica a primelor patru numere naturale (intregi, pozitive), considerate de pitagoricieni izvorul tuturor combinatiilor numerice si baza a tot ce exista in Univers si sintetizeaza raportul dintre cele patru cifre si numarul 10, 1+2+3+4 = 10 = 1+0 = 1, adica Unitatea Universului.
Format dintr-un triunghi care are cate patru puncte pe fiecare latura si unul in centru, acesta reprezenta conceptul de ordine masurabila. Pentru pitagoricieni 10 reprezinta suma tuturor dimensiunilor: 1 (monada) reprezinta un punct si practic nu are dimensiune, 2 (diada) reprezinta o dreapta care uneste 2 puncte, 3 (triada) reprezinta un triunghi si uneste 3 puncte, iar 4 (tetrada) reprezinta un tetraedru si uneste 4 puncte.
Conform interpretarilor ezoterice punctul cel mai de sus al triunghiului reprezinta Logosul. Laturile care unesc punctele reprezinta granita ce separa materia de spirit (substanta noumenica).
Deasemenea Tetractys-ul include in el cele 4 elemente: primul punct reprezinta focul, urmatoarele doua puncte unite printr-o linie reprezinta aerul si semnifica dualitatea, opusele complementare, urmatoarele trei puncte reprezinta apa si reflecta armonia dintre spatiu si timp, ultima linie formata din patru puncte reprezinta elementul pamant, lumea materiala.

Exista chiar o rugaciune inchinata Tetractys-ului Pitagoreic:
" Binecuvanteaza-ne pe noi, o, numar Divin, tu cel din care s-au zamislit zei si oameni! 
O, sfanta Tetrada, care detii sursa izvorului etern al creatiei!
Numarul Divin incepe cu unitatea pura si profunda si ajunge la sacrul patru;
apoi genereaza matricea atotcuprinzatoare care uneste totul; primul nascut, cel ce nu oboseste niciodata, cel care nu se da batut niciodata, sacrul zece, cheia tuturor lucrurilor".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month